De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Snapshotsam

Een romantisch trouwalbum met een vleugje humor.
Samantha
Zandweg 11
5324 JN Ammerzoden
Waardering: (2)
Stijl: Modern, Klassiek,
Deel:


Neem contact op met Snapshotsam

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 650,-

€ 35,-

€ 350,-

Omschrijving

Voor een bijzondere en persoonlijke (bruids)reportage bent u bij Snapshotsam aan het juiste adres. Snapshotsam gaat op een vrolijke en ontspannen manier te werk, met hierbij in het achterhoofd te houden " de mensen" op de foto vast te leggen zoals ze zijn. De meeste reportage's vinden plaats in haar eigen studio, maar een buitenreportage behoord zeker tot de mogelijkheden. Vaak maakt Snapshotsam dan ook een combinatie van een binnen en buiten reportage. Tijdens een bruidsreportage staat de gezellige ruime studio de gehele dag ter beschikking van het bruidspaar. Met een vleugje humor en haar liefde voor de camera, weet Snapshotsam van elke reportage steeds weer opnieuw een succes te maken.


Reacties van bruidsparen

Gilbert en Janneke van Tuijl
trouwden op 02-11-2012 in Kerkdriel
Beoordeling:   

Fijne gesprekken vooraf! Een fotografe die geintereseerd is in het bruidspaar en in de wensen van het bruidspaar. Een creatieve fotografe met goede ideeën en oog voor detail. Wij hebben het persoonlijke als heel waardevol ervaren. Alles is verlopen zoals afgesproken, we zijn heel blij met het resultaat!


maicel en tonny
trouwden op 12-11-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   

Samantha is heel persoonlijo betrokken bij het bruidspaar, denkt mee en doet uiteindelijk wat het bruidspaar wil. Ik vond het een fijne fotgraaf, en een super album! Binnen 6 weken had ik hem binnen en dat met de feestdagen. En eensuper ervaring vond ik het afpassen, dat raad ik iedereen aan. die foto is super leuk in je album. Ook onze trouwkaart had ze super mooi in elkaar gezet precies hoe wij het wilde.