De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Beelddig

Jullie mooie grote dag tot in detail vastgelegd!
Selma Hafkamp
zeedistel 9
3453 TD de Meern
Waardering: (2)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Beelddig

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 850,-

€ 50,-

€ 100,-

Omschrijving

Gevoel,emotie en schoonheid vastleggen is mijn grote passie. Schoonheid in al zijn facetten, van de pure liefde van jullie, tot kleine details als een kindje dat net in slaap valt. Mijn enthousiasme en energie komen goed van pas om niet alleen jullie, maar ook jullie familie en vrienden of collega's ongedwongen en authentiek op de foto te krijgen. Altijd met oog voor esthetiek; originele compositie, schitterend licht en een flatteuze pose. Mijn doel is jullie een fotoreportage te geven die jullie ontroerd en inspireert, en jullie vrienden en familie verrast en raakt. Wat kunnen jullie verder van mij verwachten? frisse kleuren, heldere scherpe foto's, een haast journalistieke reportage van jullie wensen. Ongedwongen, karaktervolle geposeerde foto's, waar ik de nadruk leg op ongedwongheid. Dus geen stoffige, stijve “verplichte… plaatjes schieten waar jullie je niet prettig bij voelen.


Reacties van bruidsparen

Ruben & Janet Romijn
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   

Op zoek naar de perfecte fotograaf voor jullie trouwdag? Die enthousiast is? En aardig? En vakkundig: prachtige foto's maakt met oog voor detail? Kies dan voor Selma van Beelddig!! Zij maakte op onze trouwdag de foto's voor ons en het resultaat is fantastisch! Ze legde de hele dag zorgvuldig vast. Ook onze kinderen vonden Selma leuk en volgden zonder twijfel haar instructies op tijdens de fotoshoot. Dankzij Selma genieten we nog elke dag na van onze trouwdag. Het enige wat we hoeven te doen is de foto's bekijken!!


Janet en Ruben
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   

Wij hadden het voornemen om in september te gaan trouwen. Deze onvergetelijke dag moest natuurlijk vastgelegd worden. Via internet kwamen we met Selma in contact. Na een kennismakingsgesprek was het voor ons snel duidelijk, dit was de fotograaf die we zochten: vriendelijk, spontaan, enthousiast en een mooie portfolio met prachtige foto's. Ook onze kinderen van 4, 6 en 8 jaar vonden Selma meteen leuk! 6 September was het zover. Selma was om 7:00 's ochtends al aanwezig (vanuit Utrecht naar Klazienaveen, wat al snel 1,5 uur rijden is), zodat ze vanaf het begin alles vast kon leggen. Van het aankleden van de bruid, de familiefoto's, de fotoreportage van het bruidspaar en de kinderen tot het vastleggen van de ceremonie. Gedurende de hele dag wrong ze zich in allerlei bochten om mooiste foto's te schieten met oog voor de kleinste details. Ook de omgang met onze kinderen was optimaal. Ze waren enthousiast en bereid haar aanwijzingen zonder aarzelen op te volgen. Het leukste vonden nog dat ze een willekeurige kleur mochten opnoemen vlak voor een fotomoment. Deze vrolijkheid zie je terug op de prachtige foto's. Tijdens de ceremonie was ze …˜onopvallend' aanwezig en toch heeft ze alle belangrijke moment vast kunnen leggen. Wij waren heel blij dat Selma erbij was om een van de mooiste dagen van ons leven vast te leggen en hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. We hebben al wat van onze foto's mogen zien en ze zijn mooier dan we hadden durven dromen. We kunnen niet wachten tot alles klaar is! Selma BEDANKT!!!