Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  22-10-2013
Bruidspaar: Hanneke en Hans
trouwden op 10-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin is, om te beginnen, gewoon een plezierig mens! Zij is in staat om een informele sfeer te scheppen waarin je gewoon jezelf kunt zijn. dat komt de kwaliteit van de portretten ten goede. Daarnaast is ze uitstekend in staat gebleken om onze wensen te vertalen. Het resultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ontspannen, uniek, gezellig, informeel en kwaliteit. Kortom een aanrader. Hanneke en Hans


Gepubliceerd op:  20-10-2013
Bruidspaar: Ramon & Anne
trouwden op 13-09-2013 in Schagen
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Opeen bruiloft van vrienden zagen wij hoe Floor deze grote dag fotografeerde. Toenhet onze trouwdag er aan zat te komen, zijn we gaan zoeken. We hebben online meerdere fotografen bekeken, maar Floor sprong er uit. Hele scherpe en rake foto's. Ik weet hoe lastig het is om metéén plaatje een compleet verhaal te vertellen. Floor deed dat in kleur en zwart/wit. Na contact te hebben gezocht met Floor is zij langsgekomen voor een kennismakings gesprek. Het eerste wat ons opviel is dat het een bijzondere warme en enthousiaste vrouw is met veel passie voor haar gave.Zelaat mensen snel op zijn/haar gemak voelen, want toch wel erg fijn is op zi'n belangrijke dag. Op de grote dag zelfhadik vaak niet door dat zij aan het fotograferen was. Ze begaf zich op de achtergrond, zonder de plechtigheid te verstoren, terwijlhet inde reportage lijkt alsof ze er midden instond. Ze durfte ook te experimenteren, wat bijzondere foto's opleverde.Wij vinden het fijn als sommige foto's anders zijn dan de 'standaard trouwfoto's'. Almet al bezitten wij nu een prachtige fotoreportagein kleur en zwart/witmet award winnende foto's. Een absolute aanrader!


Gepubliceerd op:  20-10-2013
Bruidspaar: Christian&Els
trouwden op 10-05-2013 in Hank
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Na een aantal verschillende fotografen te hebben gesproken kwamen we via zijn websitein contact met Paul. Wehebben een persoonlijk gesprek methem gehad. Het klikte meteen goed. Waar andere fotografenverstokt waren in hun werkwijzen en hun klassieke manier van fotograferen was Paul heel los en kon zich meteen vindenin onze wensen. Tevens sprakende foto's,welke hij ons toonde en op zijn website staan, ons erg aan. 10 mei 2013 was het zo ver, wij zijn getrouwd, met Paulals fotograaf. Twee dingenkunnen wij zeggen: trouwen is echt heel leuk én de foto's zijn geweldig geworden!


Gepubliceerd op:  13-10-2013
Bruidspaar: Hai & Stans Titulaer
trouwden op 13-09-2013 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het direct goed met Ivar. Wij hadden het idee dat hij aanvoelde wat wij verwachtten van onze foto's en hij werd er tevens zelf ook enthousiast van. Op de trouwdag zelf heel prettig samengewerkt. Doordat Ivar zelf ook al op de fotolocatie geweest was had hij direct al ideeen voor foto's waardoor we snel en effectief aan de slag konden. We waren dan ook snel klaar met een uitmunted resultaat. Bij de ceremonie zelf heeft Ivar een aantal belangrijke, pure momenten heel mooi vastgelegd. Ondanks dat hij foto's heeft gemaakt uit een groot aantal hoeken hebben we niet het idee gehad dat hij constant aan het rondlopen was tijdens de ceremonie. Sterker nog, we hebben hem amper opgemerkt tijdens de ceremonie zelf. Uiteindelijk heeft Ivar op eigen inititatief ook nog enkele hele mooie detail foto's gemaakt van jurk, ringen, kostuum, boeket enz. Foto's werden uiteindelijk heel snel persoonlijk afgeleverd in een mooi hoesje (wij hebben ervoor gekozen om de foto's enkel op dvd te laten zetten). Het resultaat was echt prachtig, van intieme shots tot ietwat kunstzinnige moderne foto's.


Gepubliceerd op:  09-10-2013
Bruidspaar: Daniëlle & Alwin
trouwden op 06-09-2013 in Alkmaar
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Na een korte zoektocht zijn we bij Floor uitgekomen om foto's te maken van onze huwelijksdag. De oriënterende intake bij ons thuis was goed, gezellig en compleet dat we het idee hadden dat we een goede klik hadden. Op de dag zelf was Floor lekker bezig - veel ideëen, tips en tegelijkertijd onzichtbaar en dan opeens weer met humor naast ons. Het leek wel of ze bij de vrienden hoordde zo soepel liep ze er doorheen. Het resultaat - daar gaat het uiteindelijk toch om - is super! Mooie foto's zowel in kleur als zwart-wit en een heel leuke slideshow inclusief de muziek die voor ons bijzonder was op die mooie dag! Floor, bedankt voor je mooie foto's - we zullen je zeker aanbevelen! Daniëlle & Alwin


Gepubliceerd op:  09-10-2013
Bruidspaar: Bas en Charlotte
trouwden op 18-05-2013 in Oegstgeest
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotogalerie Mieke

Op de trouwbeurs hebben wij gezellig geklets met Mieke en met haar collega Susanne. Na de beurs hebben we een gesprek gehad waarin wij al onze wensen hebben kunnen bespreken. Wij hebben, om zoals hierboven beschreven vast de klik met de camera te krijgen en een beetje ter voorbereiding op de grote dag, ook een pre-wedding shoot gehad. Mieke heeft daar een heel leuk boekje van gemaakt (top kadootje). De dag zelf heeft Mieke prachtige foto's gemaakt, ze is zelfs nog langer geweest, om op het feest ook verscheidene foto's te schieten. Toen wij thuis kwamen van onze huwelijksreis lag er al een mini-voorproefje, met een aantal foto's van de huwelijksdag. De foto's van de gehele dag en zijn in verschillende formaten in ons traditionele fotoalbum gekomen. Daar is echt een super mooi album uit ontstaan, dat wij vol trots laten zien. Wij krijgen over het album hele leuke reacties, er zit diversiteit in en past ontzettend goed bij wie wij zijn. Mieke heeft de juiste momenten voor ons uitgelicht.


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Anouk en Rob van der Heijden
trouwden op 09-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Tijdens onze gesprekken over hoe onze trouwdag er uit zou zien, kwamen we er achter dat we beiden toch wel op zagen tegendefotoshoot.Zou het niet raar en onnatuurlijk worden?Paul stelde ons echter al in het eerste gesprek op ons gemak en dacht vooral mee. En nu, enkele weken na onze bruiloft, kijken we terug op een prachtige dag waarbij de fotoshoot juist een van onze mooiste momenten was! Het was zo'n ongelooflijk leuk, ongedwongen en romantisch moment. We konden onszelf blijven, maar voelden ons ook extra bijzonder door de aandacht en tijd die er werd genomen door Paul. En ook de rest van de dag liet hij zich als fotograaf van zijn beste kant zien. Hij heeft onze wensen over de sfeer die we wilden op onze dag vertaald naar prachtige foto's waar we nog heel lang met plezier naar zullen kijken! - Anouk & Rob -


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Vera & Bart
trouwden op 05-07-2013 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Toen wij een fotograaf voor onze trouwdag zochten, kwamen wij al snel bij Paul uit. Hij nam echt de tijd om onze wensen door te nemen. Ook kwam hij zelf met ideeën en voorstellen, waar wij nog niet aan gedacht hadden. Op de dag zelf was Paul overal bij, maar nergens nadrukkelijk aanwezig. Dit vonden wij erg prettig. Hij wist op de juiste momenten de juiste foto te nemen. Normaal gesproken houden wij niet zo van op de foto staan, maar door het enthousiasme van Paul ging de reportage als vanzelf. Hij wist de juiste stemming er in te brengen, waardoor het heel ontspannen was en erg gezellig. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen Paul dan ook aan iedereen van harte aanbevelen. - Vera & Bart -


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Josje en Maarten Wassenaar
trouwden op 23-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Photography

Hichem is een professionele, vrolijke, rustige en spontane fotograaf. Hij doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen voor de camera, "doe maar net alsof ik er niet ben!", was een van de eerste dingen die hij tegen mij zei. En dat was ook zo, de rest van de dag leek het net of we geen fotograaf hadden ingehuurd. Het resultaat is echt geweldig! Ook de communicatie voor en na de bruiloft is helemaal goed, voor de bruiloft krijg je een relaxed gesprek van hoe de dag eruit gaat zien en achteraf houdt hij je op de hoogte van wat hij doet en wat de mogelijkheden zijn met jou foto's. Kortom Barlise Photography is een echte aanrader!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Ruben & Janet Romijn
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Beelddig

Op zoek naar de perfecte fotograaf voor jullie trouwdag? Die enthousiast is? En aardig? En vakkundig: prachtige foto's maakt met oog voor detail? Kies dan voor Selma van Beelddig!! Zij maakte op onze trouwdag de foto's voor ons en het resultaat is fantastisch! Ze legde de hele dag zorgvuldig vast. Ook onze kinderen vonden Selma leuk en volgden zonder twijfel haar instructies op tijdens de fotoshoot. Dankzij Selma genieten we nog elke dag na van onze trouwdag. Het enige wat we hoeven te doen is de foto's bekijken!!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden