Op je bruiloft een photobooth huren

Als je een evenement houdt of een groot feest organiseert, is het natuurlijk veel waard om alle herinneringen vast te leggen. Je kunt ervoor kiezen om een fotograaf in te huren die de hele avond foto’s maakt, maar wat nog leuker is, is een photobooth huren. We gaan je vertellen waarom.

Wat is een photobooth precies?

Als je kiest voor een photobooth huren, wordt er een photobooth op je evenement geplaatst. Dit is een compacte booth die eigenlijk in elke ruimte wel te plaatsen is. Dit zorgt er dan ook voor dat een photobooth huren voor elk soort evenement en elke locatie mogelijk is.

Bij de photobooth kun je leuke foto’s maken. Het is een soort box, met een schermpje erin. Je hoeft alleen op de knop te drukken en de foto’s worden gemaakt. Deze zullen direct gedrukt worden, zodat je ook direct een mooie herinnering hebt om mee naar huis te nemen.  

Photobooth ideeën

Als je een photobooth huren doet voor een feest of een evenement, is hier vaak een thema aan verbonden. Zo is het een leuk idee om hem te plaatsen bij een personeelsfeest, op een beurs of zelfs bij een bruiloft. Hier kun je natuurlijk makkelijk op in spelen om er een leuk thema aan te koppelen.

Als je de photobooth bijvoorbeeld plaatst op een beurs, is het leuk om attributen erbij te plaatsen die met de beurs of je bedrijf te maken hebben. Denk hierbij aan bordjes of hoedjes. Dit is natuurlijk ook een leuk idee voor een bruiloft. Je kunt in dat geval een leuke box neerzetten met verschillende brillen, een kroontje of bruiloft gerelateerde items. Zo heb je zeker aan het eind van de avond mooie foto’s in het thema.

Een blijvende herinnering

Bij een photobooth huren worden de foto’s direct uitgeprint. Dit is dan ook wat het zo leuk maakt. De foto’s worden vaak per 3 stuks uitgeprint onder elkaar met een leuk kader eromheen. Vaak kun je dit kader zelf nog aanpassen naar je eigen thema of met bijvoorbeeld een logo erop. Op deze manier is het ook een vorm van gratis reclame als je het voor een bedrijf inzet.

De photobooth zal op je evenement of feestje zeker een hit zijn. Je gasten zullen met veel verschillende foto’s naar huis gaan. Zo hebben ze meteen een blijvende herinnering die ze kunnen ophangen of in een fotoboek kunnen plakken. Je maakt in ieder geval een blijvende indruk.

Tip: Gearbooker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *