Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Koen en Kelly
trouwden op 07-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Na het zien van het portfolio van Wim en Kristin waren we onder de indruk van hun werk. Tijdens de gezellige kennismaking bij Wim en Kristin thuis was het direct duidelijk dat zij onze bruiloft mochten fotograferen. Zij hebben onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Ze zijn uniek door hun samenwerking, betrokkenheid en onuitputbaar enthousiasme. Dit hebben wij niet alleen zo gevoeld maar ook de aanwezige gasten. Wim en Kristin hartelijk bedankt voor al jullie inzet, warmte en gezelligheid. Het heeft ons prachtige blijvende herinneringen opgeleverd van onze bruiloft. Lieve groetjes Koen en Kelly


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Vera en Wouter van der Linden
trouwden op 05-10-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Het leuke aan Wim en Kristin is dat ze erg enthousiast en gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Aan alle details wordt gedachten ze staan open voor onze eigen ideeën. Wim ging naar de bruidegom en Kristin naar de bruid toe om onze voorbereidingen vast te leggen. De fotosessie die erna volgde ging erg ook relaxed aan toe, er was van te voren een duidelijk route/tijdsplanning gemaakt en ter plekke was er altijd nog ruimte voor andere invullingen.We hebben erg veel lol gemaakt en de ontspannen sfeer is ook duidelijk terug te zien in de fotografie. Ook tijdens de ceremonie werden we van alle kanten gefotografeerd en omdat we de ceremonie, receptie + diner allemaal op Kasteel Engelenburg te Brummen vierden konden de fotografen lekker hun gang gaan. Halverwege het diner zijn Wim en Kristin (zoals afgesproken) naar huis gegaan. Na onze huwelijksreis konden we bij Wim en Kristin langskomen om de foto's te bewonderen. Kristin maakt hele mooie fotoboeken maar omdat we tot nu toe altijd al onze foto's 'ouderwets' inplakken, besloten we geen gebruik te maken van haar dienst. Wat we vooral waarderen is dat we voor een eerlijke prijs een usb-stick vol met foto's hebben !!!


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Wieteke en Ramon vd Kamp
trouwden op 18-10-2013 in Zutphen
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Lieve Wim en Kristin, Een prachtige dag is op een zeer professionele manier in beeld gebracht. We hebben enorm genoten en het informele karakter van onze dag ervaren wij opnieuw als wij jullie reportage terugkijken. Naast de kwaliteit, vinden wij jullie ook enorm warme mensen. Bedankt voor de prettige en leuke samenwerking. Liefste groetjes Wieteke en Ramon


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Daniëlle en Martijn
trouwden op 17-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Echt objectief kunnen we niet zijn na dit resultaat en na zo'n samenwerking!! Maar wat zijn wij gelukkig met de beelden.De gesprekken vooraf waren heel gezellig en daarin is echt de basis gelegd voor fantastische foto's (en ook film) Een aanrader!


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Ralph & Daphne
trouwden op 26-11-2013 in Breukelen
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Al vanaf onze eerste ontmoeting voor onze bruiloft hadden wij een heel goed gevoel bij en met deze twee fantastische en uiterst professionele mensen. Tijdens onze dag waren zij op afstand aanwezig, maar toch ook heel erg dichtbij wat zich vertaalde in een hele mooie bruidsreportage. De foto's waren stuk voor stuk heel erg mooi & meerdere ervan ook nog eens op een professionele manier bewerkt. Wat wij ervan hadden verwacht kwam uit, en meer dan dat zelfs. Bruidsfotograaf nodig ?! Dit stel is een echte aanrader !


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Robert en Marianne
trouwden op 21-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Guy de Nooij Fotografie

Guy begreep prima wat wij wilden: geen geposeer maar de sfeer van de dag vastleggen. Daarin is hij prima geslaagd. We zijn vooral blij met de foto's die tijdens de wandelingen van boot naar kerk en terug zijn gemaakt: spontane foto's in een heel mooie omgeving!


Gepubliceerd op:  04-12-2013
Bruidspaar: Martijn & Saskia
trouwden op 01-06-2013 in Werkhoven
Beoordeling:   
Fotograaf: Arma Fotografie

Genieten! Wij zochten iemand die pure, heldere en tijdloze foto's maakt die ons neerzet zoals we zijn; gewoontjes, ontspannen en jong! Geen statische foto's, maar foto's met een emotie. Arma is een vlotte spontane fotografe die zeer ervaren en ontspannen overkomt. Zonder dat je het door hebt schiet ze prachtige foto's! Ze is erg flexibel en denkt graag met je mee. En wat erg leuk is om te zien; ze geniet van d'r werk! En wij genieten nog vaak na van haar werk!


Gepubliceerd op:  29-11-2013
Bruidspaar: Mark en Lonneke
trouwden op 31-08-2013 in Eindhoven
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

De missie van Soulmates is om pure emoties te vangen in momentopnames. De foto's van onze bruiloftsdag zijn het bewijs. Isabel heeft een eigen en herkenbare stijl van fotografie die ons erg aanspreekt. Je haalt haar foto's er meteen uit, qua belichting, compositie en vooral de sfeer. Wij zijn heel blij met onze reportage en ontdekken telkens nieuwe dingen als we de foto's weer bekijken.


Gepubliceerd op:  29-11-2013
Bruidspaar: Bénine & Thierry
trouwden op 07-09-2013 in Broek in Waterland
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

Op 7 september zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag, waar wij met veel plezier aan terug denken en gelukkig ook op terug kunnen kijken! Tim en Jef van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft vastgelegd en we zijn heel erg blij met het resultaat! Voordat de grote dag eindelijk zo ver was hebben we elkaar eerst ontmoet. Er was meteen een prettige klik, maar Tim en Jef zijn dan ook erg gemakkelijk in de omgang. Deze eerste ontmoeting was voor onze een fijne manier om onze wensen en ideeën door te bespreken. Nou moet ik eerlijk bekennen dat wij wel wat ideetjes hadden, maar dat we de mannen van Cinematic Wedding ook juist hadden gekozen voor hun fantastische ideeën. Wij vinden het namelijk heel erg leuk dat Tim en Jef er echt een romantische film van maken en daardoor ook beelden filmen die niet elke cameraman zou filmen. We zijn dan ook heel erg blij met onze prachtige trouwfilm. Cinematic Wedding heeft voor ons echt het gevoel en de essentie van de dag weten te vangen in een kort filmpje van nog geen 7.00 minuten. Elke keer als we de film terug kijken met familie of vrienden zijn we weer ontroerd. Wij raden iedereen aan om hun bruiloft vast te laten leggen door Tim en Jef! Bénine & Thierry


Gepubliceerd op:  18-11-2013
Bruidspaar: Maarten en Jacqueline
trouwden op 05-04-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Tja, een huwelijksfotograaf, hoe kies je die? Toen wij die vraag een aantal maanden voor ons huwelijk stelden, waren we zelf te gast op een huwelijksfeest. Wim en Kristin maakten de foto's. We raakten aan de praat en zij lieten ons foto's zien die zij die dag hadden gemaakt. Die foto's zagen er prachtig uit! Via hun website kregen we een indruk van andere bruidsreportages. We waren meteen verkocht. Mede door de pré-wedding shoot was duidelijk hoe, waar en in welke stijl de foto's van onze dag gemaakt zouden worden. Achteraf kunnen we zeggen dat we de goede keuze hebben gemaakt. Wim en Kristin hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Doordat ze samen foto's maakten, konden ze bij elke belangrijke gebeurtenis van onze huwelijksdag aanwezig zijn en situaties vanuit verschillende standpunten fotograferen. Dit heeft geleid tot spontane, soms onverwachte, maar vooral prachtige sprekende foto's. Wim en Kristin hebben beide een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, waardoor ze niet alleen onze fotografen waren, maar ook één van onze daggasten zijn geworden. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn: prachtige foto's waar we ons leven lang van kunnen genieten. Wim en Kristin, ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en fantastische werk!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden