Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  13-10-2013
Bruidspaar: Hai & Stans Titulaer
trouwden op 13-09-2013 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het direct goed met Ivar. Wij hadden het idee dat hij aanvoelde wat wij verwachtten van onze foto's en hij werd er tevens zelf ook enthousiast van. Op de trouwdag zelf heel prettig samengewerkt. Doordat Ivar zelf ook al op de fotolocatie geweest was had hij direct al ideeen voor foto's waardoor we snel en effectief aan de slag konden. We waren dan ook snel klaar met een uitmunted resultaat. Bij de ceremonie zelf heeft Ivar een aantal belangrijke, pure momenten heel mooi vastgelegd. Ondanks dat hij foto's heeft gemaakt uit een groot aantal hoeken hebben we niet het idee gehad dat hij constant aan het rondlopen was tijdens de ceremonie. Sterker nog, we hebben hem amper opgemerkt tijdens de ceremonie zelf. Uiteindelijk heeft Ivar op eigen inititatief ook nog enkele hele mooie detail foto's gemaakt van jurk, ringen, kostuum, boeket enz. Foto's werden uiteindelijk heel snel persoonlijk afgeleverd in een mooi hoesje (wij hebben ervoor gekozen om de foto's enkel op dvd te laten zetten). Het resultaat was echt prachtig, van intieme shots tot ietwat kunstzinnige moderne foto's.


Gepubliceerd op:  09-10-2013
Bruidspaar: Daniëlle & Alwin
trouwden op 06-09-2013 in Alkmaar
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Na een korte zoektocht zijn we bij Floor uitgekomen om foto's te maken van onze huwelijksdag. De oriënterende intake bij ons thuis was goed, gezellig en compleet dat we het idee hadden dat we een goede klik hadden. Op de dag zelf was Floor lekker bezig - veel ideëen, tips en tegelijkertijd onzichtbaar en dan opeens weer met humor naast ons. Het leek wel of ze bij de vrienden hoordde zo soepel liep ze er doorheen. Het resultaat - daar gaat het uiteindelijk toch om - is super! Mooie foto's zowel in kleur als zwart-wit en een heel leuke slideshow inclusief de muziek die voor ons bijzonder was op die mooie dag! Floor, bedankt voor je mooie foto's - we zullen je zeker aanbevelen! Daniëlle & Alwin


Gepubliceerd op:  09-10-2013
Bruidspaar: Bas en Charlotte
trouwden op 18-05-2013 in Oegstgeest
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotogalerie Mieke

Op de trouwbeurs hebben wij gezellig geklets met Mieke en met haar collega Susanne. Na de beurs hebben we een gesprek gehad waarin wij al onze wensen hebben kunnen bespreken. Wij hebben, om zoals hierboven beschreven vast de klik met de camera te krijgen en een beetje ter voorbereiding op de grote dag, ook een pre-wedding shoot gehad. Mieke heeft daar een heel leuk boekje van gemaakt (top kadootje). De dag zelf heeft Mieke prachtige foto's gemaakt, ze is zelfs nog langer geweest, om op het feest ook verscheidene foto's te schieten. Toen wij thuis kwamen van onze huwelijksreis lag er al een mini-voorproefje, met een aantal foto's van de huwelijksdag. De foto's van de gehele dag en zijn in verschillende formaten in ons traditionele fotoalbum gekomen. Daar is echt een super mooi album uit ontstaan, dat wij vol trots laten zien. Wij krijgen over het album hele leuke reacties, er zit diversiteit in en past ontzettend goed bij wie wij zijn. Mieke heeft de juiste momenten voor ons uitgelicht.


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Anouk en Rob van der Heijden
trouwden op 09-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Tijdens onze gesprekken over hoe onze trouwdag er uit zou zien, kwamen we er achter dat we beiden toch wel op zagen tegendefotoshoot.Zou het niet raar en onnatuurlijk worden?Paul stelde ons echter al in het eerste gesprek op ons gemak en dacht vooral mee. En nu, enkele weken na onze bruiloft, kijken we terug op een prachtige dag waarbij de fotoshoot juist een van onze mooiste momenten was! Het was zo'n ongelooflijk leuk, ongedwongen en romantisch moment. We konden onszelf blijven, maar voelden ons ook extra bijzonder door de aandacht en tijd die er werd genomen door Paul. En ook de rest van de dag liet hij zich als fotograaf van zijn beste kant zien. Hij heeft onze wensen over de sfeer die we wilden op onze dag vertaald naar prachtige foto's waar we nog heel lang met plezier naar zullen kijken! - Anouk & Rob -


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Vera & Bart
trouwden op 05-07-2013 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Toen wij een fotograaf voor onze trouwdag zochten, kwamen wij al snel bij Paul uit. Hij nam echt de tijd om onze wensen door te nemen. Ook kwam hij zelf met ideeën en voorstellen, waar wij nog niet aan gedacht hadden. Op de dag zelf was Paul overal bij, maar nergens nadrukkelijk aanwezig. Dit vonden wij erg prettig. Hij wist op de juiste momenten de juiste foto te nemen. Normaal gesproken houden wij niet zo van op de foto staan, maar door het enthousiasme van Paul ging de reportage als vanzelf. Hij wist de juiste stemming er in te brengen, waardoor het heel ontspannen was en erg gezellig. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen Paul dan ook aan iedereen van harte aanbevelen. - Vera & Bart -


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Josje en Maarten Wassenaar
trouwden op 23-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Photography

Hichem is een professionele, vrolijke, rustige en spontane fotograaf. Hij doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen voor de camera, "doe maar net alsof ik er niet ben!", was een van de eerste dingen die hij tegen mij zei. En dat was ook zo, de rest van de dag leek het net of we geen fotograaf hadden ingehuurd. Het resultaat is echt geweldig! Ook de communicatie voor en na de bruiloft is helemaal goed, voor de bruiloft krijg je een relaxed gesprek van hoe de dag eruit gaat zien en achteraf houdt hij je op de hoogte van wat hij doet en wat de mogelijkheden zijn met jou foto's. Kortom Barlise Photography is een echte aanrader!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Ruben & Janet Romijn
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Beelddig

Op zoek naar de perfecte fotograaf voor jullie trouwdag? Die enthousiast is? En aardig? En vakkundig: prachtige foto's maakt met oog voor detail? Kies dan voor Selma van Beelddig!! Zij maakte op onze trouwdag de foto's voor ons en het resultaat is fantastisch! Ze legde de hele dag zorgvuldig vast. Ook onze kinderen vonden Selma leuk en volgden zonder twijfel haar instructies op tijdens de fotoshoot. Dankzij Selma genieten we nog elke dag na van onze trouwdag. Het enige wat we hoeven te doen is de foto's bekijken!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Bart en Annelies van Waveren
trouwden op 28-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Photography

Hichem heeft onze dag fantastisch vastgelegd. Hij heeft alles uit de kast gehaald om de mooiste foto's te maken. De foto's zijn echt prachtig! Fotoboek is van zeer goede kwaliteit, straalt echt luxe uit.Hichem is zeer prettig in de omgang en isprofessioneel in zijn werk.Kortom: Deze fotograaf is echt een aanrader!!!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Ouders van het paar
trouwden op 14-09-2013 in Alphen
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Photography

Jullie waren heel de dag aanwezig, maar toch ook niet aanwezig. Daarmee maakten jullie de dag af. Wat we tot nu toe gezien hebben was mooi en met veel details die een ander niet opvalt. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  02-10-2013
Bruidspaar: Janet en Ruben
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Beelddig

Wij hadden het voornemen om in september te gaan trouwen. Deze onvergetelijke dag moest natuurlijk vastgelegd worden. Via internet kwamen we met Selma in contact. Na een kennismakingsgesprek was het voor ons snel duidelijk, dit was de fotograaf die we zochten: vriendelijk, spontaan, enthousiast en een mooie portfolio met prachtige foto's. Ook onze kinderen van 4, 6 en 8 jaar vonden Selma meteen leuk! 6 September was het zover. Selma was om 7:00 's ochtends al aanwezig (vanuit Utrecht naar Klazienaveen, wat al snel 1,5 uur rijden is), zodat ze vanaf het begin alles vast kon leggen. Van het aankleden van de bruid, de familiefoto's, de fotoreportage van het bruidspaar en de kinderen tot het vastleggen van de ceremonie. Gedurende de hele dag wrong ze zich in allerlei bochten om mooiste foto's te schieten met oog voor de kleinste details. Ook de omgang met onze kinderen was optimaal. Ze waren enthousiast en bereid haar aanwijzingen zonder aarzelen op te volgen. Het leukste vonden nog dat ze een willekeurige kleur mochten opnoemen vlak voor een fotomoment. Deze vrolijkheid zie je terug op de prachtige foto's. Tijdens de ceremonie was ze …˜onopvallend' aanwezig en toch heeft ze alle belangrijke moment vast kunnen leggen. Wij waren heel blij dat Selma erbij was om een van de mooiste dagen van ons leven vast te leggen en hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. We hebben al wat van onze foto's mogen zien en ze zijn mooier dan we hadden durven dromen. We kunnen niet wachten tot alles klaar is! Selma BEDANKT!!!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden