De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

remco van vondelen fotografie

Geen tuttige trouwfoto's...
Remco van Vondelen
Mare 47
2642 JZ Pijnacker
Waardering: (12)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met remco van vondelen fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1295,-

€ 125,-

€ 455,-

Omschrijving

Ongedwongen, spontane trouwreportages. Registreren wat er is, zonder al te veel te regisseren. Dat is mijn insteek tijdens jullie trouwdag. Jullie zijn misschien maandenlang bezig geweest met de voorbereidingen en leven er gespannen naartoe. Ik probeer het ijs te breken, de spanning eraf te halen en jullie op jullie gemak te stellen. Het resultaat daarvan straalt van jullie huwelijksreportage af. Een kostbaar en sfeervol aandenken aan een onvergetelijke dag, misschien wel een van de mooiste van jullie leven.


Reacties van bruidsparen

Maaike en Daphne
trouwden op 07-07-2014 in Kaatsheuvel
Beoordeling:   

Wij hebben voor Remco gekozen omdatvrienden van ons ookhun trouwreportage bijhem heeft laten maken.Wij waren meteenenthousiast over zijn werk aan de hand van hun onwijs gave en proffesionele trouwreportage. Onze fotoshoot was in de Eteling. Hijhadop voorhand al goed uitgezocht welke soort fotos er al waren van de Efteling, zodat hij ons zobijzonder enorigineel mogelijk op de foto kon zetten. Maar je mag je eigen inspiratie er bij hem ook op los gooien! Hij past zich heel snel aan, aan de situatie en het bruidspaar en het voelde vanaf het begin af aan al meteen vertrouwd.Een fotograaf is goed in zijn werk als hij niet zichtbaar is in een ceremonie maar wel alles op de gevoelige plaatweet teleggen. Dit was bij hem het geval! We hebben hem niet opgemerkt,terwijl hij alle bijzondere momenten heeft wetente fotograferen, chappeau!Hij is uniek in het niet "standaard" poseren en fotograferen, encreeërt hiermee niet allerdaagse, bijzondere fotos! We hebben bij hem onze mooiste trouwfoto op canvas laten drukken, hebben tevens bij hem in de studio een love-shoot gedaan en weten zeker dat de volgende shoots weer bij hem geboekt gaan worden! Kortom TOP fotograaf met een TOP kwaliteit!


Richard en Kim
trouwden op 12-06-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   

12 juni 2014 was het zover, onze trouwdag! Met Remco hebben wij dan ongeveer zes maanden eerder kennisgemaakt en dat klikte meteen. Nog dezelfde avond besloten wij dat Remco de juiste fotograaf is voor onze trouwdag. Op een zonovergoten donderdag gaan wij op pad voor onze fotoshoot, wat een geweldige ervaring blijkt te zijn. Remco is een gepassioneerde fotograaf en we voelen ons direct op ons gemak. Geen idee of locatie is voor Remco te gek, hoogtevrees wordt overwonnen en ook …˜eenvoudige foto's' krijgen bij Remco het wauw-effect. Mede door Remco is onze trouwdag onvergetelijk geworden en hebben wij een blijvend, prachtig en ook bijzonder aandenken aan onze trouwdag. Remco, bedankt!


Robert & Laurien
trouwden op 10-11-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   

Onze mooie dag is fantastisch vastgelegd door Remco. Met heel veel plezier en trots showen wij dan ook het boek met de foto's van onze trouwdag. Iedereen is daarvan onder de indruk. Remco is een heel fijn, enthousiast en spontaan persoon die je direct op je gemak weet te brengen, waardoor je heel ontspannen bent en je helemaal jezelf kunt zijn. Ook onze kleine knul (van destijds 6 maanden) staat op de foto's zoals hij is. De belangrijkste momenten zijn vastgelegd zonder dat ons opviel dat Remco “er bovenop stond” Bij het zien van de foto's beleven wij onze dag keer op keer opnieuw. Remco is goed bereikbaar, reageert snel op e-mails en levert een goede service. Remco nogmaals ontzettend bedankt! Robert & Laurien


Edgar en Wieteke Vermaas
trouwden op 06-09-2013 in Rijswijk
Beoordeling:   

Wij hadden direct een goed gevoel bij Remco en dit kwam helemaal uit. Dankzij hem hebben wij een prachtige en unieke herinnering aan onze trouwdag. Goede service en bereikbaarheid door Remco. Originele ideeën en hij was op een heel positieve en betrokken manier aanwezig op onze bruiloft. Absolute aanrader dus.


Ernst en Dulcy
trouwden op 12-10-2012 in Rijswijk
Beoordeling:   

Remco werkt op de achtergrond maar zet de juiste dingen op de foto! Tijdens de shoot was het ontspannen en gezellig, hij stelt je echt op je gemak! En ons fototoestel is precies zoals de dag was met super mooie uitschieters er tussen!


Erik en Karin
trouwden op 24-01-2012 in Streefkerk
Beoordeling:   

Leuke fotograaf, flexibel, orgineel en heel goed met kinderen. Mooi aanbod in albums...... Wij vroegen om een origineel bedankkaartje en hij regelde het perfect. Remco bedankt!!!


Hugo en Lotte van Kuijeren
trouwden op 28-09-2012 in Delft
Beoordeling:   

Op onze trouwdag voelde alsof we ons helemaal over konden geven aan de fotograaf Remco van Vondelen. We hoefden nergens aan te denken, hij kwam met leuke ideeen en mooie plekjes in de binnenstad van Delft om foto's te maken en hield rekening met onze wensen. Ook was hij prettig in de omgang en op de momenten dat het nodig was merkte je niet dat hij aanwezig was. Hij heeft een leuke moderne stijl van fotograferen en de foto's zijn dan ook prachtig geworden. Hij heeft de juiste momenten geselecteerd en verwerkt in het album.We kijken ernog vaak met plezier in terug!Zeker een aanrader! Hugo & Lotte


Tom en renske
trouwden op 06-07-2012 in Bussum
Beoordeling:   

onze trouwdag was een fantastische dag die we uitgebreid met vrienden en familie hebben kunnen beleven!  Met Remco van Vondelen als fotograaf op je trouwdag hoef je je nergens zorgen om te maken! het trouwboek dat hij voor ons heeft gemaakt is van zeer hoge kwaliteit en laat ons keer op keer de dag opnieuw beleven! Remco van Vondelen beschikt over een grote creativiteit, inlevingsvermogen, flexibiliteit en enthousiasme! Aan alles in hem merk je bevlogenheid en liefde voor het vak! daarnaast is Remco gewoon lekker gezellig en mengde hij zich onder de gasten op onze bruiloft wat er nog meer voor zorgde dat je het gevoel krijgt dat je hem al tijden kent! kortom, een totaal plaatje:) mooie foto's, prachtig boek, goede begeleiding tijdens de fotoshoot, duidelijke communicatie en veel pret:)


Mark en Mariëlle
trouwden op 01-07-2011 in Delft
Beoordeling:   

Remco van Vondelen fotografie heeft op onze dag precies vastgelegd wat wij wilden. Spontaan en ongedwongen foto's! Remco stelt je op je gemakwaardoor defoto's er supermooi uitzien. Van elke foto die hij maakt, kunnen we genieten.Ook het fotoboek is zeer professioneel en erg mooi. Wij waren dan ook erg tereden over Remco en zijn kunde. Sterker nog, dit jaar komen we terug voor een Bolle Buiken fotoshoot.


andre en marcella tjin-asjoe
trouwden op 11-06-2010 in Amsterdam
Beoordeling:   

echt een topfotograaf!!gezellige man met leuke ideeen en erg fijn om zo iemand bij je te hebben die zo rustig blijft op zo'n hectische dag;)


Tim en Nadine
trouwden op 06-08-2012 in Delft
Beoordeling:   

In de zomer van 2012 trouwden wij in het stadhuis in Delft. We hadden al eerder contact met Remco omdat hij ook de foto's maakte van iemand in de familie. Omdat die foto's er goed uit zagen besloten we ook voor Remco te kiezen als fotograag. De begeleiding ging erg goed, van te voren een aantal afspraken gemaakt om alles door te nemen, van de planning van de dag tot het trouwboek. De dag zelf verliep perfect en we zijn erg tevreden met de foto's + het trouwboek welke Remco ook heeft gemaakt! Een aanrader!


Mike en Tineke
trouwden op 27-04-2012 in Den Haag
Beoordeling:   

12 jaar geleden heb je onze foto's gemaakt maar ze zijn nog steeds geweldig en van deze tijd.