Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  18-04-2013
Bruidspaar: Ronald & Linda
trouwden op 09-11-2012 in Elim
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

Wij kunnen schonewillefotografie niet anders geven dan een 10!.... Wij hebben deze dag samen met Martin als een ontspannen dag mee gemaakt. (ja je leest het goed, ontspannen! en dat op je trouwdag) Wij hebben niet veel locaties gehad waar de foto's gemaakt werden maar wat heeft Martin er een supermooi trouwalbum van gemaakt! Hij deed alles in overleg en op een hele leuke manier! Bedankt Martin! Groetjes Ronald & Linda


Gepubliceerd op:  18-04-2013
Bruidspaar: Annemarie en Koen
trouwden op 20-09-2012 in Nieuwkoop
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Afgelopen september was Stefan onze fotograaf op onze bruiloft en we zijn heel blij dat we hem gekozen hebben. Op de dag zelf was hij goed voorbereid en hadden we nauwelijks door dat hij foto's maakte. Hierdoor waren de foto's spontaan en erg mooi. Ook hadden we nog een korte shoot tussendoor en hierbij probeerde hij verschillende poses en technieken. Hij stonddaarnaast ook open voor onze ideeën. We hebben prachtige foto's gekregen waarmee we voor de rest van ons leven terug kunnen kijken op deze fantastische dag.


Gepubliceerd op:  17-04-2013
Bruidspaar: Bernadette en Juriaan
trouwden op 01-03-2013 in Zeist
Beoordeling:   
Fotograaf: Heart and Soul Trouwfotografie

Eindelijk was het zover. Na 13 jaar wachten was onze grote dag op01-03-2013!!! Alles was snel geregeld. En via kennissen zijn bij Marcel terecht gekomen. Tijdens het gesprek was het voor ons duidelijk. Dit wordt onze fotograaf.Op de dag zelf heeft Marcel ons begeleid en bijgestaan. Wat een geweldigefoto's zijn er gemaakt. Marcel, bedankt voor alles. We krijgen alleen maar goede en leuke reacties op ons album. Ook wij zijn er super blij mee! Je hebt ons zeer trotsgemaakt. Bedankt voor je aanwezigheid en vriendelijkheid. En voor de leuke woorden,waardoor foto's maken makkelijker ging dan gedacht, zeker voor Juriaan!!! Groetjes Bernadette en Juriaan


Gepubliceerd op:  17-04-2013
Bruidspaar: Lauri en Elise
trouwden op 20-12-2012 in Leusden
Beoordeling:   
Fotograaf: Heart and Soul Trouwfotografie

Tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf die ons kon helpen aan klassieke trouwfoto's kwamen we op de website van Marcel terecht. Er volgden een aantal afspraken en wat een prettige gesprekken waren dat! Marcel was heel relaxed, meedenkend en meelevend. Ook op onze grote dag zelf, 20-12-2012, was het prettig samenwerken met hem en wat heeft hij prachtige foto's gemaakt! Bedankt voor alles Marcel! Groetjes, Lauri en Elise


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Robert en Astrid
trouwden op 18-09-2011 in Oudewater
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Toen wij op zoek waren naar een fotograaf voor onze huwelijksdag zagen wij al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel aanbieders en iedereen kan zich fotograaf noemen. Maar voor je bruiloft wil je zeker weten dat de foto's perfect zullen zijn zonder dat je daarvoor de hoofdprijs moet betalen. Zo'n dag is al kostbaar genoeg. De fotografie van Imagine sprak ons direct aan. Geen geposeerde plaatjes met gemaakte glimlach, maar spontane foto's die precies de emoties van de dag weergeven. Wij konden gewoon van onze bruiloft genieten en hoefden niet op de fotograaf te letten. Pieter was bij ons thuis langs geweest voor een voorgesprek en had goed begrepen wat wij van onze trouwfoto's verwachtten. Om een voorbeeld te noemen: wij hebben kleine kinderen, die wij heel graag op de foto's wilden, maar die geen minuut stil kunnen zitten. Nu hebben we prachtige en ontroerende foto's van lachende, kruipende, onderzoekende en in gedachten verzonken kindjes, precies zoals ze zijn! Sowieso waren al onze trouwfoto's geweldig. De dvd is al grijs gedraaid en brengt ons steeds weer terug naar die prachtige dag. Ook de communicatie, het nakomen van afspraken en de hele afhandeling waren perfect. Wij kunnen Imagine fotografie dan ook aan iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Rob en Tamara
trouwden op 17-06-2011 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Echt een topfotograaf! Wij hebben prachtige foto's! We hebben een slideshow laten maken en kijken daar nog regelmatig naar, echt supermooi!


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Willem & Meta
trouwden op 01-06-2012 in Terschelling
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Wow! Al bijna een jaar geleden trouwden wij ook met Amy. Wat een geweldige, enthousiaste maar ook rustige fotograaf! De foto's zijn puur en echt. Elke keer als wij ons album open slaan beleven wij de dag weer opnieuw. Doordat Amy foto's maakt op allerlei momenten is het resultaat niet zo geposeerd en ingestuurd. Dit sprak ons destijds ontzettend aan in haar stijl van fotograferen. Wel geeft zij aanwijzingen indien nodig, maar ook dit is erg prettig. Wij zijn nog steeds super blij met onze keuze! Ook erg leuk is dat een collega over 3 weekjes ook met Amy trouwt! Leuk om Amy weer te zien, want ze is ook een fantastisch gezellig mens.


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Marion & Heleen
trouwden op 19-04-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Marjolijn Lamme

Ik geef in een review niet snel een 10, maar de manier waarop Marjolijn onze trouwdag heeft vastgelegd is het zeker waard!! We twijfelden eerst nog of we wel geld wilden besteden aan een professionele fotograaf, we hebben ook vrienden die in hun vrije tijd graag fotograferen en we houden beiden niet van een camera 'op onze neus'. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Een erg leuk kennismakings/ voorbereidend gesprek gehad en tijdens dé dag was Marjolijn op een zeer prettige manier aanwezig. De juiste timing op de belangrijke momenten, iedereen mooi gefotografeerd en het resultaat is super! Een mooi filmpje online en een prachtig boek, wat ons zeer dierbaar is! Ook bij volgende belangrijke gebeurtenissen in ons leven gaan we Marjolijn zeker weer zien!


Gepubliceerd op:  04-04-2013
Bruidspaar: Marleen en Floor
trouwden op 13-07-2007 in Terschelling
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Het is nu al weer bijna 6 jaar geledendat onze mooie dag op de foto is gezetdoor Amy, maar zullen haar en de foto'snooit vergeten. Met zo veel liefde voor haar vak en mensen kennis !! Weet op de goede plek, het juiste moment en zonder op te vallen de mooiste foto's te maken. Amy ga zo door!!!


Gepubliceerd op:  04-04-2013
Bruidspaar: Sander & Kim
trouwden op 02-09-2011 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Wij zijn nu al ruim 1,5 jaar gelukkig getrouwd...met Amy... En kijken nog graag onze prachtige foto's terug. Vanaf het eerste moment dat Amy bij ons thuis kwam hadden we een klik. Zeer belangrijk vonden wij, omdat zij een van de belangrijkste momenten uit ons leven vast zou gaan leggen. Amy is erin geslaagd de mooiste momenten van deze dag op prachtige wijze vast te leggen. Ons geluk, met alle emoties die daarbij horen, spat van haar foto's af. Dat trouwen met Amy is ons zeer goed bevallen en zou ik dan ook zeker aan iedereen aanbevelen!


Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden