De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Marinka van Helvoort Fotografie

Bijzondere bruidsfotografie. Sfeervol, Puur, Persoonlijk.
Marinka van Helvoort
Grebbestraat 18
3812 JD Amersfoort
Waardering: (5)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Marinka van Helvoort Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 895,-

€ 100,-

€ 325,-

Omschrijving

Na het volgen van een opleiding aan de gerenommeerde Fotoacademie in Amsterdam ben ik als freelance fotograaf begonnen. 8 Jaar en 200 huwelijken later kan ik rustig zeggen dat ik het fotograferen van een huwelijk een van de leukste aspecten van mijn beroep vind! De spanning aan het begin van de dag, de jurk, de feestelijke sfeer, de emoties -> allemaal prachtige onderwerpen om prachtige foto's van te maken. Tijdens een huwelijk probeer ik de sfeer van de dag en de mensen die er zijn vast te leggen. Dat houdt in dat ik me zoveel mogelijk op de achtergrond houd, naar mijn mening onstaan zo de mooiste foto's. Ik geef alleen aanwijzingen wanneer ik samen met het bruidspaar foto's op locatie ga maken, en dan nog probeer ik alles zo relaxed en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Verder is er veel mogelijk: wanneer jullie willen dat ik twee uurtjes kom, is dat ook goed. Langer blijven? Zo lang als jullie maar willen. De foto's worden standaard in hoge resolutie op usb-stick aangeleverd. Daarnaast kan ik ook een mooi boek voor jullie maken. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek zodat we jullie wensen kunnen doorspreken en jullie voorbeeldboeken kunnen bekijken. Na dit gesprek maak ik een offerte op maat waar jullie nog even rustig over na kunnen denken.


Reacties van bruidsparen

Martin en Judith van der Veen
trouwden op 10-07-2015 in Amersfoort
Beoordeling:   

De werkwijze van Marinka is erg aansprekend en professioneel. Dat is duidelijk terug te zien in de foto's: ze stralen een ontspannen sfeer uit en kleur en compositie spatten van de pagina. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor Marinka van Helvoort Fotografie en hebben met ons trouwalbum - dat ook door haar is samengesteld - een prachtige herinnering aan een geweldige dag. Een absolute aanrader!


Marjon & Michel
trouwden op 05-06-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Marinka! Op de trouwdag zelf merkten we bijna niet dat ze er was en ook tijdens de fotoshoot wist ze ons heel natuurlijk en ongeforceerd op de foto te zetten. Het boek dat we ontvingen was ook erg mooi en het was erg fijn dat we van tevoren nog wijzigingen konden doorgeven via een proefdruk. Ook het (gratis) kleine boekje met 10 trouwfoto's ontvingen we snel na de bruiloft, zodat we iedereen de eerste foto's alvast konden laten zien! De kwaliteit van de foto's zelf is erg goed, uitvergroten en af laten drukken op glas geeft een prachtig resultaat! Aanrader dus!


Jan-Jaap & Martine
trouwden op 22-05-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   

Wij zijn er erg enthousiast over de foto's die wij van Marinka hebben ontvangen. Een aantal weken voor onze trouwdag hebben wij een kennismakingsgesprek gehad. Tijdens dit gesprek konden wij onze ideeen en wensen kenbaar maken. Deze wensen zijn geresulteerd in een mooie foto repportage. Op de dag zelf was Marinka op een prettige manier aanwezig. Ze wist belangrijke momenten op de juiste manier en tijd vast te leggen. de samenwerking hebben wij als positief ervaren; er werd serieus om gegaan met onze vragen of opmerkingen, en waar mogelijk, naar gehandeld. Dit geld voor de aanloop naar onze trouwdag, de trouwdag zelf en de dagen erna. Ook de wijze waarop de foto's werden verstuurd (in een mooi hoesje met een foto-afbeelding op de DVD) en een leuk inkijk exemplaar met alvast enkele foto's, was een leuke manier om te mogen ontvangen. Wij adviseren Marinka bij onze vrienden en bekenden aan. Wij zijn en waren zeer tevreden en verwachten dat anderen dit ook zo zullen ervaren.


Patrick en Sabrina Heer
trouwden op 30-05-2014 in Alphen aan den Rijn
Beoordeling:   

Goede fotograaf die goed luisterd naar jou wensen. De foto's hebben precies de uitstraling gekregen zoals ik wilde dat ze zouden worden en sommige zelf nog mooier. Wat ik ook belangrijk vind is dat wij totaal niet gemerkt hebben dat Marinka de foto's maakte. Dit geeft een realistisch beeld en spontane foto's.


Naomi & Ruben
trouwden op 22-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

We zijn erg tevreden over Marinka van Helvoort Fotografie. Haar aanwezigheid is subtiel en prettig, haar manier van foto's maken fijn en comfortabel en haar foto's super en professioneel! Echt een aanrader voor de mooiste dag in je leven!


Ronald & Josee
trouwden op 10-05-2013 in Eemnes
Beoordeling:   

Wij zijn superblij met dereportage die Marinka voor ons heeft gemaakt, de foto's zijn erg leuk en mooi geworden. Een prachtig aandenken aan onze dag.