Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Sylvana & Peter
trouwden op 12-07-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bruidsfotograaf natalja

Een goede bruidsfotograaf vonden wij 1 van de belangrijkste dingen en daarmee waren wij dus ook best veeleisend. De shoot moest kunnen weergeven hoe wij zijn. Geen saaie standaard foto's, maar origineel en spontaan. Na een eerste kennismakingsgesprek was het duidelijk dat ze onze wensen begreep en hadden wij er dan ook alle vertrouwen in. Het resultaat was dan ook geweldig, de reacties van vrienden en familie ook! De foto's overtroffen onze verwachtingen. Natalja heeft oog voor detail en we zijn dan ook heel blij dat zij op onze bruiloft foto's heeft gemaakt. Ik kan haar absoluut aan iedereen aanraden.


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Kees& Odette
trouwden op 19-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sarah D. Photography

Hallo allemaal, Zoals aan de datum is te zien zijn wij reeds getrouwd en Sarah was onze bruidsfotografe en dit is prima bevallen! Wil je een leuke, mooie, gekke, out of the box fotoshoot, dus geen 13 in een dozijn! dan zit je bij Sarah zeker goed ;-) Herinneringen van deze dagkunnen tenslotte maar een keer geschoten worden! We wensen jullie allemaal een supermooie dag! Groeten, Kees& Odette


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Kenny en Jolie
trouwden op 22-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bruidsfotograaf natalja

Natalja rocks! We kunnen haar aan iedereen aanbevelen! Ze is creatief, kritisch, enorm gedreven en continu op zoek naar de beste foto, of het mooiste moment. Ze loopt met 2 camera's op zak om snel te kunnen schakelen, en vouwt zich in allerlei hoeken. Niets is haar te gek. Ze maakt foto's die echt anders dan standaard zijn, daar houden we van! Daarbij is het gewoon een ontzettend leuk mens om erbij te hebben! Dus naast kwalitatief hoogwaardige foto's, ook ontzettend gezellig! Ook de nazorg van het album is perfect. Onze wensen zijn vertaald in een prachtboek. Natalja, ontzettend bedankt voor het maken van een fantastische herinnering!


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Anko en Christa
trouwden op 15-10-2013 in Heerde
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Afgelopen 15 oktober zijn wij getrouwd. We wilden graag een fotograaf die onze dag vast zou leggen. Maar wilden dit op een ongedwongen manier laten vastleggen. Ariane had ons vooraf gevraagd of wij zelf de locaties wilden uitzoeken en ook wilden nadenken over een binnenlocatie (die we gelukkig niet nodig hebben gehad). We zijn samen naar de locaties gegaan en op aangekomen op de locaties zag ze zelf, waarin zij creatief met de plek en met ons kon omgaan. De creativiteit in de foto's zit 'm in de details, het licht en de omgeving, maar niet in het maken van de juiste poses. Op elke foto zie je de ongedwongenheid en dat was juist de manier waarop wij onze dag wilden beleven. Wij zijn nog steeds erg blij met de keuze die wij hebben gemaakt en kijken nog regelmatig met veel plezier terug naar de foto's van onze dag. Ondanks dat het oktober was, heeft Ariane deze dag op de foto's kunnen laten stralen.


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Anna en Fabian
trouwden op 20-09-2013 in Den Haag
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Pastel

We vinden de foto's prachtig en zijn er echt superblij mee!!! Het is echt nagenieten en de sfeer terughalen. De dag is voor ons voorbij geschoten en dan is het heel fijn jouw foto's te kunnen bekijken!Je voelde heel goed aan wat wij wilden en we zijn helemaal gelukkig met het resultaat. Super bedankt voor je enthousiasme en het mooie fotoboek!Anna en Fabian


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: MARK&LYDIA
trouwden op 13-03-2014 in Waddinxveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Sarah D. Photography

Halloo, wij moeten nog gaan trouwen.. maar hebben al wel 2 shoots gedaan bij Sarah! en wauw wat is ze goed in haar vak. Ze stelt je op je gemak, geeft handige tips en het eind resultaat is prachtig. Ik herkende mezelf echt terug op de foto's. We hebben een gratis loveshoot gehad voor de bruiloft.. super handig! zo konde we elkaar wat beter leren kennen.. Sarah is super spontaan en dat is zeker terug te zien in de foto's! Gelukkig kan ze ook ''streng'' zijn en duidelijk. dat is erg prettig als je nog niet veel ervaring hebt met foto's maken. Sarah alvast mega bedankt voor de prachtige foto's, we kijken uit naar de grote dag! MARK&LYDIA


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Koen en Kelly
trouwden op 07-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Na het zien van het portfolio van Wim en Kristin waren we onder de indruk van hun werk. Tijdens de gezellige kennismaking bij Wim en Kristin thuis was het direct duidelijk dat zij onze bruiloft mochten fotograferen. Zij hebben onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Ze zijn uniek door hun samenwerking, betrokkenheid en onuitputbaar enthousiasme. Dit hebben wij niet alleen zo gevoeld maar ook de aanwezige gasten. Wim en Kristin hartelijk bedankt voor al jullie inzet, warmte en gezelligheid. Het heeft ons prachtige blijvende herinneringen opgeleverd van onze bruiloft. Lieve groetjes Koen en Kelly


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Vera en Wouter van der Linden
trouwden op 05-10-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Het leuke aan Wim en Kristin is dat ze erg enthousiast en gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Aan alle details wordt gedachten ze staan open voor onze eigen ideeën. Wim ging naar de bruidegom en Kristin naar de bruid toe om onze voorbereidingen vast te leggen. De fotosessie die erna volgde ging erg ook relaxed aan toe, er was van te voren een duidelijk route/tijdsplanning gemaakt en ter plekke was er altijd nog ruimte voor andere invullingen.We hebben erg veel lol gemaakt en de ontspannen sfeer is ook duidelijk terug te zien in de fotografie. Ook tijdens de ceremonie werden we van alle kanten gefotografeerd en omdat we de ceremonie, receptie + diner allemaal op Kasteel Engelenburg te Brummen vierden konden de fotografen lekker hun gang gaan. Halverwege het diner zijn Wim en Kristin (zoals afgesproken) naar huis gegaan. Na onze huwelijksreis konden we bij Wim en Kristin langskomen om de foto's te bewonderen. Kristin maakt hele mooie fotoboeken maar omdat we tot nu toe altijd al onze foto's 'ouderwets' inplakken, besloten we geen gebruik te maken van haar dienst. Wat we vooral waarderen is dat we voor een eerlijke prijs een usb-stick vol met foto's hebben !!!


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Wieteke en Ramon vd Kamp
trouwden op 18-10-2013 in Zutphen
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Lieve Wim en Kristin, Een prachtige dag is op een zeer professionele manier in beeld gebracht. We hebben enorm genoten en het informele karakter van onze dag ervaren wij opnieuw als wij jullie reportage terugkijken. Naast de kwaliteit, vinden wij jullie ook enorm warme mensen. Bedankt voor de prettige en leuke samenwerking. Liefste groetjes Wieteke en Ramon


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Daniëlle en Martijn
trouwden op 17-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Echt objectief kunnen we niet zijn na dit resultaat en na zo'n samenwerking!! Maar wat zijn wij gelukkig met de beelden.De gesprekken vooraf waren heel gezellig en daarin is echt de basis gelegd voor fantastische foto's (en ook film) Een aanrader!


Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden