De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

SBA Photography

All Good Things Need To Be A Memory For Life
Stefan Bakker
Eksterstraat 24
2406 VH Alphen aan den Rijn
Waardering: (3)
Stijl: Modern,
Deel:


Neem contact op met SBA Photography

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 825,-

€ 75,-

€ 484,-

Omschrijving

U heeft besloten te gaan trouwen. Gefeliciteerd! Aan deze dag wilt u natuurlijk ook een blijvende herinnering over houden. Bij SBA Photography bent u daarvoor aan het goede adres! SBA Photography bestaat nu ongeveer 1 1/2 jaar en de bruidsparen zijn zeer tevreden over de foto's die geleverd zijn en de levertijd van de foto's. Klikken wij met elkaar? Dat is wel belangrijk als ik op zo'n belangrijke dag bij jullie ben. Daarom maken we eerst een afspraak om jullie wensen te bespreken en de dag door te nemen. Ik zal uitleggen wat jullie van mij mogen verwachten. Daarna kunnen jullie aan mij doorgeven of ik degene ben die jullie dag mag vastleggen. Ik leg jullie bruiloft op een unieke fotografische wijze vast.


Reacties van bruidsparen

Diana & Frederik
trouwden op 29-06-2012 in Montfoort
Beoordeling:   

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd. Wij hadden voor onze bruiloft Stefan ingehuurd voor de foto's. Hij gaf aan dat dit zijn tweede bruiloft zou zijn, maar wij hadden het volste vertrouwen in hem. En dat was ook terecht, wij hebben prachtige foto's van onze mooiste dag! Vaak kijken wij de foto's nog terug en beleven de dag weer op nieuw, elk detail is goed vastgelegd. Stefan is een echte professional, we kunnen hem zeker aanbevelen!


Paul en Diana
trouwden op 01-07-2011 in Alphen aan den Rijn
Beoordeling:   

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Stefan onze bruiloft heeft vastgelegd. Het was zijn eerste bruiloft, dat was wel spannend! Maar hij overtrof onze verwachtingen. Wij wilden geen fotoshoot op die dag en hebben gekozen voor een reportage stijl. Hij heeft prachtige foto's gemaakt, uit bijzondere hoeken. Onopgemerkt was hij vooruit gelopen en is hij een restaurant ingelopen om onze trouwstoet van bovenaf te fotograferen. Dat zijn geweldige foto's geworden! De foto's die hij maakt, ook de 'standaard' trouwfoto's maakt hij net een tikje anders. Waardoor wij een zeer mooie serie foto's hebben aan onze trouwdag. Alsnog bedankt!


Annemarie en Koen
trouwden op 20-09-2012 in Nieuwkoop
Beoordeling:   

Afgelopen september was Stefan onze fotograaf op onze bruiloft en we zijn heel blij dat we hem gekozen hebben. Op de dag zelf was hij goed voorbereid en hadden we nauwelijks door dat hij foto's maakte. Hierdoor waren de foto's spontaan en erg mooi. Ook hadden we nog een korte shoot tussendoor en hierbij probeerde hij verschillende poses en technieken. Hij stonddaarnaast ook open voor onze ideeën. We hebben prachtige foto's gekregen waarmee we voor de rest van ons leven terug kunnen kijken op deze fantastische dag.