Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Naomi & Ruben
trouwden op 22-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

We zijn erg tevreden over Marinka van Helvoort Fotografie. Haar aanwezigheid is subtiel en prettig, haar manier van foto's maken fijn en comfortabel en haar foto's super en professioneel! Echt een aanrader voor de mooiste dag in je leven!


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Ronald & Josee
trouwden op 10-05-2013 in Eemnes
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn superblij met dereportage die Marinka voor ons heeft gemaakt, de foto's zijn erg leuk en mooi geworden. Een prachtig aandenken aan onze dag.


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Michael en Olivia
trouwden op 24-06-2011 in Hoogeveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Inmiddels is het ruim twee jaar geleden dat wij zijn getrouwd. Met enige regelmaat kijken wij terug naar de prachtige foto's van onze onvergetelijke dag. Ariane was op deze mooie dag onze enthousiaste en creatieve fotograaf. Ariane kwam zelf met tips, initiatieven en de meest originele ideeën, maar luisterde ook erg goed naar onze wensen. De samenwerking was gedurende de hele dag erg goed. Ariane was deze dag een zeer behulpzame, meelevende en vriendelijke fotograaf. Naast de "officiële" foto's heeft Ariane veel spontane foto's gemaakt. Doordat deze foto's soms onopvallend zijn gemaakt is op de foto's de ontspannen en gezellige sfeer duidelijk terug te zien. Wij kijken terug op een geweldige dag met een geweldige fotograaf. De fotoreportage is prachtig geworden. Wij hebben hem destijds met zeer veel trots aan onze familie en vrienden laten zien. De reacties op ons album waren altijd zeer positief. Wij hadden ons geen mooiere dag met betere fotograaf kunnen wensen. Een echte aanrader!!!


Gepubliceerd op:  09-09-2013
Bruidspaar: Seppe & Marjon
trouwden op 20-07-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Speaking Through Silence Photography

Een huwelijksfotograaf naar ons hart! Luistert naar de wensen van het koppel, niks is te veel. Denkt mee met het koppel voor ideeën/locaties. Legt onverwachtse momenten op foto waar je van denkt dat niemand het gezien heeft, maar hij wel :-) Al onze verlovings/huwelijksfoto's zijn om te mooier, iedere keer we hier naar kijken beleven we heel onze dag opnieuw! Spijtig dat we maar 1 keer trouwen :-)Ons fotoalbum is ook een prachtig exemplaar geworden, zeer origineel, nog nooit eerder hier gezien bij ons in België (niet zo'n album zoals je tegenwoordig zelf maakt op internet, maar een album met een ongeziene kwaliteit) en past perfect samen met de dvdbox. Je maakt zelf de selectie foto's dat je erin wil hebben en hij maakt er een mooi geheel van. Een keus waar we nooit spijt van zullen krijgen dat we voor Speaking Through Silence hebben gekozen. Bedankt Dieter!!!


Gepubliceerd op:  04-09-2013
Bruidspaar: Albert en Martine Wagenaar
trouwden op 14-06-2013 in Tiel
Beoordeling:   
Fotograaf: info@bartvandermark.nl

14 juni 2013 heeft Bart op onze bruiloft gefotografeerd. Alle mooie, belangrijke momenten, maar ook de "relaxte" momenten heeft Bart heel mooi weten vast te leggen! De sfeer van de dag is goed te zien op de foto's. Dat dat zo goed gelukt is, komt ook omdat Bart niet opvallend foto's maakt, wat wij erg prettig vonden. Momenteel hebben we het fotoalbum binnen en zijn we erg tevreden met Bart als trouwfotograaf! Daarom geven we hem een dikke 9! Groet, Albert en Martine


Gepubliceerd op:  19-08-2013
Bruidspaar: Wietse & Maartje
trouwden op 20-04-2013 in Terschelling
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Speciaal voor ons is Amy naar Terschelling gekomen om onze dag te fotograferen. Het resultaat is echt prachtig geworden, we krijgen ontzetten veel complimenten. Onze trouwfoto's zijn jong, fris en eigentijds. Amy is erg prettig om mee te werken, ze haalt af en toe even de spanning van de dag met een grapje en ze is zeer professioneel om de momenten dat het ertoe doet. Ook al onze gasten gaven aan dat het gezellig was dat Amy erbij was en of we elkaar al langer kende? Trouwen met Amy maakte onze dag compleet!


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Ania
trouwden op 08-05-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

06-06-2013 …“ Wedding Planner Ania Maciuszek:Allesomvattende 5:56 minuten… Op 8 mei 2013 was de grote dag…mijn vrienden gingen trouwen! Ik was vereerd met de rol van de wedding planner en Cinematic Wedding was gevraagd om hun dag op film en foto's vast te leggen. Hoewel er op de dag genoeg momenten passeerden waarin ik een traantje weg kon pinken, was er voor mij, de perfectionistische wedding planner, geen tijd voor tranen. Ik was er zelf ook verbaasd over, want het was tenslotte mijn beste vriendin die ging trouwen! Maar nu begrijp ik waarom. De tranen heb ik bewaard voor de prachtige compilatiefilm van Cinematic Wedding. Vanaf de eerste seconde stroomden de tranen over mijn wangen en ze bleven maar komen, elke keer als ik weer op …˜play' klikte. Zelfs nu een maand later, moeten de tissues nog aan te pas komen. Wat een prachtige film! Ik ben bijzonder onder de indruk van het vakwerk van Cinematic Wedding. Het vergt heel veel professionaliteit en expertise om van de gehele dag een film van 6 minuten te produceren die blijft boeien. En dat niet alleen. Cinematic Wedding heeft ook de gevoelens, expressies en emoties van die dag in de film weten te verwerken. De film is ook een exacte reproductie van de dag, maar dan terug gebracht tot 6 minuten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aanvankelijk sceptisch was over de werkwijze van Cinematic Wedding; een paar minuten durende compilatie met de highlights van de dag. Toen ik er echter nog eens over na had gedacht, vond ik het toch niet zo'n slecht idee meer, eigenlijk vond ik het een fantastisch idee. Wie heeft er tegenwoordig tijd en zin om 4 uur lang naar een trouwvideo te gaan kijken?! Ik in ieder geval niet! Bij de eerste ontmoeting was er al meteen een leuke klik met Tim en Jef, de mannen achter Cinematic Wedding. De samenwerking verliep heel prettig, zowel vóór als tijdens de trouwdag. Wat mij erg opviel, is hun professionele en klant


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Ernst en Dulcy
trouwden op 12-10-2012 in Rijswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Remco werkt op de achtergrond maar zet de juiste dingen op de foto! Tijdens de shoot was het ontspannen en gezellig, hij stelt je echt op je gemak! En ons fototoestel is precies zoals de dag was met super mooie uitschieters er tussen!


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Erik en Karin
trouwden op 24-01-2012 in Streefkerk
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Leuke fotograaf, flexibel, orgineel en heel goed met kinderen. Mooi aanbod in albums...... Wij vroegen om een origineel bedankkaartje en hij regelde het perfect. Remco bedankt!!!


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Hugo en Lotte van Kuijeren
trouwden op 28-09-2012 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Op onze trouwdag voelde alsof we ons helemaal over konden geven aan de fotograaf Remco van Vondelen. We hoefden nergens aan te denken, hij kwam met leuke ideeen en mooie plekjes in de binnenstad van Delft om foto's te maken en hield rekening met onze wensen. Ook was hij prettig in de omgang en op de momenten dat het nodig was merkte je niet dat hij aanwezig was. Hij heeft een leuke moderne stijl van fotograferen en de foto's zijn dan ook prachtig geworden. Hij heeft de juiste momenten geselecteerd en verwerkt in het album.We kijken ernog vaak met plezier in terug!Zeker een aanrader! Hugo & Lotte


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden