De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

FTC - Within The Frame fotografie

Photography is a way 2 show how u feel about what u see
Ben Toller
Fazantenhof 21
3755 ED Eemnes
Waardering: (3)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met FTC - Within The Frame fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 895,-

€ 95,-

€ 595,-

Omschrijving

Het is eindelijk zover, jullie gaan trouwen! Eén van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Deze mooie dag moet natuurlijk ook mooi vastgelegd worden. Ben Toller van Within The Frame fotografie wil dit graag voor jullie doen. Natuurlijk licht vind ik het mooist, dan zijn jullie zoals jullie zijn. Met humor en ongedwongenheid probeer ik toch onopgemerkt, de bijzonder momenten van jullie dag vast te leggen. De chemie tussen jullie tweetjes moet worden weergegeven, omgeven door jullie familie en vrienden. Ik vind het heel belangrijk om jullie persoonlijk te leren kennen. Hoe ziet jullie trouwdag eruit? Ik zie jullie daarom ook altijd graag een keer vooraf om kennis te maken, de dag door te spreken en alle mogelijkheden te bekijken. En verder? Nodig mij uit voor een gesprek bij jullie thuis en onder het genot van een bakje koffie vertel ik wat de mogelijkheden zijn.


Reacties van bruidsparen

Saake en Lara
trouwden op 06-07-2013 in Maarssen
Beoordeling:   

Op een schitterend zonnige dag zijn wij getrouwd, niet makkelijk voor Ben Toller om midden op de dag met ons een fotoshoot te doen. De foto's zijn schitterend geworden met veel oog voor zowel ons als de mooie omgeving. Onze 2 zoontjes van 2 en 4 jaar zijn ook erg mooi betrokken bij de foto's. Ben gaat erg professioneel te werk, bezoekt van tevoren de lokatie(s) om ideeen op te doen. Verder is hij een gezellige vent om erbij te hebben zonder dat hij veel opvalt. Dit maakt dat wij steeds weer vergaten dat hij ons fotografeerde wat de foto's erg mooi en spontaan maakt. Een absolute topper en aanrader!


oscar en kelly
trouwden op 21-06-2013 in Hilversum
Beoordeling:   

WOW in 1 woord geweldig!!!! Wat heeft Ben Tolleronze fotograaf geweldig mooi werk afgeleverd!! Het was zo fijn een fotograaf erbij te hebben die deel maakte van onze hele trouwdag, en dat vonden wij erg gezellig!! Wat superfijn is dat hij direct wat liet zien en dat hij na 3 dagen al de fotoos aan ons heeft geleverd waardoor we meteen onze hele trouwdag weer even mee maakten. Aan iedereen die een superleuke enthausiaste fotograaf met vooral ook leuke ideeen wilt hebben dan is Ben Toller echt een absolute aanrader, wij doen dat zeker. Lieve Ben echt super bedankt voor het mede mogelijk maken van onze onvergetelijke dag!!!! Je bent een TOP FOTOGRAAF!! Groetjes Oscar en Kelly


Henk-Jan & Annemarie
trouwden op 08-05-2013 in Barneveld
Beoordeling:   

Ben is een leuke spontane fotograaf en heeft van nature een flinke dosis humor in huis. Vanaf het eerste contact, dat bij ons thuis plaatsvond, wisten we meteen dat hij onze dag op een mooie manier zou gaan vastleggen! Tijdens het kennismakingsgesprek, bleek dat Ben vol zat met creatieve ideeen en ons daarnaast genoeg ruimte gaf om onze eigen ideeen en wensen in te brengen. Op de dag zelf hebben wij Ben ervaren als een gezellige, hardwerkende en zeer sociale fotograaf die zijn vak serieus neemt. Door zijn flexibele houding en met af en toe een grapje;) maakte dat de fotoshoot in onze beleving op een hele ontspannen manier verliep. Wij (en onze familie en vrienden) zijn ook heel erg blij met het eindresultaat. Daarnaast vonden wij het ook zeer prettig dat wij drie dagen na onze bruiloft de foto's al in de brievenbus kregen, zodat we de dag nog een keer konden herbeleven. Wij raden Ben daarom graag aan als fotograaf voor de mooiste dag van je leven, omdat je er op kan vertrouwen dat hij er een mooie en unieke rapportage van maakt!