De mooiste trouwjurken voor op de trouwfoto

Het is misschien wel de mooiste dag van je leven en je wilt er natuurlijk prachtig uit zien, de mooiste trouwjurk is dan een ontbrekend stukje van de puzzel. Ondanks je er sowieso mooi uit wil zien is het ook leuk wanneer je kunt nagenieten van de trouwfoto’s, terwijl je dan ook terug denkt dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt voor de trouwjurk. Maar voordat je deze keuze kunt maken moet je natuurlijk wel een idee hebben van de trouwjurken die er zijn. Daarom gaan we in deze blog een aantal trouwjurken toelichten, zodat je perfect op de foto komt te staan.

Le Papillon 

Om te beginnen gaan we het hebben over Le Papillon trouwjurken. De Le Papillon collectie is een collectie die inmiddels al 70 jaar lang meegaat, het is van oorsprong een Nederlands merk welke inmiddels internationaal verkocht wordt. De Le Papillon trouwjurken zijn speciaal ontworpen voor een bruid, welke op de bruiloft er sexy en modieuze uitstraling wilt achterlaten. Deze stijl wordt door het merk bedrukt met een slogan namelijk ‘Make magic happen for all brides’. De stoffen die gebruikt wordt voor deze modieuze trouwjurken zijn zachte stoffen, daarnaast zijn deze jurken slank gesneden silhouetten.  

Pronovias 

Wanneer je meer opzoek bent naar een spaans design trouwjurk, dan is misschien een Pronovias trouwjurk iets voor jou. Dit trouwjurken merk is namelijk van oorsprong afkomstig uit Barcelona, het is het grootste bruidsmodel merk ter wereld. Ook dit trouwjurken merk heeft een eigen slogan namelijk ‘Dressing dreams’, om deze slogan te kunnen waarborgen hebben ze maar liefst 70 ontwerpers in dienst. Dit trouwjurken merk heeft een ruime collectie van wat ze zelf noemen adembenemende trouwjurken, om ervoor te zorgen dat je de perfecte jurk hebt wordt deze speciaal op maat gemaakt. Zodat je niet alleen de perfecte trouwjurk kan vinden, maar ook nog eens de perfecte pasvorm.  

Modeca   

En als laatste trouwjurken merk hebben we Modeca, welke gemaakt wordt door hetzelfde bedrijf als de Le Papillon. Toch is de stijl wel weer anders dan de Le Pallion, de Modeca trouwjurken zijn namelijk met een meer uitdagende stijl ontworpen. Binnen dit ontwerp heb je weer meerdere stijlen, zo heb je een minimalistische bruidsjurk, een klassieke bruidsjurk, een traditionele bruidsjurk of een romantische bruidsjurk. De focus van het ontwerp van al deze trouwjurken ligt op het lichaam, voor een perfect passende jurk die het lichaam tot zijn recht laat komen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *