De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Imagine Fotografie

Journalistieke trouwfotograaf: echte emoties!
Pieter van Lierop
Maasstraat 26
5301 CN Zaltbommel
Waardering: (12)
Stijl: Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Imagine Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1195,-

€ 100,-

€ 590,-

Omschrijving

Op zoek naar bijzondere trouwfoto's? Naar een trouwfotograaf die let op de mooie details, die jullie dag zo speciaal maken? Naar een fotograaf, die prachtige spontane portretten maakt van jullie en van de gasten? Imagine Fotografie biedt jullie een journalistieke trouwfotograaf: origineel, spontaan en echt. Geen in scene gezette plaatjes, maar een mooi fotografisch verslag van jullie huwelijksdag met aandacht voor emoties, details, speciale momenten en humor.


Reacties van bruidsparen

Erik en Saskia
trouwden op 29-08-2014 in Maarssen
Beoordeling:   

Professionele fotograaf. Op de dag zelf hebben we zijn aanwezigheid nauwelijks gemerkt. Pieter denkt met je mee en stelt zich flexibel op. Het was bijv. geen probleem om op de dag zelf nog een uur fotografie toe te voegen. Pieter gaat helemaal voor het vastleggen van de juiste, bijzondere, momenten. Met het resultaat zijn we dan ook erg tevreden.


Dennis en Judith
trouwden op 04-07-2014 in Delft
Beoordeling:   

Wij zochten een fotograaf waar we ons direct goed bij voelden en onszelf konden zijn. Bij binnenkomst en het voorstellen was ons keus al gemaakt op het persoonlijke vlak en na het gesprek ook op de inhoud. Pieter is een erg prettig persoon die meegaat in het moment en niet 'aanwezig' is. We hebben een shoot gedaan wat erg mooi was, maar ook erg leuk. Erg spontane lachfoto's en goed de sfeer neergezet. Verder op de bruiloft zelf hebben we hem bijna niet opgemerkt en zijn er schitterende foto's uitgekomen. Ook alle gasten hadden alleen maar lof over 'de fotograaf'. Ook in de communicatie voor en na de bruiloft ging het allemaal goed en was het erg prettig over het snelle schakelen. Dus al met al alleen maar positieve gevoelens bij de samenwerking.


Marc en Ellen
trouwden op 12-09-2014 in Noordwijk
Beoordeling:   

Na een prettig kennismakingsgesprek was de keuze snel gemaakt. Op onze dag zelf is niks geposeerd of 'overnieuw gedaan' voor de foto. Pieter beweegt zich op de achtergrond waardoor je meer op je gemak bent en niet druk maakt om hoe je op de foto staat. Als je wel wat geposeerde foto's wilt geef het dan van te voren aan, dat is ook geen probleem. Ook is er goed meegedacht over de buitenlocatie voor de fotoshoot. Alle mooie momenten van de dag zijn vastgelegd in prachtige foto's. Na twee weken hadden we alle foto's al op DVD in de bus liggen! Nagenieten met bijzonder mooie foto's!


Marvin en Sandra
trouwden op 01-06-2012 in Bunnik
Beoordeling:   

Je wilt niet weten hoeveel oh- en ah-reacties wij hebben gehad op onze trouwfoto's. Ze zijn dan ook echt prachtig! Pieter heeft alle grappige, emotionele en bijzondere momenten van de dag op een hele mooie manier weten vast te leggen, zonder dat we in de gaten hadden dat hij er was. Zeeeeer zeker een aanrader en de investering meer dan waard.


Marijke & Bas
trouwden op 16-06-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   

Bij de zoektocht naar een fotograaf voor ons huwelijk viel Imagine Fotografie meteen op: niet alleen door de mooie foto's, maar ook door de ongedwongen sfeer en snelle reacties en de mogelijkheid van een eerste afspraak op zeer korte termijn. Op de dag zelf zijn veel bijzondere momenten vastgelegd zonder dat er het gevoel heerste dat er overduidelijk een fotograaf aanwezig was. Daarnaast bleek tijdens de huwelijksdag dat Imagine Fotografie verder gaat: tijdens de dag zelf paste de fotograaf zijn schema aan om een verrassing die de gasten hadden voorbereid te fotograferen en achteraf werden wij door gasten nog verrast door een mozaiek van foto's dankzij de fotograaf.Onze huwelijksdag is prachtig vastgelegd in mooie foto's in een bijzonder album. Wij kunnen Imagine Fotografie van harte aanbevelen.


Maarten & Lotty
trouwden op 31-08-2012 in Haarlem
Beoordeling:   

Imagine fotografie heeft op 31 augustus 2012 onze trouwerij vastgelegd. Pieter, onze fotograaf, is vakkundig, heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft op de juiste momenten de mooiste foto's gemaakt. Wij hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten, eindelijk een fotograaf die weet dat de dag niet om hem draait. Onopvallend aanwezig. Wij hebben prachtige foto's. Zijn flexibiliteit is super, 's avonds kwam hij nog even terug voor nog 1 uur extra foto's op ons feest en toen de foto's over de post niet goed aankwamen, stond hij op een zondagochtend zelf voor de deur met onze foto's. Dat is nog eens service!!!


Robert en Astrid
trouwden op 18-09-2011 in Oudewater
Beoordeling:   

Toen wij op zoek waren naar een fotograaf voor onze huwelijksdag zagen wij al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel aanbieders en iedereen kan zich fotograaf noemen. Maar voor je bruiloft wil je zeker weten dat de foto's perfect zullen zijn zonder dat je daarvoor de hoofdprijs moet betalen. Zo'n dag is al kostbaar genoeg. De fotografie van Imagine sprak ons direct aan. Geen geposeerde plaatjes met gemaakte glimlach, maar spontane foto's die precies de emoties van de dag weergeven. Wij konden gewoon van onze bruiloft genieten en hoefden niet op de fotograaf te letten. Pieter was bij ons thuis langs geweest voor een voorgesprek en had goed begrepen wat wij van onze trouwfoto's verwachtten. Om een voorbeeld te noemen: wij hebben kleine kinderen, die wij heel graag op de foto's wilden, maar die geen minuut stil kunnen zitten. Nu hebben we prachtige en ontroerende foto's van lachende, kruipende, onderzoekende en in gedachten verzonken kindjes, precies zoals ze zijn! Sowieso waren al onze trouwfoto's geweldig. De dvd is al grijs gedraaid en brengt ons steeds weer terug naar die prachtige dag. Ook de communicatie, het nakomen van afspraken en de hele afhandeling waren perfect. Wij kunnen Imagine fotografie dan ook aan iedereen aanbevelen!


Rob en Tamara
trouwden op 17-06-2011 in Amsterdam
Beoordeling:   

Echt een topfotograaf! Wij hebben prachtige foto's! We hebben een slideshow laten maken en kijken daar nog regelmatig naar, echt supermooi!


Mark & Nienke
trouwden op 13-07-2013 in Hoek van Holland
Beoordeling:   

Op vrijdag 13 juli heeft Imagine Fotografie onze trouwdag vastgelegd. Wat zijn wij blij met deze keuze! De eerste foto's zien er prachtig uit! Ze ogen allemaal lekker ongedwongen en relaxed, precies de sfeer die wij wilden die dag. Er zijn veel momenten vastgelegd die door veel mensen onopgemerkt zijn gebleven. Imagine fotografie was heel onopvallend aanwezig, maar heeft toch alles vast weten te leggen. We hebben aan het begin van de avond een slideshow vertoond met wat foto's van overdag, we kregen daar van onze gasten veel leuke reacties op. Zowel over de kwaliteit van de foto's als over de fotograaf. We zijn zeer blij met dit resultaat!


Petra & Jochem
trouwden op 05-10-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   

Op 5 oktober 2012 heeft Imagine Fotografie onze trouwreportage gedaan en hier zijn we dik tevreden over! Tijdens de voorbereidingen verliep het contact soepel en kregen we vlot en duidelijk antwoord op onze vragen. Op de trouwdag zelf was de fotograaf op de achtergrond aanwezig maar heeft elk 'fotomoment' gezien en vastgelegd. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig geworden en geven perfect de sfeer van de dag weer!


Lotte & Wouter Rijkée
trouwden op 19-10-2012 in Voorburg
Beoordeling:   

Mijn man en ik zijn zéér tevreden over Imagine Fotografie. De foto's zijn prachtig en geven de sfeer van de dag goed weer. Bovendien was Pieter van Lierop, de fotograaf van Imagine, prettig in de omgang. Op de trouwdag zelf heeft hij zich nagenoeg "onzichtbaar" gemaakt, waardoor iedereen ontspannen op de foto's staat. Komtom, ik kan Imagine van harte aanbevelen!


Alex en Marit
trouwden op 12-01-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Op 12 januari 2013 trouwden wij in het winterwonderland van Fins Lapland. Natuurlijk wilden we dit bijzondere moment in deze mooie omgeving vastgelegd hebben. Wij hebben Imagine Fotografie in actie gezien bij een andere bruiloft, waarbij wij zeer te spreken waren over de werkwijze en het resultaat. De keuze om Imagine Fotografie mee te vragen naar Lapland was dus snel gemaakt. De samenwerking met Pieter verliep zowel bij de voorbereidingen als op de dag zelf heel soepel en vanzelfsprekend. De foto's geven de dag volledig weer zoals wij het in gedachten hadden en beleefd hebben: ongedwongen, gezellig en ontspannen. Zowel de dvd als het trouwalbum hadden wij snel na onze trouwdag in huis. Zo kunnen we ook in beeld extra lang na genieten! Wij kunnen Imagine Fotografie dan ook van harte aanbevelen aan andere bruidsparen!


Youri & Leoni Pol-Zwarts
trouwden op 30-08-2012 in Amersfoort
Beoordeling:   

Op 30 augustus heeft Pieter onze trouwdag gefotografeerd. Hij heeft dit super gedaan! Hij is aanwezig, maar je ziet hem nauwelijks en toch heeft hij prachtige foto's gemaakt! Dat vonden wij erg prettig, want zo konden wij ons concentreren op onze dag en onze gasten zonder dat er een fotograaf ons in bepaalde posities wilde zetten. Zelfs de trouwreportage zelf is zo gegaan! Daardoor hebben wij hele spontane foto's, die ons weergeven zoals wij zijn. Pieter maakt veel gebruik van verschillende standpunten, waardoor de foto's net iets anders worden dan anders, en dat maakt het leuk. Ook heeft hij oog voor detail, hij heeft veel zaken gefotografeerd die wij zelf over het hoofd hebben gezien.