De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

info@bartvandermark.nl

Jullie dag verdient de mooiste bruidsfotografie!
Bart van der Mark
Tarthorst 521
6708 HS Wageningen
Waardering: (10)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met info@bartvandermark.nl

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 895,-

€ 100,-

€ 399,-

Omschrijving

Ik ben part-time bruidsfotograaf en na een paar jaar divers fotowerk te hebben gedaan heb ik besloten me volledig te richten op bruidsfotografie. Het fotograferen van bruiloften vind ik de leukste en ook uitdagendste vorm van fotografie. Ik investeer graag in de relatie met het bruidspaar, wil ze leren kennen en zo ook een positieve bijdrage leveren aan de trouwdag. Het klinkt misschien raar uit de mond van een fotograaf maar een huwelijksdag draait niet om de foto's. Een bruiloft is een dag met een aaneenschakeling van mooie gebeurtenissen waarbij het mijn verantwoordelijkheid is om de belangrijke momenten vast te leggen in mooie foto's, zonder daarbij te veel op de voorgrond te treden. Maar ook buiten de bekende hoogtepunten zoals het ja-woord gebeuren er op de dag veel mooie momenten waarbij emoties in de vorm van een lach of een traan te zien zijn. Ook deze momenten zijn belangrijk om vast te leggen. Mijn stijl is om zo weinig mogelijk te regisseren maar vooral de dag en alles wat er gebeurt te registreren. Hierbij heb ik ook oog voor de details en maak ik vaak gebruik van kleine scherpte dieptes om het onderwerp te isoleren en beter uit te laten komen. Omdat ik de fotografie als part-time ondernemer beoefen naast mijn reguliere baan als adviseur, heb ik beperkt ruimte voor maximaal 20 bruiloften per jaar. Ik wil elke bruiloft de volle aandacht en tijd geven die het verdient. Als mijn foto's en website jullie aanspreken neem dan contact met me op. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten, te leren kennen en wellicht jullie dag in mooie beelden vast te mogen leggen.


Reacties van bruidsparen

John en Joyce
trouwden op 19-06-2015 in Amersfoort
Beoordeling:   

Bart van der Mark was op 19 juni de fotograaf van onze prachtige dag. helaas wel met regen maar daar wist Bart bij iedere plek wel raad mee. hij is erg proffesioneel en loopt onopgemerkt tussen de gasten. Iedereen sprak over zo'n leuke fotograaf, ook met (kleine) kinderen gaat hij goed om en maakt prachtige foto's! Na alle super snelle service hebben we nu ook ons album binnen en hij is werkelijk prachtig! Bedankt Bart voor alles!


Arjan en Jessika
trouwden op 01-05-2015 in Wageningen
Beoordeling:   

Mede dankzij Bart hebben wij een geweldige trouwdag gehad! Ons fotoalbum is deze week binnen gekomen en het is een plaatje geworden. Op deze manier blijf je nagenieten van die geweldige dag. Het opstellen van het album gaat in overleg tussen bruidspaar en fotograaf, wat wij heel prettig vonden. Zo krijg je precies wat je wilt, maar krijg je ook goed en professioneel advies over de opzet van je album. Bart is een heel gezellige, professionele en gepassioneerde fotograaf. Bij de fotoreportage let hij goed op details, wat wij erg belangrijk vinden. Hij doet alles voor de perfecte foto en zoekt de beste plekjes uit om het gewenste effect op de foto te krijgen. De rest van de dag heb je eigenlijk niet in de gaten dat Bart ook aanwezig is. Hij is rustig en mengt zich tussen de gasten. Toch weet hij precies de juiste momenten en emoties vast te leggen. Bovendien regelt hij binnen enkele dagen een preview van de fotoshoot! Wat wil je nog meer?!


Arjen & Willeke
trouwden op 06-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   

Wij hebben een fantastische dag gehad met vele mooie herinneringen die geweldig zijn vastgelegd door Bart. We zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. De fotoshoot 's ochtend was erg ontspannen, erg leuk dat Bart veel oog heeft voor de natuur. Wij wilde dit graag terug zien op de foto's en dat is gelukt. Tijdens de ceremonie en kerkdienst heeft bijna niemand hem opgemerkt, toch heeft hij vanuit veel verschillende posities foto's gemaakt en zijn al onze gasten terug te vinden op 1 van de foto's. Dat Bart al zo snel een preview via zijn site beschikbaar stelde is echt een extra nagenieter, voor ons maar ook voor onze gasten. Mocht je nog twijfelen check zijn site!


Daniel & Laura de Bruijn
trouwden op 07-06-2014 in Doorn
Beoordeling:   

Bart van der Mark was onze fotograaf voor onze huwelijksdag op 7 juni 2014. Via mijn zus, die hem kent, kwam ik (Laura) bij hem terecht. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Bart is een heel kundige fotograaf en weet precies de juiste sfeer vast te leggen. Behalve de prachtige foto's van ons als bruidspaar heeft hij ook echt goed de emotie en vreugde bij de gasten vast kunnen leggen. We hadden ook een paar speciale verzoekjes, zoals bijvoorbeeld iemand extra goed vast te leggen op de foto's, en dit heeft hij ook keurig uitgevoerd. De foto's zijn echt geweldig geworden, het zijn er heel veel geworden en ze waren ook nog eens binnen 3 weken bewerkt en klaar. Top! Wil jullie een betrouwbare, professionele en vriendelijke fotograaf die keihard werkt en perfect werk levert binnen snelle tijd? Zorg dan dat jullie Bart van der Mark vragen voor de mooiste dag van jullie leven. Bart... bedankt!Groetjes van Daniel & Laura de Bruijn


Kai & Kim
trouwden op 16-05-2014 in Renkum
Beoordeling:   

Onze grote complimenten gaan naar Bart. Een goede en professionele fotograaf. Hij geeft goede tips tijdens de trouwreportage en weet precies hoe we moesten staan in verband met licht, schaduw etc. Hij heeft oog voor details. Hij is overal om mooie foto's te maken maar toch …˜afwezig', hiermee bedoelen wij dat we niet in de gaten hebben gehad dat Bart overal foto's maakte. Dit vinden wij een groot pluspunt. De geweldige foto's geven een goed beeld van onze geweldige dag.


Frank en Annemarthe
trouwden op 02-05-2014 in Voorst
Beoordeling:   

Wij zijn uitermate tevreden over het werk van Bart van der Mark. Hij nam vooraf alle tijd om ons en de locatie te leren kennen. Op de grote dag was hij vaak 'onzichtbaar', maar aan de foto's te zien was hij op het juiste moment op de juiste plek. Onze gasten noemden hem: "rustig, vriendelijk en enthousiast". Onze jongste dochter is erg verlegen en de manier waarop Bart daarmee omging was voor haarzeer prettig. Door haar de ruimte entijd te geven kon zij zich steeds meer ontspannen en kroop zij uiteindelijk uit haar schulp.Al na enkele dagen kregen we een preview met een aantal foto's. Kort daarop volgde de rest en hebben we heerlijk na kunnen genieten met de prachtige foto's.


Ronnie en Ranoeth
trouwden op 30-04-2014 in Wageningen
Beoordeling:   

Bart heeft tijdens onze bruiloft een geweldige en professionele bijdrage geleverd in het vastleggen van onze mooiste dag! We krijgen nog iedere dag een glimlach op ons gezicht bij het terugkijken van de foto's. Bart weet met zijn werkwijze en persoonlijk contact iedereen op hun gemak te stellen, wat tot uiting komt in de kwaliteit van repportage. Daarnaast zijn de gebruikte technieken en oog voor detail positief kenmerkend voor hem.


Bas-Ido en Esther
trouwden op 31-08-2013 in Rhenen
Beoordeling:   

Bart heeft onze dag precies zovastgelegd als dat wij zelf wilden. We waren niet op zoek naar een 'stijve' reportage, maar eenfeestelijkeweergave vandebijzondere dag. En dat is gelukt!!! We zijn erg blij met het resultaat: origineel, mooi en feestelijk! We hadden van tevoren niet gedacht dat het zo mooi zou worden. Onze eigen foto's, maar ook de foto's van de familie en vrienden zijn prachtig geworden. Vooral ook de kinderen zijn erg leuk vastgelegd. Bart is daarnaast een prettig persoonin omgang. We vonden het leuk dat hij er bij was.


Albert en Martine Wagenaar
trouwden op 14-06-2013 in Tiel
Beoordeling:   

14 juni 2013 heeft Bart op onze bruiloft gefotografeerd. Alle mooie, belangrijke momenten, maar ook de "relaxte" momenten heeft Bart heel mooi weten vast te leggen! De sfeer van de dag is goed te zien op de foto's. Dat dat zo goed gelukt is, komt ook omdat Bart niet opvallend foto's maakt, wat wij erg prettig vonden. Momenteel hebben we het fotoalbum binnen en zijn we erg tevreden met Bart als trouwfotograaf! Daarom geven we hem een dikke 9! Groet, Albert en Martine


Marc en Marjolein
trouwden op 05-07-2013 in Rhenen
Beoordeling:   

Op 5-7-2013 heeft Bart onze bruiloft gefotografeerd. Circa 6 weken hiervoor hebben we een pre-wedding shoot gedaan om vast aanelkaarte wennen. Bart bood dit gratis aan. Tijdens deze shoot kregen we veel bruikbare tips. Deze foto's waren al prachtig! De foto's op de bruiloft zijn ook fantastisch geworden! Zonder dat we het door hadden heeft hijalles vastgelegd.Ookbij lastige groepsfoto's wist hijde leiding te nemen en ons allemaal goed neer te zetten. De foto's waren snel klaaren uit deze foto's heeft hij een leuke selectie gemaakt die hij op zijn eigen site heeft geplaatst. Super handig, want we konden onze gasten en andere belangstellenden al snel wat foto's laten zien door simpel zijn link door te mailen en op facebook te zetten. Er stond zelfs al een leuk verhaal bij. Samenvattend zijn we heel erg tevreden over Bart. Een 9+ verdient hij! Bart nogmaals bedankt! Marc en Marjolein.


Annelies en Marien
trouwden op 08-05-2013 in Amerongen
Beoordeling:   

Bart is een fantastische fotograaf. Hij weet veel verschillende technieken toe te passen en weet goed wat technisch wel of niet haalbaar is. Acteert op de achtergrond maar wanneer nodig neemt hij de leiding voor juiste compositie op de foto's. In het algemeen erg plezierig om mee samen te werken. Verder is hij pro-actief bij het ontwikkelen van album en geeft goede adviezen. Het resultaat van Barts werk is prachtig.


Roel en Nina
trouwden op 01-06-2013 in Maasbommel
Beoordeling:   

Bart was onze trouwfotograaf en heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd om er een onvergetelijke, prachtige en ontspannen dag van te maken. We hadden bij het voorgesprek meteen een klik. Hij vindt het zelf echt heel leuk om bruiloften te fotograferen en straalt dat uit (in tegenstelling tot sommige full-time fotografen die het moeten doen om rond te komen). Heel fijn aan Bart vonden wij dat hij steeds op de goede plek stond en er wél was zonder dat we dat heel erg merkten. Mede daardoor was het allemaal erg ontspannen. En dat zie je op een heel mooie manier terug op de foto's. Bovendien is hij super professioneel. Tegenlicht? Geen probleem. Tijdens de dag back-ups maken. Foto's zijn snel geleverd. hij gaf hele kleine aanwijzingen als het echt wat bijdroeg, maar verder liet hij het op z'n beloop. En iedereen staat op de foto (gelukkig) ;) Het resultaat is verbluffend. Prachtige foto's en alle momenten en emoties op een mooie manier vastgelegd. Daar gaan wij (en ons eventuele nageslacht) nog jaren van genieten.