De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Trouwen met Amy

Net een beetje anders
Amy Kouwenhoven
Kerkstraat 247
1017 GW Amsterdam
Waardering: (7)
Stijl: Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Trouwen met Amy

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1495,-

€ 100,-

€ 500,-

Omschrijving

Trouwen doe je niet alleen met elkaar, maar ook een beetje met mij. Ik ben voor een dag zo dichtbij dat je nog net niet mijn hand vast kan houden. Tegelijkertijd wil ik graag onzichtbaar zijn op momenten dat het echt spannend wordt en ik er niet toe doe. Trouwen is heel intiem, maar er is ook geen huwelijk hetzelfde. Daarom doe ik graag alles in overleg. Samen zoeken naar een mooie plek voor de trouwreportage, maar ook samen een fotoselectie voor je trouwalbum maken. Misschien wil je wel foto's in zwart/wit of wil je grote prints. Ik probeer altijd de beste keuzes te maken. Goede, bijzondere foto's maken is natuurlijk mijn belangrijkste taak, maar je trouwdag moet ook eenontspannen beleving zijn. Daar help ik graag bij.


Reacties van bruidsparen

Fleur Ziane-van Daalen
trouwden op 04-07-2015 in Noordwijk
Beoordeling:   

Het was een top dag afgelopen 4 juli en wat zijn we blij dat we Amy hebben gekozen als onze trouwfotograaf! De foto's zijn super mooi geworden en ze heeft geen detail overgeslagen. Amy houdt rekening met je wensen en stelt je gelijk op je gemak. Wij zouden haar van harte aanraden!


Feike en Geeske
trouwden op 04-10-2014 in Velsen-Zuid
Beoordeling:   

Amy is een fantastische fotograaf. Ze heeft ons huwelijk van voor tot achter vastgelegd, zoals we de dag zelf ook hebben ervaren. Hierdoor is haar reportage echt een waardevolle herinnering. Ze is zeer flexibel, houdt zich aan afspraken, is professioneel en krijgt het voor elkaar bijna onzichtbaar te zijn maar precies de juiste momenten vast te leggen (ook degene die je niet verwacht/opmerkt).


Wietse & Maartje
trouwden op 20-04-2013 in Terschelling
Beoordeling:   

Speciaal voor ons is Amy naar Terschelling gekomen om onze dag te fotograferen. Het resultaat is echt prachtig geworden, we krijgen ontzetten veel complimenten. Onze trouwfoto's zijn jong, fris en eigentijds. Amy is erg prettig om mee te werken, ze haalt af en toe even de spanning van de dag met een grapje en ze is zeer professioneel om de momenten dat het ertoe doet. Ook al onze gasten gaven aan dat het gezellig was dat Amy erbij was en of we elkaar al langer kende? Trouwen met Amy maakte onze dag compleet!


Sjoske &Martijn
trouwden op 21-09-2012 in Velsen
Beoordeling:   

We zij heel erg blij met onze trouwfoto's! Ik geniet nog elke dag van ze. Zelf ben ik een hobby fotograaf en heb met mijn vak ook regelmatig met fotografen te maken dus je kan best zeggen dat ik kritisch ben.Amy was uit een hele brede selectie er uit gekomen. mijn vrij hoge verwachtingen is zeker waar gemaakt. Haar sterke kan is om de foto iets extra's te geven, een eigen sfeer en niet alleen maar vastleggen van het tafereel. De spontaniteit vastleggen van mensen iets wat ze goed kan en dit is een kwaliteit die niet veel fotografen op deze manier bezitten. verder is het een prettig persoon om mee samen te werken, ook van onze gasten kregen we te horen dat het een leuke meid is!


Willem & Meta
trouwden op 01-06-2012 in Terschelling
Beoordeling:   

Wow! Al bijna een jaar geleden trouwden wij ook met Amy. Wat een geweldige, enthousiaste maar ook rustige fotograaf! De foto's zijn puur en echt. Elke keer als wij ons album open slaan beleven wij de dag weer opnieuw. Doordat Amy foto's maakt op allerlei momenten is het resultaat niet zo geposeerd en ingestuurd. Dit sprak ons destijds ontzettend aan in haar stijl van fotograferen. Wel geeft zij aanwijzingen indien nodig, maar ook dit is erg prettig. Wij zijn nog steeds super blij met onze keuze! Ook erg leuk is dat een collega over 3 weekjes ook met Amy trouwt! Leuk om Amy weer te zien, want ze is ook een fantastisch gezellig mens.


Marleen en Floor
trouwden op 13-07-2007 in Terschelling
Beoordeling:   

Het is nu al weer bijna 6 jaar geledendat onze mooie dag op de foto is gezetdoor Amy, maar zullen haar en de foto'snooit vergeten. Met zo veel liefde voor haar vak en mensen kennis !! Weet op de goede plek, het juiste moment en zonder op te vallen de mooiste foto's te maken. Amy ga zo door!!!


Sander & Kim
trouwden op 02-09-2011 in Amsterdam
Beoordeling:   

Wij zijn nu al ruim 1,5 jaar gelukkig getrouwd...met Amy... En kijken nog graag onze prachtige foto's terug. Vanaf het eerste moment dat Amy bij ons thuis kwam hadden we een klik. Zeer belangrijk vonden wij, omdat zij een van de belangrijkste momenten uit ons leven vast zou gaan leggen. Amy is erin geslaagd de mooiste momenten van deze dag op prachtige wijze vast te leggen. Ons geluk, met alle emoties die daarbij horen, spat van haar foto's af. Dat trouwen met Amy is ons zeer goed bevallen en zou ik dan ook zeker aan iedereen aanbevelen!


Floor & Bart
trouwden op 03-09-2011 in Gees
Beoordeling:   

Amy is niet alleen mijn zeer gewaardeerde collegafotografe, ze heeft ook onze trouwdag vastgelegd. Dankzij haar talent en creativiteit hebben we prachtige foto's van deze geweldige dag. En naast een uitstekende fotograaf is ze ook nog eens een heel leuk persoon om op je bruiloft te hebben. Kortom: Trouw je met Amy dan maak je een goede keuze!