Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Vincent en Mayke
trouwden op 30-08-2013 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Onze trouwdag kon niet beter, mede dankzij de hulp van onze fotograaf, Tamara. Zij maakte onze dag zorgeloos en vooral ook ontspannen en gezellig. We hebben een prachtig aandenken, de foto's. Nogmaals enorm bedankt! Een aanrader voor degene die hun mooie dag willen vastleggen!


Gepubliceerd op:  16-01-2014
Bruidspaar: Gilbert en Janneke van Tuijl
trouwden op 02-11-2012 in Kerkdriel
Beoordeling:   
Fotograaf: Snapshotsam

Fijne gesprekken vooraf! Een fotografe die geintereseerd is in het bruidspaar en in de wensen van het bruidspaar. Een creatieve fotografe met goede ideeën en oog voor detail. Wij hebben het persoonlijke als heel waardevol ervaren. Alles is verlopen zoals afgesproken, we zijn heel blij met het resultaat!


Gepubliceerd op:  16-01-2014
Bruidspaar: maicel en tonny
trouwden op 12-11-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Snapshotsam

Samantha is heel persoonlijo betrokken bij het bruidspaar, denkt mee en doet uiteindelijk wat het bruidspaar wil. Ik vond het een fijne fotgraaf, en een super album! Binnen 6 weken had ik hem binnen en dat met de feestdagen. En eensuper ervaring vond ik het afpassen, dat raad ik iedereen aan. die foto is super leuk in je album. Ook onze trouwkaart had ze super mooi in elkaar gezet precies hoe wij het wilde.


Gepubliceerd op:  14-01-2014
Bruidspaar: Ralph & Larissa
trouwden op 27-09-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: KnowMefotografie

Wat bijzonder om als allereerste een review te mogen schrijven voor Naomi van KnowMefotografie. Na een prachtig aanzoek en het regelen van een datum, jurk, locatie en kerk, moesten we op zoek naar een fotograaf. Eerst op de trouwbeurs een gokje gewaagd, maar daar schrokken we enorm van de prijzen. Door een vriendin werden wij gewezen op de website van KnowMefotografie. Ik was meteen verkocht door de prachtige foto's die hierop stonden. Ik houd van natuurlijke foto's met veel licht. Foto's die niet te statig of te gemaakt zijn, maar gewoon laten zien hoe iemand is. Na wat contact over de mail hebben we een vrijblijvende afspraak gemaakt voor een eerste kennismaking. Hierbij kregen we nog meer foto's te zien en konden we elkaar ook wat beter leren kennen. Uiteindelijk is een fotograaf er wel op zo een speciale en intieme dag de gehele tijd bij. Een goede klik is dan ook heel belangrijk. Aan het einde van de avond was voor ons de knoop al doorgehakt. Dit was onze fotograaf. Een paar maanden voor het trouwen hebben we eerst een loveshoot gedaan. Dit is zeker een aanrader aangezien je zo goed aan elkaar kan wennen. In het begin is zo een fotograaf om je heen toch wel onwennig, maar Naomi en mijn man zorgden ervoor dat ik al snel ontdooide. Toen we de foto's na een week binnen kregen, wisten we zeker dat we geen fout hadden gemaakt wat betreft de fotograaf. 27 september 2013 was het dan zo ver. Een dag waar je al zo lang naar toe leeft en al zoveel voor geregeld hebt. Een goede fotograaf weet alle momenten, alle details, alles vast te leggen. En wat heeft Naomi dat bij ons fantastisch gedaan. Het was alsof er een vriendin de hele dag met ons mee ging. Iemand die ons al kende en dat was ook zeker terug te zien in de foto's. Het is zo bijzonder om een aantal weken na je bruiloft foto's binnen te krijgen en daarmee de hele dag opnieuw te beleven. Naomi had momenten vastgelegd die werkelijk een paar seconden duurden. Intieme momenten,


Gepubliceerd op:  14-01-2014
Bruidspaar: Robert & Laurien
trouwden op 10-11-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Onze mooie dag is fantastisch vastgelegd door Remco. Met heel veel plezier en trots showen wij dan ook het boek met de foto's van onze trouwdag. Iedereen is daarvan onder de indruk. Remco is een heel fijn, enthousiast en spontaan persoon die je direct op je gemak weet te brengen, waardoor je heel ontspannen bent en je helemaal jezelf kunt zijn. Ook onze kleine knul (van destijds 6 maanden) staat op de foto's zoals hij is. De belangrijkste momenten zijn vastgelegd zonder dat ons opviel dat Remco “er bovenop stond” Bij het zien van de foto's beleven wij onze dag keer op keer opnieuw. Remco is goed bereikbaar, reageert snel op e-mails en levert een goede service. Remco nogmaals ontzettend bedankt! Robert & Laurien


Gepubliceerd op:  14-01-2014
Bruidspaar: Sonja & Dave
trouwden op 31-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Lisenka l Ami Fotografie

Lisenka heeft onze bruiloft gefotografeerd. Wij hadden haar naam doorgekregen via een vriendin van ons. Lisenka is lief en heeft ons ook goed geholpen met de planning. We waren meteen verliefd op haar manier van fotograferen, past heel goed bij ons. We zijn in Alphen getrouwd en hebben daar ook de reportage gemaakt bij een mooie appelgaarde en rond de Zegerplas. En de rest van de dag in Noordwijk aan het strand. Ze heeft super mooie foto's gemaakt, we zijn er ontzettend blij mee en kijken heel vaak in het mooi album wat ze gemaakt heeft. Echt een aanrader!!


Gepubliceerd op:  03-01-2014
Bruidspaar: Anko en Christa
trouwden op 29-12-2014 in Heerde
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Afgelopen 15 oktober zijn wij getrouwd. We wilden graag een fotograaf die onze dag vast zou leggen. Maar wilden dit op een ongedwongen manier laten vastleggen. Ariane had ons vooraf gevraagd of wij zelf de locaties wilden uitzoeken en ook wilden nadenken over een binnenlocatie (die we gelukkig niet nodig hebben gehad). We zijn samen naar de locaties gegaan en op aangekomen op de locaties zag ze zelf, waarin zij creatief met de plek en met ons kon omgaan. De creativiteit in de foto's zit 'm in de details, het licht en de omgeving, maar niet in het maken van de juiste poses. Op elke foto zie je de ongedwongenheid en dat was juist de manier waarop wij onze dag wilden beleven. Wij zijn nog steeds erg blij met de keuze die wij hebben gemaakt en kijken nog regelmatig met veel plezier terug naar de foto's van onze dag. Ondanks dat het oktober was, heeft Ariane deze dag op de foto's kunnen laten stralen.


Gepubliceerd op:  29-12-2013
Bruidspaar: Edgar en Wieteke Vermaas
trouwden op 06-09-2013 in Rijswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Wij hadden direct een goed gevoel bij Remco en dit kwam helemaal uit. Dankzij hem hebben wij een prachtige en unieke herinnering aan onze trouwdag. Goede service en bereikbaarheid door Remco. Originele ideeën en hij was op een heel positieve en betrokken manier aanwezig op onze bruiloft. Absolute aanrader dus.


Gepubliceerd op:  29-12-2013
Bruidspaar: Freeke en Danny
trouwden op 28-03-2008 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: Sarah D. Photography

Hallo allemaal, Zoals jullie zien is het voor ons alweer een tijd geleden dat wij getrouwd zijn. Toch mochten wij toen ook al rekenen op de deskundigheid van Sarah. Ze gaf ons alledrie tijdens de fotoshoot en de ceremonie een heel vertrouwt gevoel en wij kijken nog steeds met trots terug op de foto's die wij toen hebben gekregen. Niets is mooier dan een echte Sarah D. aan de muur. Nogmaals heel erg bedankt Sarah!


Gepubliceerd op:  19-12-2013
Bruidspaar: Marco en Melanie de Vos
trouwden op 26-08-2011 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Jan van Reij Fotografie

Onze trouwdag was niet geheel soepeltjes verlopen helaas, maar met de inzet van Jan en Lenneke (2 fotografen voor de prijs van 1) is daar in ons super mooie trouw album helemaal niets van te zien. De foto's zijn geweldig.. en zeker met 2 fotografen met een verschillende kijk op het nemen van foto's krijg je een mooi eind resultaat. Jan en Lenneke zijn geweldig om mee samen te werken en niets is te gek. kortom een aanrader ! Wij zijn nu 2 jaar getrouwd en verwachten in januari ons eerste kindje en uiteraard gaat Jan ook de eerste fotoshoot van ons kindje doen :) Groetjes Marco en Melanie de Vos


Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden