Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Ania
trouwden op 08-05-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

06-06-2013 …“ Wedding Planner Ania Maciuszek:Allesomvattende 5:56 minuten… Op 8 mei 2013 was de grote dag…mijn vrienden gingen trouwen! Ik was vereerd met de rol van de wedding planner en Cinematic Wedding was gevraagd om hun dag op film en foto's vast te leggen. Hoewel er op de dag genoeg momenten passeerden waarin ik een traantje weg kon pinken, was er voor mij, de perfectionistische wedding planner, geen tijd voor tranen. Ik was er zelf ook verbaasd over, want het was tenslotte mijn beste vriendin die ging trouwen! Maar nu begrijp ik waarom. De tranen heb ik bewaard voor de prachtige compilatiefilm van Cinematic Wedding. Vanaf de eerste seconde stroomden de tranen over mijn wangen en ze bleven maar komen, elke keer als ik weer op …˜play' klikte. Zelfs nu een maand later, moeten de tissues nog aan te pas komen. Wat een prachtige film! Ik ben bijzonder onder de indruk van het vakwerk van Cinematic Wedding. Het vergt heel veel professionaliteit en expertise om van de gehele dag een film van 6 minuten te produceren die blijft boeien. En dat niet alleen. Cinematic Wedding heeft ook de gevoelens, expressies en emoties van die dag in de film weten te verwerken. De film is ook een exacte reproductie van de dag, maar dan terug gebracht tot 6 minuten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aanvankelijk sceptisch was over de werkwijze van Cinematic Wedding; een paar minuten durende compilatie met de highlights van de dag. Toen ik er echter nog eens over na had gedacht, vond ik het toch niet zo'n slecht idee meer, eigenlijk vond ik het een fantastisch idee. Wie heeft er tegenwoordig tijd en zin om 4 uur lang naar een trouwvideo te gaan kijken?! Ik in ieder geval niet! Bij de eerste ontmoeting was er al meteen een leuke klik met Tim en Jef, de mannen achter Cinematic Wedding. De samenwerking verliep heel prettig, zowel vóór als tijdens de trouwdag. Wat mij erg opviel, is hun professionele en klant


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Ernst en Dulcy
trouwden op 12-10-2012 in Rijswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Remco werkt op de achtergrond maar zet de juiste dingen op de foto! Tijdens de shoot was het ontspannen en gezellig, hij stelt je echt op je gemak! En ons fototoestel is precies zoals de dag was met super mooie uitschieters er tussen!


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Erik en Karin
trouwden op 24-01-2012 in Streefkerk
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Leuke fotograaf, flexibel, orgineel en heel goed met kinderen. Mooi aanbod in albums...... Wij vroegen om een origineel bedankkaartje en hij regelde het perfect. Remco bedankt!!!


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Hugo en Lotte van Kuijeren
trouwden op 28-09-2012 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Op onze trouwdag voelde alsof we ons helemaal over konden geven aan de fotograaf Remco van Vondelen. We hoefden nergens aan te denken, hij kwam met leuke ideeen en mooie plekjes in de binnenstad van Delft om foto's te maken en hield rekening met onze wensen. Ook was hij prettig in de omgang en op de momenten dat het nodig was merkte je niet dat hij aanwezig was. Hij heeft een leuke moderne stijl van fotograferen en de foto's zijn dan ook prachtig geworden. Hij heeft de juiste momenten geselecteerd en verwerkt in het album.We kijken ernog vaak met plezier in terug!Zeker een aanrader! Hugo & Lotte


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Tom en renske
trouwden op 06-07-2012 in Bussum
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

onze trouwdag was een fantastische dag die we uitgebreid met vrienden en familie hebben kunnen beleven!  Met Remco van Vondelen als fotograaf op je trouwdag hoef je je nergens zorgen om te maken! het trouwboek dat hij voor ons heeft gemaakt is van zeer hoge kwaliteit en laat ons keer op keer de dag opnieuw beleven! Remco van Vondelen beschikt over een grote creativiteit, inlevingsvermogen, flexibiliteit en enthousiasme! Aan alles in hem merk je bevlogenheid en liefde voor het vak! daarnaast is Remco gewoon lekker gezellig en mengde hij zich onder de gasten op onze bruiloft wat er nog meer voor zorgde dat je het gevoel krijgt dat je hem al tijden kent! kortom, een totaal plaatje:) mooie foto's, prachtig boek, goede begeleiding tijdens de fotoshoot, duidelijke communicatie en veel pret:)


Gepubliceerd op:  02-08-2013
Bruidspaar: Gerard en Janice
trouwden op 23-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Henrys Photodesign

Henry heeft onze bruiloft gefotografeerd. We waren heel blij met deze fotograaf. Kent zijn vak goed, gedreven en betrokken en representatief! Echte aanrader.


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: Marvin en Sandra
trouwden op 01-06-2012 in Bunnik
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Je wilt niet weten hoeveel oh- en ah-reacties wij hebben gehad op onze trouwfoto's. Ze zijn dan ook echt prachtig! Pieter heeft alle grappige, emotionele en bijzondere momenten van de dag op een hele mooie manier weten vast te leggen, zonder dat we in de gaten hadden dat hij er was. Zeeeeer zeker een aanrader en de investering meer dan waard.


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: Mark en Mariëlle
trouwden op 01-07-2011 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Remco van Vondelen fotografie heeft op onze dag precies vastgelegd wat wij wilden. Spontaan en ongedwongen foto's! Remco stelt je op je gemakwaardoor defoto's er supermooi uitzien. Van elke foto die hij maakt, kunnen we genieten.Ook het fotoboek is zeer professioneel en erg mooi. Wij waren dan ook erg tereden over Remco en zijn kunde. Sterker nog, dit jaar komen we terug voor een Bolle Buiken fotoshoot.


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: andre en marcella tjin-asjoe
trouwden op 11-06-2010 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

echt een topfotograaf!!gezellige man met leuke ideeen en erg fijn om zo iemand bij je te hebben die zo rustig blijft op zo'n hectische dag;)


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: Marc en Marjolein
trouwden op 05-07-2013 in Rhenen
Beoordeling:   
Fotograaf: info@bartvandermark.nl

Op 5-7-2013 heeft Bart onze bruiloft gefotografeerd. Circa 6 weken hiervoor hebben we een pre-wedding shoot gedaan om vast aanelkaarte wennen. Bart bood dit gratis aan. Tijdens deze shoot kregen we veel bruikbare tips. Deze foto's waren al prachtig! De foto's op de bruiloft zijn ook fantastisch geworden! Zonder dat we het door hadden heeft hijalles vastgelegd.Ookbij lastige groepsfoto's wist hijde leiding te nemen en ons allemaal goed neer te zetten. De foto's waren snel klaaren uit deze foto's heeft hij een leuke selectie gemaakt die hij op zijn eigen site heeft geplaatst. Super handig, want we konden onze gasten en andere belangstellenden al snel wat foto's laten zien door simpel zijn link door te mailen en op facebook te zetten. Er stond zelfs al een leuk verhaal bij. Samenvattend zijn we heel erg tevreden over Bart. Een 9+ verdient hij! Bart nogmaals bedankt! Marc en Marjolein.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden