Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  05-07-2013
Bruidspaar: Willem&Emma
trouwden op 19-05-2013 in Beek en Donk
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotogalerie Mieke

Vanaf het eerste moment klikte het met Mieke. We hebben veel van te voren met elkaar aan tafel gezeten om alles te bespreken en hebben een pre-wedding shoot gedaan om elkaar beter te leren kennen en ook onze uitnodigingen hier mee te gaan maken. Mieke weet alle mooie en speciale momenten op je bruiloft vast te leggen. Na de bruiloft waren we zo benieuwd naar alle foto's en natuurlijk het album. Toen we het foto-album in onze handen kregen waren we er ontzettend blij mee. De foto's zijn super mooi geworden en het album is adembenemend! We hebben zo veel positieve reacties gehad van alle gasten van onze uitnodigingen en na de tijd ook de bedank-kaartjes die Mieke wederom had gemaakt met foto's van de bruiloft! Ook de mensen die ons trouw album zien zijn allemaal sprakeloos, zo mooi vinden ze het!Mieke is een topfotografe die prachtige foto's maakt en daarbij ook nog eens een super leuk en gezellig mens is! Kortom, ze zal je droomdag nog net dat beetje extra geven!


Gepubliceerd op:  05-07-2013
Bruidspaar: Abhishek sandhu / sukh sandhu
trouwden op 22-07-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Ashwin Bihari Photography

As soon as we met Ashwin "THE AMAZING PHOTOGRAPHER" , We knew he will get the best out of us and the result came out exactly what we had expected. He captured each moment of our celebration in such a beautiful way that it takes you back to feel the moment again. Quality of the pictures were really clear and real. THANKS ASHWIN


Gepubliceerd op:  04-07-2013
Bruidspaar: Serena & Marco Beck
trouwden op 30-11-2012 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Erwin Beckers fotografie is een fotograaf die weet hoe hij moet fotograveren, hij heeft al een plaatje in zijn hoofd voordat hij je op de foto zet. Samenwerking is super, vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij zouden Erwin Beckers direct aanbevelen bij vrienden, colleg's en familie als ze een fotoshoot willen doen. Wij waren/zijn super blij dat Erwin Beckers onze fotograaf wilde zijn op onze mooie dag!


Gepubliceerd op:  04-07-2013
Bruidspaar: Arju & Rakesh
trouwden op 17-12-2012 in Den Haag
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Ik had al 800 euro aanbetaald bij een andere fotograaf, maar ben toch overgestapt naar Erwin en daar heb ik geen enkele seconde spijt van gehad! Behalve de oogverblindende foto's, hebben wij ook uitmuntende service gehad. Erwin is een heel verantwoordelijke man. Hij komt ruim op tijd, vooral als het een lange afstand is naar zijn bestemming (bij ons maar liefst 2 uur eerder), en is niet de beroerdste om langer te blijven als het allemaal een beetje uitloopt aan het eind van de dag. Hij staat elke seconde paraat zodat hij geen enkel belangrijk moment mist. Ook worden de foto's zeer snel opgeleverd zonder dat je erachteraan hoeft te zitten. Dit ben ik wel anders gewend bij andere fotografen. Als ik weer een bruiloft zou moeten regelen (voor iemand anders), dan staat hij bovenaan op mijn lijstje!


Gepubliceerd op:  25-06-2013
Bruidspaar: oscar en kelly
trouwden op 21-06-2013 in Hilversum
Beoordeling:   
Fotograaf: FTC - Within The Frame fotografie

WOW in 1 woord geweldig!!!! Wat heeft Ben Tolleronze fotograaf geweldig mooi werk afgeleverd!! Het was zo fijn een fotograaf erbij te hebben die deel maakte van onze hele trouwdag, en dat vonden wij erg gezellig!! Wat superfijn is dat hij direct wat liet zien en dat hij na 3 dagen al de fotoos aan ons heeft geleverd waardoor we meteen onze hele trouwdag weer even mee maakten. Aan iedereen die een superleuke enthausiaste fotograaf met vooral ook leuke ideeen wilt hebben dan is Ben Toller echt een absolute aanrader, wij doen dat zeker. Lieve Ben echt super bedankt voor het mede mogelijk maken van onze onvergetelijke dag!!!! Je bent een TOP FOTOGRAAF!! Groetjes Oscar en Kelly


Gepubliceerd op:  18-06-2013
Bruidspaar: Annelies en Marien
trouwden op 08-05-2013 in Amerongen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart is een fantastische fotograaf. Hij weet veel verschillende technieken toe te passen en weet goed wat technisch wel of niet haalbaar is. Acteert op de achtergrond maar wanneer nodig neemt hij de leiding voor juiste compositie op de foto's. In het algemeen erg plezierig om mee samen te werken. Verder is hij pro-actief bij het ontwikkelen van album en geeft goede adviezen. Het resultaat van Barts werk is prachtig.


Gepubliceerd op:  18-06-2013
Bruidspaar: Henk-Jan & Annemarie
trouwden op 08-05-2013 in Barneveld
Beoordeling:   
Fotograaf: FTC - Within The Frame fotografie

Ben is een leuke spontane fotograaf en heeft van nature een flinke dosis humor in huis. Vanaf het eerste contact, dat bij ons thuis plaatsvond, wisten we meteen dat hij onze dag op een mooie manier zou gaan vastleggen! Tijdens het kennismakingsgesprek, bleek dat Ben vol zat met creatieve ideeen en ons daarnaast genoeg ruimte gaf om onze eigen ideeen en wensen in te brengen. Op de dag zelf hebben wij Ben ervaren als een gezellige, hardwerkende en zeer sociale fotograaf die zijn vak serieus neemt. Door zijn flexibele houding en met af en toe een grapje;) maakte dat de fotoshoot in onze beleving op een hele ontspannen manier verliep. Wij (en onze familie en vrienden) zijn ook heel erg blij met het eindresultaat. Daarnaast vonden wij het ook zeer prettig dat wij drie dagen na onze bruiloft de foto's al in de brievenbus kregen, zodat we de dag nog een keer konden herbeleven. Wij raden Ben daarom graag aan als fotograaf voor de mooiste dag van je leven, omdat je er op kan vertrouwen dat hij er een mooie en unieke rapportage van maakt!


Gepubliceerd op:  10-06-2013
Bruidspaar: Roel en Nina
trouwden op 01-06-2013 in Maasbommel
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart was onze trouwfotograaf en heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd om er een onvergetelijke, prachtige en ontspannen dag van te maken. We hadden bij het voorgesprek meteen een klik. Hij vindt het zelf echt heel leuk om bruiloften te fotograferen en straalt dat uit (in tegenstelling tot sommige full-time fotografen die het moeten doen om rond te komen). Heel fijn aan Bart vonden wij dat hij steeds op de goede plek stond en er wél was zonder dat we dat heel erg merkten. Mede daardoor was het allemaal erg ontspannen. En dat zie je op een heel mooie manier terug op de foto's. Bovendien is hij super professioneel. Tegenlicht? Geen probleem. Tijdens de dag back-ups maken. Foto's zijn snel geleverd. hij gaf hele kleine aanwijzingen als het echt wat bijdroeg, maar verder liet hij het op z'n beloop. En iedereen staat op de foto (gelukkig) ;) Het resultaat is verbluffend. Prachtige foto's en alle momenten en emoties op een mooie manier vastgelegd. Daar gaan wij (en ons eventuele nageslacht) nog jaren van genieten.


Gepubliceerd op:  10-06-2013
Bruidspaar: Marijke & Bas
trouwden op 16-06-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Bij de zoektocht naar een fotograaf voor ons huwelijk viel Imagine Fotografie meteen op: niet alleen door de mooie foto's, maar ook door de ongedwongen sfeer en snelle reacties en de mogelijkheid van een eerste afspraak op zeer korte termijn. Op de dag zelf zijn veel bijzondere momenten vastgelegd zonder dat er het gevoel heerste dat er overduidelijk een fotograaf aanwezig was. Daarnaast bleek tijdens de huwelijksdag dat Imagine Fotografie verder gaat: tijdens de dag zelf paste de fotograaf zijn schema aan om een verrassing die de gasten hadden voorbereid te fotograferen en achteraf werden wij door gasten nog verrast door een mozaiek van foto's dankzij de fotograaf.Onze huwelijksdag is prachtig vastgelegd in mooie foto's in een bijzonder album. Wij kunnen Imagine Fotografie van harte aanbevelen.


Gepubliceerd op:  22-05-2013
Bruidspaar: Mike en Tineke
trouwden op 27-04-2012 in Den Haag
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

12 jaar geleden heb je onze foto's gemaakt maar ze zijn nog steeds geweldig en van deze tijd.


Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden