Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: Mark en Mariëlle
trouwden op 01-07-2011 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Remco van Vondelen fotografie heeft op onze dag precies vastgelegd wat wij wilden. Spontaan en ongedwongen foto's! Remco stelt je op je gemakwaardoor defoto's er supermooi uitzien. Van elke foto die hij maakt, kunnen we genieten.Ook het fotoboek is zeer professioneel en erg mooi. Wij waren dan ook erg tereden over Remco en zijn kunde. Sterker nog, dit jaar komen we terug voor een Bolle Buiken fotoshoot.


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: andre en marcella tjin-asjoe
trouwden op 11-06-2010 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

echt een topfotograaf!!gezellige man met leuke ideeen en erg fijn om zo iemand bij je te hebben die zo rustig blijft op zo'n hectische dag;)


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: Marc en Marjolein
trouwden op 05-07-2013 in Rhenen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Op 5-7-2013 heeft Bart onze bruiloft gefotografeerd. Circa 6 weken hiervoor hebben we een pre-wedding shoot gedaan om vast aanelkaarte wennen. Bart bood dit gratis aan. Tijdens deze shoot kregen we veel bruikbare tips. Deze foto's waren al prachtig! De foto's op de bruiloft zijn ook fantastisch geworden! Zonder dat we het door hadden heeft hijalles vastgelegd.Ookbij lastige groepsfoto's wist hijde leiding te nemen en ons allemaal goed neer te zetten. De foto's waren snel klaaren uit deze foto's heeft hij een leuke selectie gemaakt die hij op zijn eigen site heeft geplaatst. Super handig, want we konden onze gasten en andere belangstellenden al snel wat foto's laten zien door simpel zijn link door te mailen en op facebook te zetten. Er stond zelfs al een leuk verhaal bij. Samenvattend zijn we heel erg tevreden over Bart. Een 9+ verdient hij! Bart nogmaals bedankt! Marc en Marjolein.


Gepubliceerd op:  29-07-2013
Bruidspaar: Tim en Nadine
trouwden op 06-08-2012 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

In de zomer van 2012 trouwden wij in het stadhuis in Delft. We hadden al eerder contact met Remco omdat hij ook de foto's maakte van iemand in de familie. Omdat die foto's er goed uit zagen besloten we ook voor Remco te kiezen als fotograag. De begeleiding ging erg goed, van te voren een aantal afspraken gemaakt om alles door te nemen, van de planning van de dag tot het trouwboek. De dag zelf verliep perfect en we zijn erg tevreden met de foto's + het trouwboek welke Remco ook heeft gemaakt! Een aanrader!


Gepubliceerd op:  17-07-2013
Bruidspaar: Saake en Lara
trouwden op 06-07-2013 in Maarssen
Beoordeling:   
Fotograaf: FTC - Within The Frame fotografie

Op een schitterend zonnige dag zijn wij getrouwd, niet makkelijk voor Ben Toller om midden op de dag met ons een fotoshoot te doen. De foto's zijn schitterend geworden met veel oog voor zowel ons als de mooie omgeving. Onze 2 zoontjes van 2 en 4 jaar zijn ook erg mooi betrokken bij de foto's. Ben gaat erg professioneel te werk, bezoekt van tevoren de lokatie(s) om ideeen op te doen. Verder is hij een gezellige vent om erbij te hebben zonder dat hij veel opvalt. Dit maakt dat wij steeds weer vergaten dat hij ons fotografeerde wat de foto's erg mooi en spontaan maakt. Een absolute topper en aanrader!


Gepubliceerd op:  17-07-2013
Bruidspaar: Nitish & Karishma
trouwden op 04-08-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Ashwin Bihari Photography

Zeer professionele fotograaf! Maakt mooie foto's op de juiste momenten. Kent zijn vak (poses, locaties etc). En ook niet onbelangrijk, hij laat je op je gemak voelen. Zeker een aanrader!


Gepubliceerd op:  15-07-2013
Bruidspaar: Maaikel en Margreet Bakker
trouwden op 07-06-2013 in Tollebeek
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Op 7 juni 2013 hebben wij elkaar het ja woord mogen geven. Zo'n dag wil je natuurlijk vast laten leggen door een goede fotograaf, want wie wil er nou niet mooie foto's hebben als die dag voorbij is? Want zo'n dag vliegt voorbij en je leeft in een roes, dus mooie foto's zijn van belang! Die laten je die dag weer opnieuw herbeleven. Wij waren op het internet opzoek naar een fotograaf naar onze smaak, die de details goed vast legt van het aantrekken van de jurk/pak tot aan het aansnijden van de bruidstaart. Op een gegeven moment kwamen wij bij de site aan van Erwin Beckers Fotografie, en we zagen de foto's die hij had gemaakt van andere bruidsparen, in één woord WAUW! Zo mooi dat hij alles vast legt, de details van de trouwringen, het poseren tegen een muur of zittend op een bank bij een park. Ik was onderste boven van deze foto's en ik stuurde gelijk een email of Erwin op onze dag aanwezig kon zijn als trouwfotograaf. ik wlide niet meer verder kijken want hij was de persoon die ik graag wilde als trouwfotograaf! Tijdens de intake gesprek voelde ik me erg op gemak en hij legde alles netjes en goed uit hoe het nou op zo'n dag aan toe gaat. Tevens liet hij nog andere foto's zien van andere bruidsparen en een trouwalbum die hij gemaakt heeft. Ik was gewoon super blij dat hij op onze trouwdag aanwezig kon zijn. Op de trouwdag zelf kwam hij al erg vroeg en begon gelijk met foto's maken, tevens was er ook een asistent bij die bij me man foto's aan het maken was. Echt, Erwin is een leuke en spontane fotograaf waar ik me erg op me gemak voelde want hij vertelde precies hoe je moest staan en hoe je moest kijken om mooie pose's te creaeren! Hij heeft de hele dag vast gelegd tot het aankleden van de trouwjurk/pak tot het aansnijden van de bruidstaart. Voor een mooie prijs krijg je prachtige foto's van je trouwdag opgestuurd op een dvd, in een leuk geschenk verpakking. Het eind resultaat is echt verbluffend!


Gepubliceerd op:  05-07-2013
Bruidspaar: Biermasz-Riemer
trouwden op 25-05-2013 in Arnhem
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Kees Rutgers

Vakman. Geruisloos aanwezig de hele dag en de prach-tig-ste foto's. Mensen op hun best gefotografeerd. Duidelijk veel ervaring. Heel prettig mens ook, aan al je wensen wordt voldaan, we waren heel erg onder de indruk van zijn vakmanschap. Absolute aanrader.


Gepubliceerd op:  05-07-2013
Bruidspaar: Willem&Emma
trouwden op 19-05-2013 in Beek en Donk
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotogalerie Mieke

Vanaf het eerste moment klikte het met Mieke. We hebben veel van te voren met elkaar aan tafel gezeten om alles te bespreken en hebben een pre-wedding shoot gedaan om elkaar beter te leren kennen en ook onze uitnodigingen hier mee te gaan maken. Mieke weet alle mooie en speciale momenten op je bruiloft vast te leggen. Na de bruiloft waren we zo benieuwd naar alle foto's en natuurlijk het album. Toen we het foto-album in onze handen kregen waren we er ontzettend blij mee. De foto's zijn super mooi geworden en het album is adembenemend! We hebben zo veel positieve reacties gehad van alle gasten van onze uitnodigingen en na de tijd ook de bedank-kaartjes die Mieke wederom had gemaakt met foto's van de bruiloft! Ook de mensen die ons trouw album zien zijn allemaal sprakeloos, zo mooi vinden ze het!Mieke is een topfotografe die prachtige foto's maakt en daarbij ook nog eens een super leuk en gezellig mens is! Kortom, ze zal je droomdag nog net dat beetje extra geven!


Gepubliceerd op:  05-07-2013
Bruidspaar: Abhishek sandhu / sukh sandhu
trouwden op 22-07-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Ashwin Bihari Photography

As soon as we met Ashwin "THE AMAZING PHOTOGRAPHER" , We knew he will get the best out of us and the result came out exactly what we had expected. He captured each moment of our celebration in such a beautiful way that it takes you back to feel the moment again. Quality of the pictures were really clear and real. THANKS ASHWIN


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden