Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  13-08-2015
Bruidspaar: Arjan en Jessika
trouwden op 01-05-2015 in Wageningen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Mede dankzij Bart hebben wij een geweldige trouwdag gehad! Ons fotoalbum is deze week binnen gekomen en het is een plaatje geworden. Op deze manier blijf je nagenieten van die geweldige dag. Het opstellen van het album gaat in overleg tussen bruidspaar en fotograaf, wat wij heel prettig vonden. Zo krijg je precies wat je wilt, maar krijg je ook goed en professioneel advies over de opzet van je album. Bart is een heel gezellige, professionele en gepassioneerde fotograaf. Bij de fotoreportage let hij goed op details, wat wij erg belangrijk vinden. Hij doet alles voor de perfecte foto en zoekt de beste plekjes uit om het gewenste effect op de foto te krijgen. De rest van de dag heb je eigenlijk niet in de gaten dat Bart ook aanwezig is. Hij is rustig en mengt zich tussen de gasten. Toch weet hij precies de juiste momenten en emoties vast te leggen. Bovendien regelt hij binnen enkele dagen een preview van de fotoshoot! Wat wil je nog meer?!


Gepubliceerd op:  13-08-2015
Bruidspaar: Fleur Ziane-van Daalen
trouwden op 04-07-2015 in Noordwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Het was een top dag afgelopen 4 juli en wat zijn we blij dat we Amy hebben gekozen als onze trouwfotograaf! De foto's zijn super mooi geworden en ze heeft geen detail overgeslagen. Amy houdt rekening met je wensen en stelt je gelijk op je gemak. Wij zouden haar van harte aanraden!


Gepubliceerd op:  21-07-2015
Bruidspaar: Ilona en Richard
trouwden op 24-04-2015 in Castricum
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Floor is geweldige fotografe Relaxed en niets is haar te gek. Je hebt onze dag geweldig vastgelegd. Jij bent de beste fotografe die er is. Heel erg bedankt


Gepubliceerd op:  20-07-2015
Bruidspaar: Carin & Richard
trouwden op 22-05-2015 in Bleiswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John is voor ons de beste fotograaf uit deze regio, wij zijn erg over zijn werk te spreken. In het kennismakingsgesprek wisten wij gelijk dat John onze fotograaf moest worden. John is open, geïnteresseerd en creëert een goede indruk van wat wij wilden. Tijdens de dag zelf, ging John zijn eigen gang met als resultaat een prachtig album, precies zoals wij onze dag ervaren hebben. Het is een genot om het fotoalbum met alle details met onze ouders, familie en vrienden terug te kijken. De vele reacties van familie en vrienden, wat een leuke foto's, en wat heeft hij jullie er toch zo vrij en ontspannen op gekregen. Wij zijn dan ook erg blij dat wij ook een keer niet gemaakt op de foto staan. Al met al, als wij nog eens een fotograaf nodig hebben weten wij John te vinden.


Gepubliceerd op:  17-07-2015
Bruidspaar: Leon & Natascha
trouwden op 15-02-2015 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Onze fotograag hebben we gevonden via google. Wij hebben Ivar benaderd omdat zijn foto's in het portfolio ons erg aanspraken. De eerste keer dat we hem mailden gaf hij direct aan om een afspraak te maken om het een en ander persoonlijk te bespreken wat wij erg op prijs stelden. Bij de eerste afspraak was er direct een goede klik tussen ons en Ivar. Hij luisterde goed naar onze wensen, we wilden geen geposeerde foto's en we vonden dat hij de emoties goed kon vangen in de foto's en Ivar heeft dit uiteindelijk in de fotoreportage en het fotoalbum uitstekend vast weten te leggen. Als fotograaf zijnde was hij op de bruiloft onzichtbaar. We zijn uitermate blij en tevreden met het eindresultaat wat boven alle verwachtingen was! We vinden de prijs-kwaliteit verhouding dan ook uitstekend. We zouden Ivar zeker aan andere bruidsparen adviseren.


Gepubliceerd op:  22-06-2015
Bruidspaar: Ruud-Jan & Geany
trouwden op 15-06-2014 in Haren NB
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar de perfecte fotograaf. Na diverse gesprekken met verschillende fotografen, kwamen we in gesprek met een fotografe bij ons uit de regio, Sandy Peters. Al tijdens ons kennismakingsgesprek, wisten we dat Sandy de juiste fotograaf voor ons zou zijn. Enkele weken voor de bruiloft, hebben we op advies van Sandy een proef-shoot gedaan op de trouwlocatie. Op die manier konden we alvast de leuke plekjes en mogelijke poses uitproberen. Sandy liet ons onze gang gaan en deed enkele suggesties voor leuke foto's. Door die shoot, voelde de fotoreportage op de grote dag heel vertrouwd. We zijn ons haast niet bewust geweest van haar aanwezigheid. Tijdens de groepsfoto's en de reportage gaf ze advies waar nodig, om het beste uit het shot te krijgen. Omdat we dat graag wilden, hebben we zelf de albumselectie gedaan. vervolgens hebben we samen met Sandy de uiteindelijke albumindeling bepaald. Sandy, dankzij jou hebben we een fantastische weergave van onze mooiste dag. We bladeren vaak met een twinkeling in de ogen en een glimlach op de lippen door het album. Dank je voor jouw aanwezigheid, geduld, gezelligheid en ook professionaliteit.


Gepubliceerd op:  07-05-2015
Bruidspaar: Ruud-Jan & Geany
trouwden op 15-05-2014 in Haren NB
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar de perfecte fotograaf. Na diverse gesprekken met verschillende fotografen, kwamen we in gesprek met een fotografe bij ons uit de regio, Sandy Peters. Al tijdens ons kennismakingsgesprek, wisten we dat Sandy de juiste fotograaf voor ons zou zijn. Enkele weken voor de bruiloft, hebben we op advies van Sandy een proef-shoot gedaan op de trouwlocatie. Op die manier konden we alvast de leuke plekjes en mogelijke poses uitproberen. Sandy liet ons onze gang gaan en deed enkele suggesties voor leuke foto's. Door die shoot, voelde de fotoreportage op de grote dag heel vertrouwd. We zijn ons haast niet bewust geweest van haar aanwezigheid. Tijdens de groepsfoto's en de reportage gaf ze advies waar nodig, om het beste uit het shot te krijgen. Omdat we dat graag wilden, hebben we zelf de albumselectie gedaan. vervolgens hebben we samen met Sandy de uiteindelijke albumindeling bepaald. Sandy, dankzij jou hebben we een fantastische weergave van onze mooiste dag. We bladeren vaak met een twinkeling in de ogen en een glimlach op de lippen door het album. Dank je voor jouw aanwezigheid, geduld, gezelligheid en ook professionaliteit.


Gepubliceerd op:  07-05-2015
Bruidspaar: Ruud-Jan & Geany
trouwden op 15-05-2014 in Haren NB
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar de perfecte fotograaf. Na diverse gesprekken met verschillende fotografen, kwamen we in gesprek met een fotografe bij ons uit de regio, Sandy Peters. Al tijdens ons kennismakingsgesprek, wisten we dat Sandy de juiste fotograaf voor ons zou zijn. Enkele weken voor de bruiloft, hebben we op advies van Sandy een proef-shoot gedaan op de trouwlocatie. Op die manier konden we alvast de leuke plekjes en mogelijke poses uitproberen. Sandy liet ons onze gang gaan en deed enkele suggesties voor leuke foto's. Door die shoot, voelde de fotoreportage op de grote dag heel vertrouwd. We zijn ons haast niet bewust geweest van haar aanwezigheid. Tijdens de groepsfoto's en de reportage gaf ze advies waar nodig, om het beste uit het shot te krijgen. Omdat we dat graag wilden, hebben we zelf de albumselectie gedaan. vervolgens hebben we samen met Sandy de uiteindelijke albumindeling bepaald. Sandy, dankzij jou hebben we een fantastische weergave van onze mooiste dag. We bladeren vaak met een twinkeling in de ogen en een glimlach op de lippen door het album. Dank je voor jouw aanwezigheid, geduld, gezelligheid en ook professionaliteit.


Gepubliceerd op:  06-04-2015
Bruidspaar: Petra vd Belt
trouwden op 27-03-2015 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

We hebben geen moment spijt gehad dat we Wim en Kristin hebben gevraagd om op onze trouwdag foto's te maken. Twee gepassioneerde, talentvolle fotografen die geen moment van de dag stil zitten. Alle bijzondere momenten van de dag werden hierdoor vastgelegd. Ook nog eens vanuit verschillen hoeken, doordat jullie met z'n tweeën zijn. De fotoshoot is absoluut niet standaard geworden. Op ieder detail werd gelet en alle mogelijkheden in de oude Enka fabriek werden door jullie gezien en benut. Dit leverde prachtige foto's op, waar we ontzettend blij mee zijn!


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Stephanie & Rico
trouwden op 30-05-2014 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Sylka fotografie is professioneel, vakbekwaam, origineel en modern in haar foto's. Ik wilde graag een bepaalde foto en dat heeft ze waar gemaakt.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden