Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  10-06-2013
Bruidspaar: Roel en Nina
trouwden op 01-06-2013 in Maasbommel
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart was onze trouwfotograaf en heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd om er een onvergetelijke, prachtige en ontspannen dag van te maken. We hadden bij het voorgesprek meteen een klik. Hij vindt het zelf echt heel leuk om bruiloften te fotograferen en straalt dat uit (in tegenstelling tot sommige full-time fotografen die het moeten doen om rond te komen). Heel fijn aan Bart vonden wij dat hij steeds op de goede plek stond en er wél was zonder dat we dat heel erg merkten. Mede daardoor was het allemaal erg ontspannen. En dat zie je op een heel mooie manier terug op de foto's. Bovendien is hij super professioneel. Tegenlicht? Geen probleem. Tijdens de dag back-ups maken. Foto's zijn snel geleverd. hij gaf hele kleine aanwijzingen als het echt wat bijdroeg, maar verder liet hij het op z'n beloop. En iedereen staat op de foto (gelukkig) ;) Het resultaat is verbluffend. Prachtige foto's en alle momenten en emoties op een mooie manier vastgelegd. Daar gaan wij (en ons eventuele nageslacht) nog jaren van genieten.


Gepubliceerd op:  10-06-2013
Bruidspaar: Marijke & Bas
trouwden op 16-06-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Bij de zoektocht naar een fotograaf voor ons huwelijk viel Imagine Fotografie meteen op: niet alleen door de mooie foto's, maar ook door de ongedwongen sfeer en snelle reacties en de mogelijkheid van een eerste afspraak op zeer korte termijn. Op de dag zelf zijn veel bijzondere momenten vastgelegd zonder dat er het gevoel heerste dat er overduidelijk een fotograaf aanwezig was. Daarnaast bleek tijdens de huwelijksdag dat Imagine Fotografie verder gaat: tijdens de dag zelf paste de fotograaf zijn schema aan om een verrassing die de gasten hadden voorbereid te fotograferen en achteraf werden wij door gasten nog verrast door een mozaiek van foto's dankzij de fotograaf.Onze huwelijksdag is prachtig vastgelegd in mooie foto's in een bijzonder album. Wij kunnen Imagine Fotografie van harte aanbevelen.


Gepubliceerd op:  22-05-2013
Bruidspaar: Mike en Tineke
trouwden op 27-04-2012 in Den Haag
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

12 jaar geleden heb je onze foto's gemaakt maar ze zijn nog steeds geweldig en van deze tijd.


Gepubliceerd op:  20-05-2013
Bruidspaar: Bart en Moniek
trouwden op 04-05-2012 in Oirschot
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

We waren blij verrast met onze foto's en vooral de slideshow vonden wij te gek!! Met een zelfgekozen nummer, beleef je de dag telkens opnieuw! Isabel staat open voor eigen ideeen en heeft al veel ervaring, super!!


Gepubliceerd op:  20-05-2013
Bruidspaar: Peter en Inge
trouwden op 14-09-2013 in Weert
Beoordeling:   
Fotograaf: Coenraad de kok fotografie

Onze trouwdag in onvergetelijk gemaakt mede door het werk van Coenraad de Kok! We hebben een foto shoot gehad en hij heeft foto`s gemaakt van de hele dag. De voorbespreking ging heel gemoedelijk, daardoor voelde we ons op ons gemak tijdens de shoot. Dit gesprek maakte het heel persoonlijk. Daardoor waren de foto`s precies zoals wij het ons voorstelde, mooier wellicht. Door de dag heen, stelde Coenraad zich zo op dat je niet in de gaten had dat er foto`s gemaakt werden. Hij had de belangrijkste mensen allemaal op foto, zonder dat dit aangegeven was, goed geobserveerd!! Wij raden Coenraad de Kok fotografie aan voor alle onvergetelijke momenten in je leven!


Gepubliceerd op:  20-05-2013
Bruidspaar: Hans en Germa
trouwden op 16-11-2012 in Hoogeveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

de fotoshoot met Schonewillefotografie was erg goed bevallen.Voor de trouwdag waren we daar best een beetje zenuwachtig voor omdat we allebei niet zo van de foto's zijn. Dit bleek helemaal niet nodig. Martin wist ons hele mooie locaties te laten zien voor de shoot en de sfeer was de hele tijd ontspannen. Op de foto's was ook duidelijk te zien dat we gewoon onszelf konden zijn. Ook de service na de dag was erg goed. Hij bleef ons op de hoogte houden hoe het met het album ging en hoe hij eruit zou komen te zien. Bij familie en vrienden hebben we hem ook zeker aangeraden en zullen we dat ook blijven doen.


Gepubliceerd op:  02-05-2013
Bruidspaar: Jan-Paul & Haitske
trouwden op 06-05-2011 in Vught
Beoordeling:   
Fotograaf: Coenraad de kok fotografie

Kies je voor Coenraad de Kok Fotografie dan krijg je een prachtige fotoreportage waar je een levenlang op terug kan kijken! Wij hebben de samenwerkingals super ervaren, ongedwongen en prettig en daardoor voel je je als bruidspaar op zo'n spannende dag ook op 't gemak. Ook na de bruiloft hebben we top service ervaren, met een prachtig fotoboek en een naslagwerk aan foto's als resultaat.


Gepubliceerd op:  29-04-2013
Bruidspaar: Sjoske &Martijn
trouwden op 21-09-2012 in Velsen
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

We zij heel erg blij met onze trouwfoto's! Ik geniet nog elke dag van ze. Zelf ben ik een hobby fotograaf en heb met mijn vak ook regelmatig met fotografen te maken dus je kan best zeggen dat ik kritisch ben.Amy was uit een hele brede selectie er uit gekomen. mijn vrij hoge verwachtingen is zeker waar gemaakt. Haar sterke kan is om de foto iets extra's te geven, een eigen sfeer en niet alleen maar vastleggen van het tafereel. De spontaniteit vastleggen van mensen iets wat ze goed kan en dit is een kwaliteit die niet veel fotografen op deze manier bezitten. verder is het een prettig persoon om mee samen te werken, ook van onze gasten kregen we te horen dat het een leuke meid is!


Gepubliceerd op:  26-04-2013
Bruidspaar: Jeroen & Mischa
trouwden op 26-07-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotostudio Alain Baars

Volgend jaar gaan mijn vriendin en ik trouwen in Zuid-Afrika. We hebben daar het aanbod van trouwfotografen bekeken, maar de stijl daar is heel anders en over het algemeen ook van mindere kwaliteit. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goede fotograaf in Nederland. Ons oog is op Alain gevallen vanwege zijn mooie, klassieke stijl. Alain weet precies de juiste momenten vast te leggen. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig. Alain kwam op ons over als een open en vriendelijke man. We zien al erg uit naar de grote dag en de fantastische foto's!


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Marieke en Narada
trouwden op 07-09-2012 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Mooibelicht Trouwreportages

Wij zijn met Christiaan in contact gekomen via een trouwlocatie waar we waren gaan kijken. Na een blik te hebben geworpen op de website, waren we gelijk erg enthousiast. Tijdens de voorbereiding voor ons huwelijk heeft hij ons goed geholpen en kwam met veel suggesties voor een fotoreportage. Uiteindelijk zijn we op aanraden van Christiaan in een loods terecht gekomen waar op dat moment een expositie werd gehouden. Zelf hadden we daar nooit aan gedacht, maar het was de perfecte foto locatie. Het zijn unieke foto's geworden, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Tijdens de rest van de dag is Christiaan onzichtbaar geweest en heeft alle bijzondere momenten weten vast te leggen. Wij zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen en kunnen hem aan iedereen aanraden.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden