Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  29-04-2013
Bruidspaar: Sjoske &Martijn
trouwden op 21-09-2012 in Velsen
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

We zij heel erg blij met onze trouwfoto's! Ik geniet nog elke dag van ze. Zelf ben ik een hobby fotograaf en heb met mijn vak ook regelmatig met fotografen te maken dus je kan best zeggen dat ik kritisch ben.Amy was uit een hele brede selectie er uit gekomen. mijn vrij hoge verwachtingen is zeker waar gemaakt. Haar sterke kan is om de foto iets extra's te geven, een eigen sfeer en niet alleen maar vastleggen van het tafereel. De spontaniteit vastleggen van mensen iets wat ze goed kan en dit is een kwaliteit die niet veel fotografen op deze manier bezitten. verder is het een prettig persoon om mee samen te werken, ook van onze gasten kregen we te horen dat het een leuke meid is!


Gepubliceerd op:  26-04-2013
Bruidspaar: Jeroen & Mischa
trouwden op 26-07-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotostudio Alain Baars

Volgend jaar gaan mijn vriendin en ik trouwen in Zuid-Afrika. We hebben daar het aanbod van trouwfotografen bekeken, maar de stijl daar is heel anders en over het algemeen ook van mindere kwaliteit. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goede fotograaf in Nederland. Ons oog is op Alain gevallen vanwege zijn mooie, klassieke stijl. Alain weet precies de juiste momenten vast te leggen. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig. Alain kwam op ons over als een open en vriendelijke man. We zien al erg uit naar de grote dag en de fantastische foto's!


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Marieke en Narada
trouwden op 07-09-2012 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Mooibelicht Trouwreportages

Wij zijn met Christiaan in contact gekomen via een trouwlocatie waar we waren gaan kijken. Na een blik te hebben geworpen op de website, waren we gelijk erg enthousiast. Tijdens de voorbereiding voor ons huwelijk heeft hij ons goed geholpen en kwam met veel suggesties voor een fotoreportage. Uiteindelijk zijn we op aanraden van Christiaan in een loods terecht gekomen waar op dat moment een expositie werd gehouden. Zelf hadden we daar nooit aan gedacht, maar het was de perfecte foto locatie. Het zijn unieke foto's geworden, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Tijdens de rest van de dag is Christiaan onzichtbaar geweest en heeft alle bijzondere momenten weten vast te leggen. Wij zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen en kunnen hem aan iedereen aanraden.


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Peter en Marjolein
trouwden op 31-08-2012 in Berkel en Rodenrijs
Beoordeling:   
Fotograaf: Mooibelicht Trouwreportages

Tijdens onze zoektocht naar een fotograaf, sprong de website van mooibelicht er direct uit! Zijn natuurlijke stijl en hoe hij emoties kan vastleggen was voor ons de doorslag! En het resultaat was boven onze verwachtingen… Geen onnatuurlijk poseer werk, maar geweldige foto's, waar we nog regelmatig met heel veel plezier naar terug kijken.Door Christiaan kwamen we op een super locatie uit, die we zelf nooit bedacht hadden. Ontzettend mooie abstracte moderne kunst en gebruik van vele mooie kleuren en licht.. Door de rust die hij uitstraalt, hebben we ons de hele dag enorm op ons gemak gevoeld. Iedereen vindt ons trouwalbum geweldig! Nogmaals bedankt voor het vast leggen van onze mooiste dag!


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Louise en Willem
trouwden op 20-07-2012 in Best
Beoordeling:   
Fotograaf: Mooibelicht Trouwreportages

We moesten wel een paar traantjes wegpinken toen we de foto's zagen! Christiaan heeft alle emoties op de dag op prachtige wijze vastgelegd! Hij fotografeert op een ongedwongen manier, met gevoel voor licht en sfeer. Een top fotograaf en een goeie kerel!


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Ingeborg en Roger
trouwden op 11-08-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Mooibelicht Trouwreportages

De keuze voor Christiaan als fotograaf hadden we snel gemaakt en is zeker een hele goede! Wat waren wij blij met zijn professionele blik, ook al kende hij onze trouwlocatie niet, hij wist de mooie plekken te vinden en er prachtige foto's te maken. Foto's die spontaan en ongedwongen zijn, mooie details en emoties heeft hij vastgelegd. Zijn professionele, rustige (bijna onzichtbare) aanwezigheid hebben wij en onze gasten als zeer prettig ervaren.Na twee weken hadden we via internet al een link met de mooiste foto's, zo leuk om al zo snel foto's te zien, en wat waren ze prachtig! Dit konden we dan ook delen me familie en vrienden die allemaal erg enthousiast waren.En dan het fotoboek, het eindresultaat, in een woord: geweldig!! De compositie van de foto's in het album, de kleuren en scherpte van de foto's. Wij konden ons geen betere fotograaf en geen mooier album wensen! Bedankt nogmaals!!


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Celina en Jesper
trouwden op 11-05-2012 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Mooibelicht Trouwreportages

Chistiaan heeft op 11 mei onze trouwdag gefotografeerd. Toen we op zoek gingen naar een fotograaf, werd ons al snel duidelijk dat de stijl van fotografie van Christiaan ons erg aansprak. En Christiaan heeft onze verwachtingen op alle punten waargemaakt .In het voorgesprek konden we al duidelijk aangeven wat onze eigen ideeën waren betreft de stijl van foto's die we mooi vonden. Christiaan heeft hierin meegedacht, ideeën aangedragen en vond een hele mooie plek voor de trouwreportage. Op de dag zelf was Christiaan op een hele prettige manier aanwezig. Hij hoorde er die dag gewoon bij, zoals de andere gasten, maar was toch op de achtergrond. Dit heeft hele mooie foto's opgeleverd.Omdat niemand echt meer heel bewust was van zijn aanwezigheid en dit leidde tot echte en ongedwongen foto's. Ook de fotoreportage is geweldig geworden (geschoten in de oude leerfabriek in Oisterwijk). De foto's en locatie maakte de trouwreportage speciaal, niet standaard en twaalf in een dozijn, als bij sommige andere fotografen. Ook het fotoalbum is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. Iedereen die de foto's ziet is ook enthousiast.De daggasten gaven na de bruiloft aan dat ze Chritiaans aanwezigheid als erg prettig hadden ervaren, net als wij. Dus wij kunnen voor de volle 100 % zeggen dat we blij zij dat Chistiaan onze mooiste dag heeft vastgelegd. We hadden echt geen andere fotograaf willen hebben. Chistiaan bedankt voor alles en we zullen je aan iedereen die een fotograaf zoekt, aanbevelen!


Gepubliceerd op:  22-04-2013
Bruidspaar: Edwin & Imke Wesemann
trouwden op 06-07-2012 in IJmuiden
Beoordeling:   
Fotograaf: Reinder Weidijk Fotografie

Wat een prachtige foto's hebben we van onze mooie dag en wat was de samenwerking met Reinder en en zijn vrouw Petra toch fijn. Petra zorgde ervoor dat we tot in de puntje verzorgd (ff dat stropdas recht en of zorgen dat de jurk perfect zat) bij stonden en met de aanwijzingen en ervaring van Reinder was het een makkie voor ons om ook echt op elke foto er leuk uit te zien! Wat een lol hadden we samen (heel erg belangrijk want alles is al spannende zat). Wij raden dan ook iedereen Reinder Weidijk aan, top! Met vriendelijk groet, Fam. Wesemann


Gepubliceerd op:  21-04-2013
Bruidspaar: Maarten & Lotty
trouwden op 31-08-2012 in Haarlem
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Imagine fotografie heeft op 31 augustus 2012 onze trouwerij vastgelegd. Pieter, onze fotograaf, is vakkundig, heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft op de juiste momenten de mooiste foto's gemaakt. Wij hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten, eindelijk een fotograaf die weet dat de dag niet om hem draait. Onopvallend aanwezig. Wij hebben prachtige foto's. Zijn flexibiliteit is super, 's avonds kwam hij nog even terug voor nog 1 uur extra foto's op ons feest en toen de foto's over de post niet goed aankwamen, stond hij op een zondagochtend zelf voor de deur met onze foto's. Dat is nog eens service!!!


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Rick en Ilona Torenbosch
trouwden op 25-05-2012 in Borger
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

Toen wij onze trouwdatum hadden gepland, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte fotograaf voor onze trouwreportage. Wij hebben verschillende internetsites bezocht en kwamen tot de conclusie dat Martin Schonewille ons waarschijnlijk kon bieden waarnaar we op zoek waren. Een mooie reportage, aangepast aan onze wensen, voor een goede prijs. We hebben contact opgenomen met Martin en hebben een afspraak gemaakt bij hem thuis. Na verschillende voorbeeldalbums te hebben ingezien en te hebben aangegeven wat onze wensen waren, hebben wij direct het besluit gemaakt dat we Martin onze trouwreportage zouden laten maken. Het klikte goed, er was een gemoedelijke sfeer en de voorbeeldalbums zagen er goed uit. Ook leek de prijs-kwaliteitsverhouding ons erg goed. Op DE dag, 25 mei 2012, het was een stralende, warme dag, heeft Martin ons absoluut niet teleurgesteld. Hij heeft zich in alle opzichten aan de afspraken gehouden die we hadden gemaakt met hem. Keurig op tijd en foto's van de momenten die voor ons belangrijk waren. Martin was aanwezig op alle plaatsen deze dag, maar we hebben geen moment het gevoel gehad dat hij "in de weg liep". Het voelde voor ons alsof Martin een daggast was die af en toe eens een foto schoot. Zowel de reportage als de plechtigheid werden in beeld gebracht en ook nog een kort moment erna op onze feestlocatie, tot aan het diner. Vlak na de bruiloft kregen wij al een paar foto's te zien en ook het concept album was erg snel klaar, dit hadden wij niet verwacht! We konden zelf nog een paar aanpassingen doorgeven en ook dat was snel naar onze wens. Uiteindelijk hebben we het album vrij snel kunnen ophalen en was het precies wat wij ons er van hadden voorgelsteld. Alles zag er prachtig uit en het was echt een verhaal over ONZE DAG. Na de bruiloft konden er foto's worden nabesteld van de site. Dit was ook duidelijk omschreven. Na een half jaar kregen we alle foto's keurig aangeleverd op DVD's. Erg leuk dat


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden