Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  06-04-2015
Bruidspaar: Petra vd Belt
trouwden op 27-03-2015 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

We hebben geen moment spijt gehad dat we Wim en Kristin hebben gevraagd om op onze trouwdag foto's te maken. Twee gepassioneerde, talentvolle fotografen die geen moment van de dag stil zitten. Alle bijzondere momenten van de dag werden hierdoor vastgelegd. Ook nog eens vanuit verschillen hoeken, doordat jullie met z'n tweeën zijn. De fotoshoot is absoluut niet standaard geworden. Op ieder detail werd gelet en alle mogelijkheden in de oude Enka fabriek werden door jullie gezien en benut. Dit leverde prachtige foto's op, waar we ontzettend blij mee zijn!


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Stephanie & Rico
trouwden op 30-05-2014 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Sylka fotografie is professioneel, vakbekwaam, origineel en modern in haar foto's. Ik wilde graag een bepaalde foto en dat heeft ze waar gemaakt.


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Ilona en Boy
trouwden op 02-05-2014 in Chaam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Sylka fotografie is echt super! Ze weet de belangrijkste momenten van een speciale dag te vangen in een prachtiger foto! Ze straalt rust uit en is tevens ontzettend enthousiast in het maken van foto's en ideeën.


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Jolanda en Eric
trouwden op 18-03-2014 in Werkendam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Wij hebben Sylka ervaren als een fijne spontane fotograaf, die goed naar je wensen luistert en daar perfect op inspringt. Ook out of the box denken hoort daarbij, wat prachtige foto's oplevert. Zeker ook voor de mensen die het "niet zo makkelijk" vinden om op de foto te gaan, is Sylka perfect ze weet je volkomen op je gemak te stellen en is op andere momenten onzichtbaar aanwezig. Kortom zoek je een leuke, spontane, proffesionele fotograaf met originele ideeen dan zit je bij Sylka op de juiste plek. Jolanda & Eric Bouma


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Jolanda en Eric
trouwden op 18-03-2014 in Werkendam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Wij hebben Sylka ervaren als een fijne spontane fotograaf, die goed naar je wensen luistert en daar perfect op inspringt. Ook out of the box denken hoort daarbij, wat prachtige foto's oplevert. Zeker ook voor de mensen die het "niet zo makkelijk" vinden om op de foto te gaan, is Sylka perfect ze weet je volkomen op je gemak te stellen en is op andere momenten onzichtbaar aanwezig. Kortom zoek je een leuke, spontane, proffesionele fotograaf met originele ideeen dan zit je bij Sylka op de juiste plek. Jolanda & Eric Bouma


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Joyce Oerlemans
trouwden op 15-09-2014 in Tilburg
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Sylka weet precies wat jij wil tot leven te brengen met foto's. Ze zijn geweldig en wij zijn zo blij dat we voor jou hebben gekozen. Groetjes koen en Joyce Oerlemans


Gepubliceerd op:  03-03-2015
Bruidspaar: Aukje & Martijn
trouwden op 09-09-2014 in Hilversum
Beoordeling:   
Fotograaf: Sylka Fotografie

Wat hebben we een fantastische dag gehad, je weet de momenten goed op de camera te krijgen. Je zorgt er voor dat je niet in beeld bent, maar zorgt er voor dat je elk moment wel weet te fotograferen.


Gepubliceerd op:  21-02-2015
Bruidspaar: Ted en Jet
trouwden op 12-09-2013 in Oisterwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John is een fantastische fotograaf. Hij begreep precies wat onze wensen waren en heel goed vervuld. Wij hebben niet gemerkt dat hij foto's maakte. Heel natuurljk! En het trouwboek is werkelijk helemaal top! Zo blij mee. Wij zullen hem zeker aanbevelen!


Gepubliceerd op:  21-02-2015
Bruidspaar: Jet
trouwden op 12-09-2013 in Oisterwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John is een fantastische fotograaf. Hij begreep precies wat onze wensen waren en heel goed vervuld. Wij hebben niet gemerkt dat hij foto's maakte. Heel natuurljk! En het trouwboek is werkelijk helemaal top! Zo blij mee. Wij zullen hem zeker aanbevelen!


Gepubliceerd op:  17-02-2015
Bruidspaar: Erik en Saskia
trouwden op 29-08-2014 in Maarssen
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Professionele fotograaf. Op de dag zelf hebben we zijn aanwezigheid nauwelijks gemerkt. Pieter denkt met je mee en stelt zich flexibel op. Het was bijv. geen probleem om op de dag zelf nog een uur fotografie toe te voegen. Pieter gaat helemaal voor het vastleggen van de juiste, bijzondere, momenten. Met het resultaat zijn we dan ook erg tevreden.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden