Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  08-10-2015
Bruidspaar: Igno & Marleen
trouwden op 01-08-2015 in Ouderkerk aan de Amstel
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Wij hebben een topdag gehad, mede dankzij Floor! Zij is zeer prettig in de omgang, mengt zich goed tussen de mensen en maakt topfoto's!! Wij genieten nog elke dag na dankzij de prachtige herinneringen die Floor voor ons gemaakt heeft. Ze is echt aan te raden!


Gepubliceerd op:  06-10-2015
Bruidspaar: Jerremy Koot
trouwden op 21-08-2015 in Montfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Agi Bodewes Fotografie

Agi is heel professioneel, waar nodig nam ze de regie in handen maar op een niet storende manier. Het resultaat mag er dan ook wezen. Mooie foto's van een mooie dag!


Gepubliceerd op:  22-09-2015
Bruidspaar: Martin en Judith van der Veen
trouwden op 10-07-2015 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

De werkwijze van Marinka is erg aansprekend en professioneel. Dat is duidelijk terug te zien in de foto's: ze stralen een ontspannen sfeer uit en kleur en compositie spatten van de pagina. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor Marinka van Helvoort Fotografie en hebben met ons trouwalbum - dat ook door haar is samengesteld - een prachtige herinnering aan een geweldige dag. Een absolute aanrader!


Gepubliceerd op:  17-09-2015
Bruidspaar: Sarah & Tim
trouwden op 22-08-2015 in Bloemendaal
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Floor was wonderful. She was everywhere and had the right feeling for taking pictures known or unknown. She made our day very special and gave us wonderful memories. We will never forget her and are very greatful that we found her!


Gepubliceerd op:  13-09-2015
Bruidspaar: Martijn Kort
trouwden op 03-07-2015 in Heemstede
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Een fantastische fotograaf! Zowel als mens als professional. John heeft een zeer open houding en is heel fijn om mee te werken. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Hij gaat op in het geheel, waardoor spontane momenten ontstaan. Echt fijn om mee te werken! Qua fotografie levert John echt top werk af! Prachtige foto's en technisch zeer goed. Hij luistert naar je wensen en levert daarmee ook echt persoonlijke foto's. Tevens weet hij goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt. Zoek je een fotograaf die je net dat extraatje geeft waardoor je foto's echt uniek zijn? Kijk eens bij John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf.


Gepubliceerd op:  24-08-2015
Bruidspaar: Klaas en Elsbeth
trouwden op 27-03-2015 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: ..

De foto's van Niek zijn verrassend anders. Niet zwaar bewerkt, het lijkt alsof hij toevallig in de buurt was en onopvallend een foto heeft gemaakt. Dit is echt zijn kwaliteit. Hij doet bijna onopvallend zijn werk en maakt de meest fantastische opnames! Zelfs de foto's in de regen zijn prachtig geworden. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang, je krijgt wat je vraagt. Voor ons was het echt super en we konden dan ook niet wachten om de foto's thuis te krijgen! Tussendoor had hij alvast wat foto's opgestuurd voor een eerste impressie. Wij zijn meer dan tevreden over Niek!


Gepubliceerd op:  17-08-2015
Bruidspaar: John en Joyce
trouwden op 19-06-2015 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart van der Mark was op 19 juni de fotograaf van onze prachtige dag. helaas wel met regen maar daar wist Bart bij iedere plek wel raad mee. hij is erg proffesioneel en loopt onopgemerkt tussen de gasten. Iedereen sprak over zo'n leuke fotograaf, ook met (kleine) kinderen gaat hij goed om en maakt prachtige foto's! Na alle super snelle service hebben we nu ook ons album binnen en hij is werkelijk prachtig! Bedankt Bart voor alles!


Gepubliceerd op:  17-08-2015
Bruidspaar: Klaas
trouwden op 27-03-2015 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: ..

De foto's van Niek zijn verrassend anders. Niet zwaar bewerkt, het lijkt alsof hij toevallig in de buurt was en onopvallend een foto heeft gemaakt. En dat is echt zijn kwaliteit. Hij doet bijna onopvallend zijn werk, en maakt de meest fantastische opnames! Zelfs de foto's in de regen zijn prachtig geworden. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang, je krijgt wat je vraagt. Voor ons was het echt super en we konden dan ook niet wachten om de foto's thuis te krijgen! Tussendoor had hij alvast wat foto's opgestuurd voor een eerste impressie. Wij zijn meer dan tevreden over Niek!!


Gepubliceerd op:  13-08-2015
Bruidspaar: Arjan en Jessika
trouwden op 01-05-2015 in Wageningen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Mede dankzij Bart hebben wij een geweldige trouwdag gehad! Ons fotoalbum is deze week binnen gekomen en het is een plaatje geworden. Op deze manier blijf je nagenieten van die geweldige dag. Het opstellen van het album gaat in overleg tussen bruidspaar en fotograaf, wat wij heel prettig vonden. Zo krijg je precies wat je wilt, maar krijg je ook goed en professioneel advies over de opzet van je album. Bart is een heel gezellige, professionele en gepassioneerde fotograaf. Bij de fotoreportage let hij goed op details, wat wij erg belangrijk vinden. Hij doet alles voor de perfecte foto en zoekt de beste plekjes uit om het gewenste effect op de foto te krijgen. De rest van de dag heb je eigenlijk niet in de gaten dat Bart ook aanwezig is. Hij is rustig en mengt zich tussen de gasten. Toch weet hij precies de juiste momenten en emoties vast te leggen. Bovendien regelt hij binnen enkele dagen een preview van de fotoshoot! Wat wil je nog meer?!


Gepubliceerd op:  13-08-2015
Bruidspaar: Fleur Ziane-van Daalen
trouwden op 04-07-2015 in Noordwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Het was een top dag afgelopen 4 juli en wat zijn we blij dat we Amy hebben gekozen als onze trouwfotograaf! De foto's zijn super mooi geworden en ze heeft geen detail overgeslagen. Amy houdt rekening met je wensen en stelt je gelijk op je gemak. Wij zouden haar van harte aanraden!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden