De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Emst Vakfotografie

Voor een speciale dag vol emoties met oog voor detail
Patrick van Emst
Beetzlaan 73
3762 CB Soest
Waardering: (2)
Stijl: Modern, Klassiek,
Deel:


Neem contact op met Emst Vakfotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 690,-

€ 0,-

€ 590,-

Omschrijving

Bij alle reportages wordt een USB stick geleverd met ALLE foto's in hoge resolutie zonder extra kosten. Een complete reportage voor een hele dag van 8-9 uuur met digitaal gedrukt album voor € 1298,00 . Neem contact op via onzetrouwfotograaf en ontvang 10% extra korting. Patrick van Emst is15 jaar actief als Trouwfotograaf. Het fotograferen van een bruiloft is elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties. Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en daarom hecht ik veel waarde aan een intakegesprek. Hierin komen wensen en ideeën naar voren en wat jullie mooi en vooral ook niet mooi vinden. Strak of juist romantisch of helemaal niet zo standaard. Ook bespreek ik graag de ideeën voor een geplakt album of een digitaal boek. Bel of mail gerust geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het bekijken van mijn complete portfolio en de vele mogelijkheden. Indien gewenst kan dit ook 's avonds of in het weekend.


Reacties van bruidsparen

Matthijs en Rozanne
trouwden op 08-08-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   

Onze trouwdag was een hele fijne ontspannen dag. Zonder een fotograaf als Patrick was onze trouwdag niet compleet geweest. Dit merkten we op de trouwdag zelf heel goed. Hij maakte op de juiste momenten de mooiste foto's en was heel flexibel in hoe we de dag wilden indelen. Ook dacht hij goed mee om de juiste fotoshoot-locatie te vinden en het vervoer ernaartoe. Als persoon een heel relaxt en fijn persoon. We hadden 2 fotografen bezocht en Patrick was direct onze keuze. Hij dacht echt met ons mee, gaf ons zijn visie en we waren het eigenlijk altijd met hem eens. Patrick had een professionele kijk op de foto's. Je merkt ook aan iedereen die ons trouwalbum inbladert, dat ze het allemaal een heel volledige en hele mooie weergave vinden van onze trouwdag.Ook dacht Patrick aan bedankkaartjes voor de gasten (op de trouwdag zelf nog gedrukt en meegegeven aan de gasten), ouderboekjes met trouwfoto's voor onze ouders(de getuigen), de indeling van het trouwalbum etc. We hadden het zelf niet beter kunnen verzinnen.We kunnen niets anders dan Patrick aanbevelen voor een ieder die wil trouwen. Echt topfoto's en een vakfotograaf.


Jan-Willem en Bianca
trouwden op 23-05-2014 in Hilversum
Beoordeling:   

Op 23 mei 2014 heeft Patrick onze bruiloft gefotografeerd. Hij was subtiel aanwezig en heeft prachtige foto's gemaakt. Zeker tijdens de shoots op locatie nam hij er ook ruim de tijd voor. Wij kozen voor een album met canvas omslag. De foto's op de omslag bevatten veel wit (lucht en jurk) maar zijn super uitgekomen. Het album is ook fantastisch samengesteld. De mooiste foto's staan erin en alle belangrijke mensen zijn ruim aanwezig op de foto's. Wij bevelen Patrick van harte aan!