De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Personal Art Wedding Photography - Professioneel, Attent, Speels & Spontaan
Karin Heinen & Leon Schouten
Zijpenberg 87
3825 DN Amersfoort
Waardering: (8)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1000,-

€ 150,-

€ 125,-

Omschrijving

Bij elke foto die wij voor jullie maken zijn wij ons terdege bewust dat die foto de herinnering voor het leven gaat worden. Onze passie dan ook is die lach, traan, omhelzing, blik naar elkaar, bijzonder moment met familie en vrienden te fotograferen, want wij weten dat juist die foto's belangrijk worden. Wij stellen alles in het werk om ervoor te gaan zorgen dat jullie trots worden op de bruidsreportage, dat jullie zich volledig herkennen op de foto's en dat de foto's dat gevoel, emotie, die herinnering oproept waar je door geraakt wordt. Fotograferen doen wij als een film. In een film wordt je ook vanuit meerdere perspectieven meegenomen in het verhaal. Kleine details, aaneengesloten beelden met momenten die je je gaat herinneren. Als iemand dan vraagt 'Ken je die film? Dan grijp je al snel terug naar een bepaald moment. Dat zullen jullie ook doen na jullie huwelijk. Het zijn de speciale momenten die je bij blijven en juist die momenten wil je dan ook graag terugzien in je bruidsreportage. Kayphoto4u verzorgt al meer dan 14 jaar huwelijksreportages en dat doen we met veel passie, plezier en betrokkenheid. Van ons mag je meer verwachten dan alleen een verwijzing naar onze website. Wij denken over van alles graag met je mee. Heb je vragen? Stel ze gerust. Ben je naar iets speciaals op zoek? Leg het ons voor en wij hebben vast een leuke tip voor jullie. Ten slotte, wij bieden talrijke opties waarmee jullie de bruidsfotografie helemaal naar jullie smaak kunnen maken (hoe gaan we de foto's maken, welke momenten zijn voor jullie belangrijk, welke kleur fotografie vinden jullie mooi). Wij besteden écht aandacht en tijd aan jullie, gewoon omdat we vinden dat jullie dat verdienen en dat ook wij als twee getrouwde mensen weten hoe bijzonder een huwelijksdag is en hoe graag je die als mooi en bijzonder wilt blijven herinneren. Bel of e-mail ons graag om jullie ideetjes aan ons voor te leggen en uit te testen of wij jullie zo kunnen helpen als dat jullie van ons verwachten. We dagen je graag uit! met hartelijke groet, Karin en Leon


Reacties van bruidsparen

Fia en Hans
trouwden op 29-12-2014 in Soest
Beoordeling:   

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Robert en Linda
trouwden op 30-05-2014 in De Bilt
Beoordeling:   

Voor onze trouwdag hebben we gekozen voor Kayphoto4u. Die keuze was op zich vrij makkelijk omdat we bij de trouwdag van Edwin en Lanie hebben gemerkt dat ze erg vriendelijk, hulpvaardig en professioneel zijn. Onze ervaring met Karin en Leon is dat ze niet alleen goede fotografen zijn die mooie foto's maken maar daarnaast ook alles doen om de dag tot een succes te maken. En dat alles overigens voor een zeer schappelijk prijs. Leon en Karin hebben ons echt geholpen zowel gedurende de dag als daarvoor en daarna. We konden echt merken dat ze zowel geven om het resultaat maar ook om ons als stel. Als je op zoek bent naar goede fotografen die kwaliteit leveren voor een zeer strakke prijs en daarnaast op allerlei manieren proberen te helpen dan zit je bij Kayphoto4u goed.


Gino en Monique Heyndrickx-Offringa
trouwden op 25-07-2014 in Bunschoten
Beoordeling:   

Karin en Leon hebben zich echt ingeleefd in ons en onze dag. Ze voelden exact aan wat wij wilden en ondanks dat wij er beiden niet van houden om in het middelpunt te staan, voelde het goed... vertrouwd.... en daardoor zijn er echt schitterende plaatjes ontstaan. De bewerkingen die zij daarna doen geven een uniek gevoel aan de hele reportage. Wij kunnen niet anders dan superdolblijgelukkig zijn met het eindresultaat. Wij bevelen ze aan bij iedereen die een reportage vanuit meerdere perspectieven wenst met een totaal eigen stijl.


Fia en Hans
trouwden op 01-04-2014 in Soest
Beoordeling:   

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Jan Willem en Marlotte
trouwden op 07-07-2013 in Soest
Beoordeling:   

Leuk en professioneel. Karin en Leon weten op een relaxte en ontspannen manier een enorm leuke en mooie foto shoot te maken. Bij ons namen ze echt een groot deel van de spanning weg en hebben we echt kunnen genieten van de fotomomenten. Ook aanwezigen op de bruiloft waren erg enthousiast over de manier van werken van Karin en Leon. Ze denken goed mee op de dag zelF maar ook vooraf al. We laten ons prachtige album echt aan iedereen zien! Mooie bewerkingen en leuke foto's. Karin en Leon alsnog bedankt voorjullie leuke bijdrage aan deze prachtige dag. Groetjes Jan Willem en Marlotte


gerrit en henriette
trouwden op 23-12-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Karin en leon zijn fijne mensen. We hadden gelijk een klik. Op de dag zelf was het een zeer fijne wissel werking tussen ons en hun maar ook met de andere gasten. Het resultaat zijn we zeer blij mee. Zeer mooie herinneringen aan een onvergetelijke dag.


Ralph & Daphne
trouwden op 26-11-2013 in Breukelen
Beoordeling:   

Al vanaf onze eerste ontmoeting voor onze bruiloft hadden wij een heel goed gevoel bij en met deze twee fantastische en uiterst professionele mensen. Tijdens onze dag waren zij op afstand aanwezig, maar toch ook heel erg dichtbij wat zich vertaalde in een hele mooie bruidsreportage. De foto's waren stuk voor stuk heel erg mooi & meerdere ervan ook nog eens op een professionele manier bewerkt. Wat wij ervan hadden verwacht kwam uit, en meer dan dat zelfs. Bruidsfotograaf nodig ?! Dit stel is een echte aanrader !


Hanneke en Hans
trouwden op 10-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Karin is, om te beginnen, gewoon een plezierig mens! Zij is in staat om een informele sfeer te scheppen waarin je gewoon jezelf kunt zijn. dat komt de kwaliteit van de portretten ten goede. Daarnaast is ze uitstekend in staat gebleken om onze wensen te vertalen. Het resultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ontspannen, uniek, gezellig, informeel en kwaliteit. Kortom een aanrader. Hanneke en Hans