De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Studio Dijkgraaf

Moderne en stijlvolle bruidsfotografie
John Dijkgraaf
Weg en Land 37A
2661 DC Bergschenhoek
Waardering: (18)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Studio Dijkgraaf

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 995,-

€ 95,-

€ 495,-

Omschrijving

Als bruidsfotograaf leg ik op een ongedwongen wijze jullie bruiloft vast. Ik maak bruids-foto's die persoonlijk en echt zijn. Dat doe ik door me op een natuurlijke wijze tussen jullie en jullie gasten te mengen, zo leg ik op een onopvallende manieral die bijzondere momenten vast; de sfeer, emoties en de gasten die belangrijk voor jullie zijn, momenten die je de rest van je leven zullen bijblijven.


Reacties van bruidsparen

Martijn Kort
trouwden op 03-07-2015 in Heemstede
Beoordeling:   

Een fantastische fotograaf! Zowel als mens als professional. John heeft een zeer open houding en is heel fijn om mee te werken. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Hij gaat op in het geheel, waardoor spontane momenten ontstaan. Echt fijn om mee te werken! Qua fotografie levert John echt top werk af! Prachtige foto's en technisch zeer goed. Hij luistert naar je wensen en levert daarmee ook echt persoonlijke foto's. Tevens weet hij goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt. Zoek je een fotograaf die je net dat extraatje geeft waardoor je foto's echt uniek zijn? Kijk eens bij John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf.


Carin & Richard
trouwden op 22-05-2015 in Bleiswijk
Beoordeling:   

John is voor ons de beste fotograaf uit deze regio, wij zijn erg over zijn werk te spreken. In het kennismakingsgesprek wisten wij gelijk dat John onze fotograaf moest worden. John is open, geïnteresseerd en creëert een goede indruk van wat wij wilden. Tijdens de dag zelf, ging John zijn eigen gang met als resultaat een prachtig album, precies zoals wij onze dag ervaren hebben. Het is een genot om het fotoalbum met alle details met onze ouders, familie en vrienden terug te kijken. De vele reacties van familie en vrienden, wat een leuke foto's, en wat heeft hij jullie er toch zo vrij en ontspannen op gekregen. Wij zijn dan ook erg blij dat wij ook een keer niet gemaakt op de foto staan. Al met al, als wij nog eens een fotograaf nodig hebben weten wij John te vinden.


Ted en Jet
trouwden op 12-09-2013 in Oisterwijk
Beoordeling:   

John is een fantastische fotograaf. Hij begreep precies wat onze wensen waren en heel goed vervuld. Wij hebben niet gemerkt dat hij foto's maakte. Heel natuurljk! En het trouwboek is werkelijk helemaal top! Zo blij mee. Wij zullen hem zeker aanbevelen!


Jet
trouwden op 12-09-2013 in Oisterwijk
Beoordeling:   

John is een fantastische fotograaf. Hij begreep precies wat onze wensen waren en heel goed vervuld. Wij hebben niet gemerkt dat hij foto's maakte. Heel natuurljk! En het trouwboek is werkelijk helemaal top! Zo blij mee. Wij zullen hem zeker aanbevelen!


Saskia & Ralf
trouwden op 28-10-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden: Studio Dijkgraaf. John Dijkgraaf is een echte professional die zijn vak tot in puntjes beheerst. Al zijn foto’s zijn even prachtig en uniek. John kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en de nabewerking zijn schitterend. Bovendien is John een prettige persoonlijkheid en neemt van eerste intake gesprek tot aan de persoonlijke uitreiking van het fotoalbum de tijd voor je. Hij luistert naar je wensen en komt met uitstekende suggesties. Ook kan je bij John terecht voor andere foto-shoots dan trouwfotografie, dus als wij nog eens een fotograaf nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn!


Ursula & Rutger
trouwden op 11-07-2014 in Baarn
Beoordeling:   

Ons foto-album is inmiddels geleverd en daar verdwijn je wederom in zo’n mooie dag – de foto’s – de style en de lay-out is werkelijk prachtig om te zien en om voor altijd te bewaren. Op 11 juli zijn wij getrouwd op Kasteel de Hooge Vuursche. John Dijkgraaf heeft heel de dag de belangrijkste en mooiste momenten op een informele manier vastgelegd, zonder dat je doorhebt dat hij er is. John heeft oog voor detail, weet wanneer hij waar moet zijn/ staan en is bovenal ook een hele vriendelijke en toegankelijke fotograaf! En het trouwalbum…daar genieten wij nog steeds enorm van. Mooie vormgeving en geweldige kwaliteit!


Lieke & Mike
trouwden op 05-09-2014 in Zegveld
Beoordeling:   

John Dijkgraaf is een erg goede fotograaf, die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Wij zijn erg blij met een mooi fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!


Ralf & Saskia
trouwden op 28-10-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden: Studio Dijkgraaf. John Dijkgraaf is een echte professional die zijn vak tot in puntjes beheerst. Al zijn foto’s zijn even prachtig en uniek. John kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verassende compositie neer te zetten. De foto’s en de nabewerking zijn schitterend. Bovendien is John een prettige persoonlijkheid en neemt van eerste intake gesprek tot aan de persoonlijke uitreiking van het fotoalbum de tijd voor je. Hij luistert naar je wensen en komt met uistekende suggesties. Ook kan je bij John terecht voor andere fotoshoots dan trouwfotografie, dus als wij nog eens een fotograaf nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn!


Erik en Chantal
trouwden op 22-11-2014 in Klaaswaal
Beoordeling:   

We zijn erg te spreken over John van Studio Dijkgraaf. Al bij het eerste intakegesprek. Hij is oprecht geinteresseerd en probeerde een goede indruk te krijgen van wat we voor ogen hadden, met de bruiloft, de sfeer, het soort foto's. We voelden ons gelijk op ons gemak. Ik vond het erg fijn en belangrijk dat ik met iedereen die bij onze trouwerij betrokken was, een goede klik had en dat was ook bij John zeker het geval. Op de avond zelf bracht hij twee extra mensen mee, iemand voor het licht en een andere fotograaf. Het hele team was erg ontspannen, alles verliep heel soepel en spontaan. We waren echt met de bruiloft bezig en niet met een fotosessie. De foto's kwamen redelijk snel na de bruiloft binnen. Het was een geweldig mooie selectie. We herbeleefden de avond helemaal! Ook vanuit hoeken die we zelf niet eens zo bekeken hadden. En erg blij dat we er ook mooi opstonden natuurlijk :). Om een lang verhaal kort te maken: Studio Dijkgraaf is een aanrader!!


Fer & Debby
trouwden op 05-08-2014 in Bleiswijk
Beoordeling:   

onze fotograaf...inderdaad, onze Fotograaf !! John, van Studio Dijkgraaf hoorde vanaf het eerste gesprek bij ons! hij was er van het begin tot en met het einde bij ons, zonder dat hij er was... zijn lieve karakter, zijn begrip voor onze situatie, zijn geduld en zijn zeer uitmuntende scherpe oog - de hele dag door ! dat heeft het voor ons nog meereen prachtige dag van gemaakt, samen met John....onze fotograaf. Na lang wachten - is ons fota album geleverd en daar verdwijn je wederom in zo'n mooie dag - de foto's - de styl en de lay out is werkelijk prachtig om te zien en voor altijd te bewaren. John van Studio Dijkgraaf maakt je de mooiste bruid van de dag! en hij wordt familie, die je niet elke dag ziet! voor een ieder in Lasingland, Rotterdam en omstreken > www.studiodijkgraaf.nl Fer & Debby Kremer-Scheffer


Mike en Lieke
trouwden op 05-09-2014 in Zegveld
Beoordeling:   

John Dijkgraaf is een erg goede fotograaf, die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Wij zijn erg blij met een mooi fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!


Sabrina en Martijn
trouwden op 26-06-2014 in Vlaardingen
Beoordeling:   

Op 26 juni zijn wij getrouwd in Vlaardingen. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en onze fotograaf heeft daar zeker aan mee gewerkt! Onze fotograaf John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf heeft onze trouw rapportage gemaakt en wij hadden geen betere fotograaf kunnen krijgen. Op onze dag was John al vroeg aanwezig en heeft ook alle voorbereidingen vastgelegd. Ook in het stadhuis zijn de foto's prachtig geworden en merkten we nauwelijks dat hij aanwezig was.. Na de ceremonie zijn wij foto's gaan maken en hebben we de grootste lol gehad, hadden een hele ontspannen sfeer en leuke dingen gedaan waar door we ontzettend mooie foto's hebben gekregen! Waar we nog steeds met een hele brede glimlach op terug kijken! Het prachtige fotoalbum werd al snel geleverd en ook de dvd met alle foto's kregen wij toen mee! We zouden het zo over doen en John opnieuw vragen voor onze foto's! Onze trouwdag is ook zeker niet de laatste keer geweest dat we hem vragen voor een rapportage, in de toekomst zoeken wij niet verder! Kortom onze waardering naar John is heel groot, een top man waarmee je een gezellige dag hebt en nog eens hele mooie professionele foto's krijgt! Met vriendelijke groet Martijn en Sabrina


Casper & Ava
trouwden op 29-08-2014 in Heemstede
Beoordeling:   

Trouwen was een feest! En dankzij John hebben we prachtige foto's waarmee terugkijken op 'onze' dag steeds opnieuw een feestje is. We raden John heel graag aan als je ook van eerlijke, moderne fotografie houdt. En ook niet onbelangrijk: het is erg prettig om met hem samen te werken. Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat hij er was terwijl hij wel alle grote momenten en de leuke details mooi in beeld heeft gevangen. Knap! Zeker als je weet dat we eigenlijk liever niet in de belangstelling staan, is het verrassend dat we zo op ons gemak waren en daardoor heel ontspannen op de foto's staan. Natuurlijk straalden we op onze trouwdag, maar voor de rest zijn de geweldige foto's echt een verdienste van John!


Herwarth en Petra
trouwden op 31-05-2014 in Hoek van Holland
Beoordeling:   

ik ben zelf al een jaar of 10 amateur fotograaf en ik ben in aanraking gekomen met john bij het ophalen van mijn autosleutels na inbouw van een autoalarm in mijn toenmalige auto. de inbouwer had de sleutels bij john gedropt, omdat hij weg moest. bij het ophalen van mijn sleutels kwam ik in de zijuist geopende studio in bergschenhoek. er lagen demo trouwboeken en ik vroeg of ik erin mocht kijken. natuurlijk zei john, ga je gang. ik bekeek de albums en zag direct dat hij een vakman is. john maakt goed gebruik van de meest moeilijke vormen van omgevingslicht. waar anderen al snel gaan flitsen, doet john dit niet. de platen die john maakt zijn niet alleen technisch heel goed, maar tonen ook de sfeer van dat moment. geen gemaakte poses, heel natuurlijk. ik heb john verteld: als ik ga trouwen huur ik jou in. dat was in 2009... in 2012 zijn vrienden van ons getrouwd en ik heb john aangeraden. de resultaten van hun huwelijk was zoals ik ervan verwachtte... top! in 2014 zijn wij getrouwd en we hadden heel goed weer. eigenlijk te goed voor mooie foto's. op het strand drukt felle zon alle contrast uit foto's en ik was ook benieuwd wat het resultaat zou zijn. ik had er alle vertrouwen in. en zoals verwacht is het album heel mooi! john is niet alleen een vakman, maar ook erg prettig om om je heen te hebben op een bruiloft. je hebt niet echt door dat hij er is en weet zo de natuurlijke platen te schieten die in het album in chronologische volgorde de dag op een perfecte manier na vertelt. een absolute aanrader dus!


Martin & Nathalie
trouwden op 23-05-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   

Hoi John, We willen je via deze weg nog ontzettend bedanken voor je bijdrage aan de mooiste dag van ons leven tot nu toe. We hebben via via goede berichten over je gehoord en dat heb je waargemaakt. Je houdt het allemaal in de gaten en bewaart je rust. We zijn erg blij met het album en raden je zeer zeker bij anderen aan! Nogmaals erg bedankt voor je hulp. Groet, Martin en Nathalie


Herwarth & Petra
trouwden op 31-05-2013 in Hoek van Holland
Beoordeling:   

Mijn man (destijd nog vriend) kwam op een middag thuis en zei: "Als we ooit gaan trouwen heb ik al een fotograaf gevonden." Bij toeval was hij in de studio van John Dijkgraaf beland en erg onder de indruk van zijn werk. John heeft door de tip van mijn man ook de trouwfoto's van onze vrienden geschoten die eerder trouwden dan ons en ik was erg onder de indruk van het trouwboek. John lijkt wel een tovenaar in zijn werk. De foto's die hij gemaakt heeft zijn werkelijk prachtig en wij en iedereen die ons trouwalbum ziet is erg onder de indruk. Alsof de dag opnieuw beleefd wordt! Verder is John een erg prettig persoon om op zo'n belangrijke en mooie dag als je huwelijksdag om je heen te hebben. Hij is er de hele dag (bij ons in ieder geval) en hij schiet op de gekste momenten zijn plaatjes, maar dit stoort absoluut niet, op geen enkel moment. Wij hebben veel gelachen met elkaar. Kortom, ik kan Studio Dijkgraaf bij iedereen voor 200% aanraden!


Ingeborg en Michel
trouwden op 17-09-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   

john heeft zich een enthousiast en kundige fotograag getoond. We hadden al eerder zaken met hem gedaan (potretfoto's) en toen we wisten dat we gingen trouwen, was hij de eerste waar we aan dachten betreffende de trouwfoto's. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelve heeft zij zich enthousiast en met veel kennis van zaken ingezet. Op plekken met moeiljk licht heeft hij hele mooie resultaten weten te berijken.De foto's zijn moi stijlvol en origineel geworden.Het boek dat hij heeft gemaakt geeft een mooi waarheidsgetrouwe impressie van onz trouwdag.


Pieter Jan & Femke
trouwden op 04-10-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   

John is een prima fotograaf, een echte vakman. Je zult er dan ook geen spijt van krijgen als je voor hem kiest. Prettig in de omgang, betrouwbaar en het allerbelangrijkste: hij maakt mooie foto's. Daarbij zorgt John voor een goede balans tussen wat jullie als bruidsbaar graag willen en wat hij -met zijn ervaring- zelf aanraadt. We zijn dan ook heel tevreden met het eindresultaat dat John ons heeft aangeleverd: ons trouwalbum. Nogmaals hartelijk dank John.


Arthur en Esther Swaab
trouwden op 28-09-2013 in Naaldwijk
Beoordeling:   

We hebben de aanwezigheid van John Dijkgraaf bij ons huwelijk als zeer fijn ervaren.John Dijkgraaf is een vakman met ruime ervaring in de bruidsfotografie. Hij weet prachtige foto's te nemen op onopvallende en plezierige wijze. Zijn reportage vertelt jullie trouwdag van begin tot einde wat daarna zeer mooi kan worden uitgewerkt in een album. Geen moment wordt gemist. Absoluut aan te raden !!


Koen en Anne
trouwden op 30-08-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   

Wij zijn erg blij en tevreden met de foto's die John tijdens onze trouwdag gemaakt heeft. Zowel voor, als tijdens en na de bruiloft nam hij ruim de tijd om er voor te zorgen dat alles naar wens was. Hij kende veel leuke locaties in de omgeving en had veel suggesties. Hij stond open voor onze inbreng, was niet opvallend aanwezig (maar wel gezellig) en heeft de hele dag mooi en op een persoonlijke manier weten vast te leggen. We zijn nog steeds ontzettend blij met onze foto's en fotoboek en hebben er ook veel complimentjes op gekregen. Wij zijn dan ook erg blij dat we voor John gekozen hebben en raden hem zeker aan!


Thierry en Evelein
trouwden op 03-09-2014 in Hoek van Holland
Beoordeling:   

Zeer fijne fotograaf, zeer mooie foto's! Echt een aanrader, voor een fijne en ongedwongen reportage. Resultaat was GEWELDIG!


Mark en Loes
trouwden op 31-08-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   

John hebben wij ervaren als een zeer vakkundig fotograaf met kennis van zaken en bovenal ook als een heel fijn mens. Op onze trouwdag was het erg fijn prettig samenwerken. Ook erna bij het maken van het prachtig gemaakte album. Wij raden hem van harte aan!


Michel & Claudia
trouwden op 20-09-2013 in Pijnacker
Beoordeling:   

John heeft er voor gezorgd dat onze trouwdag is vastgelegd zoals deze ook was: Fantastisch! John is betrouwbaar, op gepaste wijze aanwezig, zorgt er voor dat je je gelijk op gemak voelt en goed in de omgang met kinderen. Dit is ook terug te zien in foto's van ons en de bruidskinderen. De foto's zijn namelijk spontaan en ongedwongen. Hij heeft al deze bijzonder momenten ook nog eens heel erg mooi en zorgvuldig verwerkt in een geweldig trouwboek. John heeft er dan ook mede voor gezorgd dat onze trouwdag een super mooie dag is geworden.