Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  02-04-2013
Bruidspaar: Serdal, Cindy en Dilay SaÄŸlam
trouwden op 12-12-2012 in Zaandam
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Wij zochten een fotograaf voor onze trouwdag op 12-12-2012. Via internet kwamen wij terecht bij de site van Marcel. Vooral de onwerkelijke foto's spraken ons erg aan. We hadden meteen gebeld en konden al snel terecht. Na een fijn eerste gesprek wisten we het meteen, dit wordt onze fotograaf! De dag zelf verliep heel soepel en de locatie en het weer maakte alles nog mooier. De klik met Marcel was er, ook met onze dochterDilay. Het eindresultaat, een schitterend album, is een mooi aandenken aan onze geslaagde dag.


Gepubliceerd op:  02-04-2013
Bruidspaar: Patrick en Helen
trouwden op 07-03-2013 in Haarlem
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Nadat onze eerstgekozen fotograaf niet bleek te kunnen, zijn we gaan googelen en kwamen we op de site van Floor uit. De site gaf al een goede indruk van haar werk en na het telefoongesprek waren wij al overtuigd dat wij een goede keuze hebben gemaakt. Uiteraard zit " the proof of the pudding in the tasting" en waren we reuze benieuwd naar de foto's van onze, overigens prachtige, trouwdag. Ons gevoel bleek helemaal juist. Floor beweegt zich bijzonder gemakkelijk door de dag heen, maakt met iedereen een praatje en schiet ongemerkt haar kaartje vol. En het resultaat mag er zijn, ga vooral eens op haar website kijken!! Wij zijn in ieder geval reuze tevreden en voor het geld hoef je het ook niet te laten!! Kortom, wat ons betreft een echte aanrader!!!! Patrick en Helen


Gepubliceerd op:  02-04-2013
Bruidspaar: Mark & Nienke
trouwden op 13-07-2013 in Hoek van Holland
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Op vrijdag 13 juli heeft Imagine Fotografie onze trouwdag vastgelegd. Wat zijn wij blij met deze keuze! De eerste foto's zien er prachtig uit! Ze ogen allemaal lekker ongedwongen en relaxed, precies de sfeer die wij wilden die dag. Er zijn veel momenten vastgelegd die door veel mensen onopgemerkt zijn gebleven. Imagine fotografie was heel onopvallend aanwezig, maar heeft toch alles vast weten te leggen. We hebben aan het begin van de avond een slideshow vertoond met wat foto's van overdag, we kregen daar van onze gasten veel leuke reacties op. Zowel over de kwaliteit van de foto's als over de fotograaf. We zijn zeer blij met dit resultaat!


Gepubliceerd op:  30-03-2013
Bruidspaar: Petra & Jochem
trouwden op 05-10-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Op 5 oktober 2012 heeft Imagine Fotografie onze trouwreportage gedaan en hier zijn we dik tevreden over! Tijdens de voorbereidingen verliep het contact soepel en kregen we vlot en duidelijk antwoord op onze vragen. Op de trouwdag zelf was de fotograaf op de achtergrond aanwezig maar heeft elk 'fotomoment' gezien en vastgelegd. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig geworden en geven perfect de sfeer van de dag weer!


Gepubliceerd op:  30-03-2013
Bruidspaar: Lotte & Wouter Rijkée
trouwden op 19-10-2012 in Voorburg
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Mijn man en ik zijn zéér tevreden over Imagine Fotografie. De foto's zijn prachtig en geven de sfeer van de dag goed weer. Bovendien was Pieter van Lierop, de fotograaf van Imagine, prettig in de omgang. Op de trouwdag zelf heeft hij zich nagenoeg "onzichtbaar" gemaakt, waardoor iedereen ontspannen op de foto's staat. Komtom, ik kan Imagine van harte aanbevelen!


Gepubliceerd op:  29-03-2013
Bruidspaar: Alex en Marit
trouwden op 12-01-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Op 12 januari 2013 trouwden wij in het winterwonderland van Fins Lapland. Natuurlijk wilden we dit bijzondere moment in deze mooie omgeving vastgelegd hebben. Wij hebben Imagine Fotografie in actie gezien bij een andere bruiloft, waarbij wij zeer te spreken waren over de werkwijze en het resultaat. De keuze om Imagine Fotografie mee te vragen naar Lapland was dus snel gemaakt. De samenwerking met Pieter verliep zowel bij de voorbereidingen als op de dag zelf heel soepel en vanzelfsprekend. De foto's geven de dag volledig weer zoals wij het in gedachten hadden en beleefd hebben: ongedwongen, gezellig en ontspannen. Zowel de dvd als het trouwalbum hadden wij snel na onze trouwdag in huis. Zo kunnen we ook in beeld extra lang na genieten! Wij kunnen Imagine Fotografie dan ook van harte aanbevelen aan andere bruidsparen!


Gepubliceerd op:  28-03-2013
Bruidspaar: Youri & Leoni Pol-Zwarts
trouwden op 30-08-2012 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Op 30 augustus heeft Pieter onze trouwdag gefotografeerd. Hij heeft dit super gedaan! Hij is aanwezig, maar je ziet hem nauwelijks en toch heeft hij prachtige foto's gemaakt! Dat vonden wij erg prettig, want zo konden wij ons concentreren op onze dag en onze gasten zonder dat er een fotograaf ons in bepaalde posities wilde zetten. Zelfs de trouwreportage zelf is zo gegaan! Daardoor hebben wij hele spontane foto's, die ons weergeven zoals wij zijn. Pieter maakt veel gebruik van verschillende standpunten, waardoor de foto's net iets anders worden dan anders, en dat maakt het leuk. Ook heeft hij oog voor detail, hij heeft veel zaken gefotografeerd die wij zelf over het hoofd hebben gezien.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden