Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Ouders van het paar
trouwden op 14-09-2013 in Alphen
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Photography

Jullie waren heel de dag aanwezig, maar toch ook niet aanwezig. Daarmee maakten jullie de dag af. Wat we tot nu toe gezien hebben was mooi en met veel details die een ander niet opvalt. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  02-10-2013
Bruidspaar: Janet en Ruben
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Beelddig

Wij hadden het voornemen om in september te gaan trouwen. Deze onvergetelijke dag moest natuurlijk vastgelegd worden. Via internet kwamen we met Selma in contact. Na een kennismakingsgesprek was het voor ons snel duidelijk, dit was de fotograaf die we zochten: vriendelijk, spontaan, enthousiast en een mooie portfolio met prachtige foto's. Ook onze kinderen van 4, 6 en 8 jaar vonden Selma meteen leuk! 6 September was het zover. Selma was om 7:00 's ochtends al aanwezig (vanuit Utrecht naar Klazienaveen, wat al snel 1,5 uur rijden is), zodat ze vanaf het begin alles vast kon leggen. Van het aankleden van de bruid, de familiefoto's, de fotoreportage van het bruidspaar en de kinderen tot het vastleggen van de ceremonie. Gedurende de hele dag wrong ze zich in allerlei bochten om mooiste foto's te schieten met oog voor de kleinste details. Ook de omgang met onze kinderen was optimaal. Ze waren enthousiast en bereid haar aanwijzingen zonder aarzelen op te volgen. Het leukste vonden nog dat ze een willekeurige kleur mochten opnoemen vlak voor een fotomoment. Deze vrolijkheid zie je terug op de prachtige foto's. Tijdens de ceremonie was ze …˜onopvallend' aanwezig en toch heeft ze alle belangrijke moment vast kunnen leggen. Wij waren heel blij dat Selma erbij was om een van de mooiste dagen van ons leven vast te leggen en hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. We hebben al wat van onze foto's mogen zien en ze zijn mooier dan we hadden durven dromen. We kunnen niet wachten tot alles klaar is! Selma BEDANKT!!!


Gepubliceerd op:  02-10-2013
Bruidspaar: Christian & Caroline
trouwden op 10-09-2013 in Dordrecht
Beoordeling:   
Fotograaf: Nelleke Stark Fotografie

Als je als meisje nadenkt over je bruiloft denk je aan een stralende zomerdag, vol met bloemen en een strak blauwe lucht. Onze dag begon alles behalve strak blauw en zonnig. Maar.. toch trokken we er (met onze paraplu) op uit om buiten foto's te maken. Het is Nelleke gelukt om ons en onze gasten op de foto krijgen op een manier zoals ik daar altijd van droomde, zonnig en fleurig :-)! Als ik het nog een keer over mocht doen zou ze absoluut mijn 1e keus weer zijn!


Gepubliceerd op:  01-10-2013
Bruidspaar: Sabine & Rutger
trouwden op 27-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Via een vriend bij Marcel terecht gekomen en vanaf het begin een goede klik!!! Gelijk gerust gesteld en super flexibel! Ook goed geadviseerd over keuze album. Op de dag zelf ook super ontspannen en uiterst kundig!! We hebben normaal niets met foto's op reportages maar alles ging vanzelf, heel natuurlijk allemaal! Ik durf te zeggen dat we geen andere fotograaf hadden kunnen vinden die het zo fantastisch gedaan zou hebben! De datum voor het album is reeds geprikt en wij hebben er alle vertrouwen in nar die schitterende voorproefjes op FB!! Marcel je bent een echte vakman en doet je werk met een ongekende passie! BEDANKT! Veel liefs Rutger & Sabine


Gepubliceerd op:  24-09-2013
Bruidspaar: Alyt
trouwden op 07-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Alexandra Vonk Photography

Alexandra maakt supermooie foto's en is erg professioneel. Itt sommige andere fotografen ziet ze er erg verzorgd uit en merk je gedurende de dag bijna niet dat ze er is. Maar het allerbelangrijkste is dat ze echt heel goed is in mooie en persoonlijke foto's weet te maken en bijzondere momenten en blikken weet vast te leggen.


Gepubliceerd op:  18-09-2013
Bruidspaar: Anand & Emmy
trouwden op 25-07-2013 in Budel
Beoordeling:   
Fotograaf: Foto Wijnands

Lieve Richard en Michael, Bedankt voor de leuke en ontspannende samen werking het was echt een topdag op onze bruiloft mede ook door jullie!! Als wij onze dag nog eens over mochten doen gaan we voor jullie!! groetjes


Gepubliceerd op:  17-09-2013
Bruidspaar: Eddie en Caroline
trouwden op 27-08-2011 in Echteld
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Wat was het moeilijk om een fotograaf te vinden die onze wensen begreep en wat waren wij blij met Ariane. Zij begreep het gewoon!!!!! De hele dag is zij bij ons geweest zonder dat we het hebben gemerkt. Ieder bijzonder moment is vastgelegt op prachtige foto's zonder dat we het gevoel hebben gehad dat ze er was. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Onze wens was een niet zo'n standaard fotoreportage maar een met onverwachte, gekke, een tikkie pikante en bijzondere foto's. Dit is helemaal gelukt. Als wij onze foto's bekijken, beleven wij onze dag weer helemaal opnieuw. Geweldig hoe Ariane alle momenten heeft weten te "vangen" met haar camera. Soms serieus, soms met een lach en een traan. Je voelt dan ook gewoon de sfeer van de dag op de foto's. Heel erg knap hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen zonder dat wij in de gaten hebben gehad dat ze er was. De reportage is dan ook nog mooier geworden dan wij hadden gehoopt en met veel plezier slaan wij het prachtige album nogregelmatig open. Dank je wel Ariane voor dit geweldige stukje vakwerk.


Gepubliceerd op:  16-09-2013
Bruidspaar: Bas-Ido en Esther
trouwden op 31-08-2013 in Rhenen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart heeft onze dag precies zovastgelegd als dat wij zelf wilden. We waren niet op zoek naar een 'stijve' reportage, maar eenfeestelijkeweergave vandebijzondere dag. En dat is gelukt!!! We zijn erg blij met het resultaat: origineel, mooi en feestelijk! We hadden van tevoren niet gedacht dat het zo mooi zou worden. Onze eigen foto's, maar ook de foto's van de familie en vrienden zijn prachtig geworden. Vooral ook de kinderen zijn erg leuk vastgelegd. Bart is daarnaast een prettig persoonin omgang. We vonden het leuk dat hij er bij was.


Gepubliceerd op:  16-09-2013
Bruidspaar: bertho en marijke gruppen
trouwden op 30-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: EMFoto

Erik is echt een top fotograaf!! De foto's konden we al binnen een week bekijken. Super snel vonden wij. We hebben zoveel goede en leuke reacties gehad. Ze vinden het echt super mooie foto's. We zijn blij dat we erik als fotograaf hebben gekozen. We hebben een top dag gehad. Groetjes bertho en marijke


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Naomi & Ruben
trouwden op 22-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

We zijn erg tevreden over Marinka van Helvoort Fotografie. Haar aanwezigheid is subtiel en prettig, haar manier van foto's maken fijn en comfortabel en haar foto's super en professioneel! Echt een aanrader voor de mooiste dag in je leven!


Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden