2022 Trouwringen trend? Fairtrade trouwringen!

Je hebt eindelijk ja gezegd of zij heeft eindelijk tegen jou ja gezegd. Jullie gaan trouwen, een hele spannende tijd die ook voor veel stress kan zorgen. Er moeten heel veel keuzes gemaakt worden, gaan jullie voor een kleine, ingetogen bruiloft, of juist voor een hele grote waarbij de gastenlijst oneindig lang is. Hier komt veel geregel bij kijken, gaan jullie trouwen in de kerk of op het gemeentehuis? Ook de trouwringen zijn een belangrijke keuze, zij staan immers symbool voor jullie eeuwige liefde en de belofte die jullie aan elkaar afleggen. Gaan trouwen brengt dus veel keuzes met zich mee, maar ook des te meer voorpret.

Een eerlijke trouwring om je vinger

Vandaag de dag is het voor veel mensen, gelukkig, steeds belangrijker geworden dat hun producten een goede afkomst hebben. Wanneer je kiest voor een fairtrade trouwring zijn er geen mensenrechten geschonden en wordt het milieu niet belast door delvingswerkzaamheden. Zo zijn ook fairtrade trouwringen ontstaan. Fairtrade trouwringen zijn gemaakt van gerecycled goud. Dit kunnen oude sieraden of goudafval zijn dat door juweliers wordt opgekocht. Ook de gebruikte materialen bij fairtrade trouwringen hebben een eerlijke oorsprong. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een zogenaamde bloeddiamant draagt.

Een mooi begin van jullie leven samen

Het kiezen voor fairtrade trouwringen is een keuze die laat zien dat men om anderen geeft. Dat men verder gaat dan enkel het kijken naar het eindproduct. Het is laten zien dat je geeft om hoe anderen mensen leven en hun brood verdienen. Dit is een mooie manier om een huwelijk te beginnen, deze mooie gedachte heb je minder snel bij normale trouwringen. Fairtrade trouwringen zijn dan ook net zo mooi en symbolisch gezien misschien nog mooier dan een “normale” trouwring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *