Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  29-11-2013
Bruidspaar: Bénine & Thierry
trouwden op 07-09-2013 in Broek in Waterland
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

Op 7 september zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag, waar wij met veel plezier aan terug denken en gelukkig ook op terug kunnen kijken! Tim en Jef van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft vastgelegd en we zijn heel erg blij met het resultaat! Voordat de grote dag eindelijk zo ver was hebben we elkaar eerst ontmoet. Er was meteen een prettige klik, maar Tim en Jef zijn dan ook erg gemakkelijk in de omgang. Deze eerste ontmoeting was voor onze een fijne manier om onze wensen en ideeën door te bespreken. Nou moet ik eerlijk bekennen dat wij wel wat ideetjes hadden, maar dat we de mannen van Cinematic Wedding ook juist hadden gekozen voor hun fantastische ideeën. Wij vinden het namelijk heel erg leuk dat Tim en Jef er echt een romantische film van maken en daardoor ook beelden filmen die niet elke cameraman zou filmen. We zijn dan ook heel erg blij met onze prachtige trouwfilm. Cinematic Wedding heeft voor ons echt het gevoel en de essentie van de dag weten te vangen in een kort filmpje van nog geen 7.00 minuten. Elke keer als we de film terug kijken met familie of vrienden zijn we weer ontroerd. Wij raden iedereen aan om hun bruiloft vast te laten leggen door Tim en Jef! Bénine & Thierry


Gepubliceerd op:  18-11-2013
Bruidspaar: Maarten en Jacqueline
trouwden op 05-04-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Tja, een huwelijksfotograaf, hoe kies je die? Toen wij die vraag een aantal maanden voor ons huwelijk stelden, waren we zelf te gast op een huwelijksfeest. Wim en Kristin maakten de foto's. We raakten aan de praat en zij lieten ons foto's zien die zij die dag hadden gemaakt. Die foto's zagen er prachtig uit! Via hun website kregen we een indruk van andere bruidsreportages. We waren meteen verkocht. Mede door de pré-wedding shoot was duidelijk hoe, waar en in welke stijl de foto's van onze dag gemaakt zouden worden. Achteraf kunnen we zeggen dat we de goede keuze hebben gemaakt. Wim en Kristin hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Doordat ze samen foto's maakten, konden ze bij elke belangrijke gebeurtenis van onze huwelijksdag aanwezig zijn en situaties vanuit verschillende standpunten fotograferen. Dit heeft geleid tot spontane, soms onverwachte, maar vooral prachtige sprekende foto's. Wim en Kristin hebben beide een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, waardoor ze niet alleen onze fotografen waren, maar ook één van onze daggasten zijn geworden. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn: prachtige foto's waar we ons leven lang van kunnen genieten. Wim en Kristin, ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en fantastische werk!


Gepubliceerd op:  18-11-2013
Bruidspaar: Coen en Bettina
trouwden op 28-09-2013 in Bemmel
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Lieve Wim en Kristin , Dankzij jullie kunnen wij met trots terug kijken op onze trouwdag. Wat zijn de foto's prachtig geworden en wat was het een gezellige dag! Ons respect gaat uit naar Kristin die deze dag getroffen was door de griep. Daar hebben wij niets van gemerkt en de foto's hebben er niet onder geleden. Bedankt voor jullie inzet en jullie glimlach op onze dag!! Groetjes Coen en Bettina


Gepubliceerd op:  29-10-2013
Bruidspaar: Kim en Pascal
trouwden op 28-09-2013 in Doorwerth
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Hoi Wim en Kristin,We willen jullie via deze weg nog ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan de mooiste dag van ons leven tot nu toe. Jullie zijn lekker spontaan enwe hebben echt genoten van jullie aanwezigheid op onze trouwdag.Wat wij persoonlijk heel leuk vonden was dat we van hetzelfde moment van 2 kanten foto's hebben en dit is toch wel bijzonder. We hebben ontzettend mooie foto's ontvangen en we zullen jullie absoluut aanraden bij anderen.


Gepubliceerd op:  22-10-2013
Bruidspaar: Jeffrey & Miranda
trouwden op 07-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: YAJA Fotografie

Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf, vonden wij het belangrijk dat het iemand zou zijn waarmee het goed zou klikken. De fotograafzou tenslotte ookeen groot deel, op de mooiste dag van ons leven, bij ons zijn.Het klikte meteen met Yardena. Ze is heel spontaan, oprecht geinteresseerden zit vol met leuke ideeën. We hadden een hele leuke en gezellig eerstegesprek waarbij alles draaide om hoe wij onze dag voor ogenhadden. Het was alsof we Yardena al jaren kenden, al zagen we haar voor de eerste keer. Van te voren hebben we een loveshoot gedaan en daar kwamen ook leuke foto's uit. Nog niet te spreken over de bruidsfoto's, want die zijn echt fantastisch! Yardena is echt een aanrader! Wij kunnen niet wachten tot we weer een keer bij haar aan kunnen kloppen voor een leuke fotoshoot. Jeffrey & Miranda


Gepubliceerd op:  22-10-2013
Bruidspaar: Hanneke en Hans
trouwden op 10-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin is, om te beginnen, gewoon een plezierig mens! Zij is in staat om een informele sfeer te scheppen waarin je gewoon jezelf kunt zijn. dat komt de kwaliteit van de portretten ten goede. Daarnaast is ze uitstekend in staat gebleken om onze wensen te vertalen. Het resultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ontspannen, uniek, gezellig, informeel en kwaliteit. Kortom een aanrader. Hanneke en Hans


Gepubliceerd op:  20-10-2013
Bruidspaar: Ramon & Anne
trouwden op 13-09-2013 in Schagen
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Opeen bruiloft van vrienden zagen wij hoe Floor deze grote dag fotografeerde. Toenhet onze trouwdag er aan zat te komen, zijn we gaan zoeken. We hebben online meerdere fotografen bekeken, maar Floor sprong er uit. Hele scherpe en rake foto's. Ik weet hoe lastig het is om metéén plaatje een compleet verhaal te vertellen. Floor deed dat in kleur en zwart/wit. Na contact te hebben gezocht met Floor is zij langsgekomen voor een kennismakings gesprek. Het eerste wat ons opviel is dat het een bijzondere warme en enthousiaste vrouw is met veel passie voor haar gave.Zelaat mensen snel op zijn/haar gemak voelen, want toch wel erg fijn is op zi'n belangrijke dag. Op de grote dag zelfhadik vaak niet door dat zij aan het fotograferen was. Ze begaf zich op de achtergrond, zonder de plechtigheid te verstoren, terwijlhet inde reportage lijkt alsof ze er midden instond. Ze durfte ook te experimenteren, wat bijzondere foto's opleverde.Wij vinden het fijn als sommige foto's anders zijn dan de 'standaard trouwfoto's'. Almet al bezitten wij nu een prachtige fotoreportagein kleur en zwart/witmet award winnende foto's. Een absolute aanrader!


Gepubliceerd op:  20-10-2013
Bruidspaar: Christian&Els
trouwden op 10-05-2013 in Hank
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Na een aantal verschillende fotografen te hebben gesproken kwamen we via zijn websitein contact met Paul. Wehebben een persoonlijk gesprek methem gehad. Het klikte meteen goed. Waar andere fotografenverstokt waren in hun werkwijzen en hun klassieke manier van fotograferen was Paul heel los en kon zich meteen vindenin onze wensen. Tevens sprakende foto's,welke hij ons toonde en op zijn website staan, ons erg aan. 10 mei 2013 was het zo ver, wij zijn getrouwd, met Paulals fotograaf. Twee dingenkunnen wij zeggen: trouwen is echt heel leuk én de foto's zijn geweldig geworden!


Gepubliceerd op:  13-10-2013
Bruidspaar: Hai & Stans Titulaer
trouwden op 13-09-2013 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het direct goed met Ivar. Wij hadden het idee dat hij aanvoelde wat wij verwachtten van onze foto's en hij werd er tevens zelf ook enthousiast van. Op de trouwdag zelf heel prettig samengewerkt. Doordat Ivar zelf ook al op de fotolocatie geweest was had hij direct al ideeen voor foto's waardoor we snel en effectief aan de slag konden. We waren dan ook snel klaar met een uitmunted resultaat. Bij de ceremonie zelf heeft Ivar een aantal belangrijke, pure momenten heel mooi vastgelegd. Ondanks dat hij foto's heeft gemaakt uit een groot aantal hoeken hebben we niet het idee gehad dat hij constant aan het rondlopen was tijdens de ceremonie. Sterker nog, we hebben hem amper opgemerkt tijdens de ceremonie zelf. Uiteindelijk heeft Ivar op eigen inititatief ook nog enkele hele mooie detail foto's gemaakt van jurk, ringen, kostuum, boeket enz. Foto's werden uiteindelijk heel snel persoonlijk afgeleverd in een mooi hoesje (wij hebben ervoor gekozen om de foto's enkel op dvd te laten zetten). Het resultaat was echt prachtig, van intieme shots tot ietwat kunstzinnige moderne foto's.


Gepubliceerd op:  09-10-2013
Bruidspaar: Daniëlle & Alwin
trouwden op 06-09-2013 in Alkmaar
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Na een korte zoektocht zijn we bij Floor uitgekomen om foto's te maken van onze huwelijksdag. De oriënterende intake bij ons thuis was goed, gezellig en compleet dat we het idee hadden dat we een goede klik hadden. Op de dag zelf was Floor lekker bezig - veel ideëen, tips en tegelijkertijd onzichtbaar en dan opeens weer met humor naast ons. Het leek wel of ze bij de vrienden hoordde zo soepel liep ze er doorheen. Het resultaat - daar gaat het uiteindelijk toch om - is super! Mooie foto's zowel in kleur als zwart-wit en een heel leuke slideshow inclusief de muziek die voor ons bijzonder was op die mooie dag! Floor, bedankt voor je mooie foto's - we zullen je zeker aanbevelen! Daniëlle & Alwin


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden