De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Agi Bodewes Fotografie

De mooiste beelden ontstaan als je de camera helemaal kunt vergeten.
Agi Bodewes
Contrabaserf 20
3822CC Amersfoort
Waardering: (0)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Agi Bodewes Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 795,-

€ 100,-

€ 400,-

Omschrijving

Ik wil jullie grootste dag op een frisse, journalistieke manier vastleggen, zodat de foto’s later het hele verhaal trouw weergeven, vol met emoties, aandacht aan zowel de stille als de hilarische momenten waar jullie zelf of jullie dierbaren centraal staan. Ik leg de focus op dingen die jullie bruiloft echt jullie bruiloft maken. Om dit mogelijk te maken wil ik jullie vooraf een klein beetje leren kennen, tijdens een persoonlijk afspraakje even van jullie horen wat jullie verhaal bijzonder maakt, wat voor foto’s jullie het meest aanspreken en meest bij jullie passen. Op de dag zelf kan ik dan helemaal onopvallend werken, want ik geloof dat de mooiste plaatjes ontstaan wanneer je de camera helemaal kunt vergeten. Een weggepinkte traan van een ontroerde vader en de trotse blik van de oudste broer worden allemaal stiekem mooi vastgelegd net als de dikke pret van je vrienden. Maar naast al die de “zachte” criteria van unieke, persoonlijke en authentieke fotografie vind ik het net zo belangrijk dat jullie bruiloft maar een keer gebeurt, waar professionaliteit in fotografie een hele grote rol moet spelen. Daarom wil ik jullie er ook van verzekeren dat jullie in mij een ervaren fotograaf treffen die haar eerste bruiloft 8 jaar geleden heeft vastgelegd, die zich verplicht voelt om op professionele gebieden continu te ontwikkelen en uit te dagen, en uitsluitend met professionele en betrouwbare apparatuur werkt. Indien gewenst, fotografeer ik jullie bruiloft met een tweede vakfotograaf. Ik zou het heel fijn vinden, als we elkaar in persoon kunnen ontmoeten om verder te praten, bel of mail me gerust!


Reacties van bruidsparen

Jerremy Koot
trouwden op 21-08-2015 in Montfoort
Beoordeling:   

Agi is heel professioneel, waar nodig nam ze de regie in handen maar op een niet storende manier. Het resultaat mag er dan ook wezen. Mooie foto's van een mooie dag!