Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  24-09-2013
Bruidspaar: Alyt
trouwden op 07-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Alexandra Vonk Photography

Alexandra maakt supermooie foto's en is erg professioneel. Itt sommige andere fotografen ziet ze er erg verzorgd uit en merk je gedurende de dag bijna niet dat ze er is. Maar het allerbelangrijkste is dat ze echt heel goed is in mooie en persoonlijke foto's weet te maken en bijzondere momenten en blikken weet vast te leggen.


Gepubliceerd op:  18-09-2013
Bruidspaar: Anand & Emmy
trouwden op 25-07-2013 in Budel
Beoordeling:   
Fotograaf: Foto Wijnands

Lieve Richard en Michael, Bedankt voor de leuke en ontspannende samen werking het was echt een topdag op onze bruiloft mede ook door jullie!! Als wij onze dag nog eens over mochten doen gaan we voor jullie!! groetjes


Gepubliceerd op:  17-09-2013
Bruidspaar: Eddie en Caroline
trouwden op 27-08-2011 in Echteld
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Wat was het moeilijk om een fotograaf te vinden die onze wensen begreep en wat waren wij blij met Ariane. Zij begreep het gewoon!!!!! De hele dag is zij bij ons geweest zonder dat we het hebben gemerkt. Ieder bijzonder moment is vastgelegt op prachtige foto's zonder dat we het gevoel hebben gehad dat ze er was. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Onze wens was een niet zo'n standaard fotoreportage maar een met onverwachte, gekke, een tikkie pikante en bijzondere foto's. Dit is helemaal gelukt. Als wij onze foto's bekijken, beleven wij onze dag weer helemaal opnieuw. Geweldig hoe Ariane alle momenten heeft weten te "vangen" met haar camera. Soms serieus, soms met een lach en een traan. Je voelt dan ook gewoon de sfeer van de dag op de foto's. Heel erg knap hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen zonder dat wij in de gaten hebben gehad dat ze er was. De reportage is dan ook nog mooier geworden dan wij hadden gehoopt en met veel plezier slaan wij het prachtige album nogregelmatig open. Dank je wel Ariane voor dit geweldige stukje vakwerk.


Gepubliceerd op:  16-09-2013
Bruidspaar: Bas-Ido en Esther
trouwden op 31-08-2013 in Rhenen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart heeft onze dag precies zovastgelegd als dat wij zelf wilden. We waren niet op zoek naar een 'stijve' reportage, maar eenfeestelijkeweergave vandebijzondere dag. En dat is gelukt!!! We zijn erg blij met het resultaat: origineel, mooi en feestelijk! We hadden van tevoren niet gedacht dat het zo mooi zou worden. Onze eigen foto's, maar ook de foto's van de familie en vrienden zijn prachtig geworden. Vooral ook de kinderen zijn erg leuk vastgelegd. Bart is daarnaast een prettig persoonin omgang. We vonden het leuk dat hij er bij was.


Gepubliceerd op:  16-09-2013
Bruidspaar: bertho en marijke gruppen
trouwden op 30-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: EMFoto

Erik is echt een top fotograaf!! De foto's konden we al binnen een week bekijken. Super snel vonden wij. We hebben zoveel goede en leuke reacties gehad. Ze vinden het echt super mooie foto's. We zijn blij dat we erik als fotograaf hebben gekozen. We hebben een top dag gehad. Groetjes bertho en marijke


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Naomi & Ruben
trouwden op 22-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

We zijn erg tevreden over Marinka van Helvoort Fotografie. Haar aanwezigheid is subtiel en prettig, haar manier van foto's maken fijn en comfortabel en haar foto's super en professioneel! Echt een aanrader voor de mooiste dag in je leven!


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Ronald & Josee
trouwden op 10-05-2013 in Eemnes
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn superblij met dereportage die Marinka voor ons heeft gemaakt, de foto's zijn erg leuk en mooi geworden. Een prachtig aandenken aan onze dag.


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Michael en Olivia
trouwden op 24-06-2011 in Hoogeveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Inmiddels is het ruim twee jaar geleden dat wij zijn getrouwd. Met enige regelmaat kijken wij terug naar de prachtige foto's van onze onvergetelijke dag. Ariane was op deze mooie dag onze enthousiaste en creatieve fotograaf. Ariane kwam zelf met tips, initiatieven en de meest originele ideeën, maar luisterde ook erg goed naar onze wensen. De samenwerking was gedurende de hele dag erg goed. Ariane was deze dag een zeer behulpzame, meelevende en vriendelijke fotograaf. Naast de "officiële" foto's heeft Ariane veel spontane foto's gemaakt. Doordat deze foto's soms onopvallend zijn gemaakt is op de foto's de ontspannen en gezellige sfeer duidelijk terug te zien. Wij kijken terug op een geweldige dag met een geweldige fotograaf. De fotoreportage is prachtig geworden. Wij hebben hem destijds met zeer veel trots aan onze familie en vrienden laten zien. De reacties op ons album waren altijd zeer positief. Wij hadden ons geen mooiere dag met betere fotograaf kunnen wensen. Een echte aanrader!!!


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Seppe & Marjon
trouwden op 20-07-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Speaking Through Silence Photography

Een huwelijksfotograaf naar ons hart! Luistert naar de wensen van het koppel, niks is te veel. Denkt mee met het koppel voor ideeën/locaties. Legt onverwachtse momenten op foto waar je van denkt dat niemand het gezien heeft, maar hij wel :-) Al onze verlovings/huwelijksfoto's zijn om te mooier, iedere keer we hier naar kijken beleven we heel onze dag opnieuw! Spijtig dat we maar 1 keer trouwen :-)Ons fotoalbum is ook een prachtig exemplaar geworden, zeer origineel, nog nooit eerder hier gezien bij ons in België (niet zo'n album zoals je tegenwoordig zelf maakt op internet, maar een album met een ongeziene kwaliteit) en past perfect samen met de dvdbox. Je maakt zelf de selectie foto's dat je erin wil hebben en hij maakt er een mooi geheel van. Een keus waar we nooit spijt van zullen krijgen dat we voor Speaking Through Silence hebben gekozen. Bedankt Dieter!!!


Gepubliceerd op:  04-09-2013
Bruidspaar: Albert en Martine Wagenaar
trouwden op 14-06-2013 in Tiel
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

14 juni 2013 heeft Bart op onze bruiloft gefotografeerd. Alle mooie, belangrijke momenten, maar ook de "relaxte" momenten heeft Bart heel mooi weten vast te leggen! De sfeer van de dag is goed te zien op de foto's. Dat dat zo goed gelukt is, komt ook omdat Bart niet opvallend foto's maakt, wat wij erg prettig vonden. Momenteel hebben we het fotoalbum binnen en zijn we erg tevreden met Bart als trouwfotograaf! Daarom geven we hem een dikke 9! Groet, Albert en Martine


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden