Unieke ideeën voor een huwelijkscadeau

Het is je grote dag en natuurlijk draait die speciale dag om jou. Gekleed in het wit, stralend en al die ongetwijfeld mooie cadeaus om je heen verzameld. Gooi het eens over een andere boeg en maak een cadeaulijst aan, zodat ook andere mensen kunnen stralen. Vraag je familie, vrienden, alle genodigden om bijvoorbeeld een cadeau te doneren, door een online huwelijkslijst en geef aan het goede doel. Met elk gebaar, hoe klein het ook lijkt, kun je een ander helpen. Denk aan een mooie deken, waarvan jij misschien denkt: dat is zo eenvoudig. Voor iemand anders betekent dat de warmte dat zo erg gemist wordt.

Hoe een donatie iemand kan helpen

Het is bijna onvoorstelbaar wat een cadeau als verzorgingsproducten, kleding of boeken kan betekenen. Als het na aan je hart ligt om iets te spenderen aan een goed doel, kun je ervoor kiezen om andere mensen hierbij te betrekken. Dit kun je bereiken door bijvoorbeeld mond- tot- mond reclame, een geboortekaartje en je kunt je persoonlijk verhaal toevoegen. Het zou mooi zijn als met een donatie iemands leven kunt redden of mooier kunt maken. Wist je dat er wereldwijd 810 moeders sterven bij de bevalling of zelfs aan de zwangerschap zelf? Vaak ontbreekt de goede zorg, of gebrek aan kennis.

Wat wordt er gedaan met de donatie?

In slechts twee minuten tijd maak je een cadeaulijst aan en kun je je lijst personaliseren en het dan delen met je familie en vrienden. Wat een uniek cadeau is voor jou, is voor alle hulpbehoevende mama’s nog een veel groter cadeau. Met de donaties worden veel dingen gedaan, zoals onderzoek en spullen gekocht waar anders geen geld voor zou zijn geweest. Dat is toch een prachtig huwelijkscadeau? Verder wordt het financieel een stuk gemakkelijker om de zorg toegankelijker te maken, ziekenhuizen en zorgcentra worden met dringende materialen uitgerust en de essentiële geneesmiddelen kunnen geleverd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *