De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Agi Bodewes Fotografie

Verhalend, licht en kleurrijk trouwfotografie
Agi Bodewes
Contrabaserf 20
3822CC Amersfoort
Waardering: (0)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Agi Bodewes Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1195,-

€ 100,-

€ 400,-

Omschrijving

Op de grootste dag van je leven wil je iemand volledig kunnen vertrouwen met het vastleggen van de bijzondere momenten. Ik ben een fotografe die de hele dag met heel veel energie en enthousiasme werkt om de mooiste beelden te vangen. Voor wie het belangrijkste niet die ene super creatieve of grappige award-winnende foto is, maar een prachtige, samenvattende reportage van jullie trouwdag, van de kleinste details naar de mooiste emotionele momenten. Iemand die heel onopvallend aanwezig is, maar toch achteraf blijkt dat ze alles wist vast te leggen, en als het nodig is, de regie in de handen. Een weggepinkte traan van een ontroerde vader en de trotse blik van de oudste broer worden allemaal stiekem mooi vastgelegd net als de dikke pret van je vrienden. Als jullie door mijn foto's bladeren, zien jullie dat het een mix is van story-telling en wat meer geposeerde foto's. Het is namelijk zo, dat jullie de prachtige jurk en pak maar een keer in het leven dragen. Deze portretfoto's zijn altijd heel geliefd en gewaardeerd: door het bruidspaar, maar ook door hun familie en later hun kinderen. Dit zijn de foto's die het vaakst afgedrukt worden , en een mooi plekje krijgen op de wand of op het nachtkastje. Maar bij mij zie je geen strakke formele poses, in tegendeel: het liefst modern, natuurlijk en fris, soms een beetje romantisch of speels. Ik heb mijn vertrouwde werkwijze voor de hele trouwdag, maar tijdens de fotoshoot ga ik altijd uit van jullie persoonlijkheden. Ik neem net zo veel leiding als voor jullie prettig is, en het wordt net zo romantisch (of niet), geposeerd (of niet), als bij jullie past.Ook niet onbelangrijk is dat ik er bewust ben van hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Voor mij is het niet meer dan normaal om me op professionele gebieden continu te ontwikkelen, mijzelf uit te dagen, en uitsluitend met professionele en betrouwbare apparatuur te werken. Indien gewenst, fotografeer ik jullie bruiloft met een tweede vakfotograaf. Ik zou het heel fijn vinden, als we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten om verder te praten. Bel of mail me gerust!


Reacties van bruidsparen

Jerremy Koot
trouwden op 21-08-2015 in Montfoort
Beoordeling:   

Agi is heel professioneel, waar nodig nam ze de regie in handen maar op een niet storende manier. Het resultaat mag er dan ook wezen. Mooie foto's van een mooie dag!