Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  21-02-2015
Bruidspaar: Jet
trouwden op 12-09-2013 in Oisterwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John is een fantastische fotograaf. Hij begreep precies wat onze wensen waren en heel goed vervuld. Wij hebben niet gemerkt dat hij foto's maakte. Heel natuurljk! En het trouwboek is werkelijk helemaal top! Zo blij mee. Wij zullen hem zeker aanbevelen!


Gepubliceerd op:  17-02-2015
Bruidspaar: Erik en Saskia
trouwden op 29-08-2014 in Maarssen
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Professionele fotograaf. Op de dag zelf hebben we zijn aanwezigheid nauwelijks gemerkt. Pieter denkt met je mee en stelt zich flexibel op. Het was bijv. geen probleem om op de dag zelf nog een uur fotografie toe te voegen. Pieter gaat helemaal voor het vastleggen van de juiste, bijzondere, momenten. Met het resultaat zijn we dan ook erg tevreden.


Gepubliceerd op:  22-01-2015
Bruidspaar: Saskia & Ralf
trouwden op 28-10-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden: Studio Dijkgraaf. John Dijkgraaf is een echte professional die zijn vak tot in puntjes beheerst. Al zijn foto’s zijn even prachtig en uniek. John kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s en de nabewerking zijn schitterend. Bovendien is John een prettige persoonlijkheid en neemt van eerste intake gesprek tot aan de persoonlijke uitreiking van het fotoalbum de tijd voor je. Hij luistert naar je wensen en komt met uitstekende suggesties. Ook kan je bij John terecht voor andere foto-shoots dan trouwfotografie, dus als wij nog eens een fotograaf nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn!


Gepubliceerd op:  22-01-2015
Bruidspaar: Ursula & Rutger
trouwden op 11-07-2014 in Baarn
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Ons foto-album is inmiddels geleverd en daar verdwijn je wederom in zo’n mooie dag – de foto’s – de style en de lay-out is werkelijk prachtig om te zien en om voor altijd te bewaren. Op 11 juli zijn wij getrouwd op Kasteel de Hooge Vuursche. John Dijkgraaf heeft heel de dag de belangrijkste en mooiste momenten op een informele manier vastgelegd, zonder dat je doorhebt dat hij er is. John heeft oog voor detail, weet wanneer hij waar moet zijn/ staan en is bovenal ook een hele vriendelijke en toegankelijke fotograaf! En het trouwalbum…daar genieten wij nog steeds enorm van. Mooie vormgeving en geweldige kwaliteit!


Gepubliceerd op:  22-01-2015
Bruidspaar: Lieke & Mike
trouwden op 05-09-2014 in Zegveld
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John Dijkgraaf is een erg goede fotograaf, die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Wij zijn erg blij met een mooi fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!


Gepubliceerd op:  20-01-2015
Bruidspaar: Feike en Geeske
trouwden op 04-10-2014 in Velsen-Zuid
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Amy is een fantastische fotograaf. Ze heeft ons huwelijk van voor tot achter vastgelegd, zoals we de dag zelf ook hebben ervaren. Hierdoor is haar reportage echt een waardevolle herinnering. Ze is zeer flexibel, houdt zich aan afspraken, is professioneel en krijgt het voor elkaar bijna onzichtbaar te zijn maar precies de juiste momenten vast te leggen (ook degene die je niet verwacht/opmerkt).


Gepubliceerd op:  18-01-2015
Bruidspaar: Ralf & Saskia
trouwden op 28-10-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden: Studio Dijkgraaf. John Dijkgraaf is een echte professional die zijn vak tot in puntjes beheerst. Al zijn foto’s zijn even prachtig en uniek. John kijkt naar het totaalplaatje en weet iedere keer weer een verassende compositie neer te zetten. De foto’s en de nabewerking zijn schitterend. Bovendien is John een prettige persoonlijkheid en neemt van eerste intake gesprek tot aan de persoonlijke uitreiking van het fotoalbum de tijd voor je. Hij luistert naar je wensen en komt met uistekende suggesties. Ook kan je bij John terecht voor andere fotoshoots dan trouwfotografie, dus als wij nog eens een fotograaf nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn!


Gepubliceerd op:  06-01-2015
Bruidspaar: Dennis en Judith
trouwden op 04-07-2014 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Wij zochten een fotograaf waar we ons direct goed bij voelden en onszelf konden zijn. Bij binnenkomst en het voorstellen was ons keus al gemaakt op het persoonlijke vlak en na het gesprek ook op de inhoud. Pieter is een erg prettig persoon die meegaat in het moment en niet 'aanwezig' is. We hebben een shoot gedaan wat erg mooi was, maar ook erg leuk. Erg spontane lachfoto's en goed de sfeer neergezet. Verder op de bruiloft zelf hebben we hem bijna niet opgemerkt en zijn er schitterende foto's uitgekomen. Ook alle gasten hadden alleen maar lof over 'de fotograaf'. Ook in de communicatie voor en na de bruiloft ging het allemaal goed en was het erg prettig over het snelle schakelen. Dus al met al alleen maar positieve gevoelens bij de samenwerking.


Gepubliceerd op:  22-12-2014
Bruidspaar: Erik en Chantal
trouwden op 22-11-2014 in Klaaswaal
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

We zijn erg te spreken over John van Studio Dijkgraaf. Al bij het eerste intakegesprek. Hij is oprecht geinteresseerd en probeerde een goede indruk te krijgen van wat we voor ogen hadden, met de bruiloft, de sfeer, het soort foto's. We voelden ons gelijk op ons gemak. Ik vond het erg fijn en belangrijk dat ik met iedereen die bij onze trouwerij betrokken was, een goede klik had en dat was ook bij John zeker het geval. Op de avond zelf bracht hij twee extra mensen mee, iemand voor het licht en een andere fotograaf. Het hele team was erg ontspannen, alles verliep heel soepel en spontaan. We waren echt met de bruiloft bezig en niet met een fotosessie. De foto's kwamen redelijk snel na de bruiloft binnen. Het was een geweldig mooie selectie. We herbeleefden de avond helemaal! Ook vanuit hoeken die we zelf niet eens zo bekeken hadden. En erg blij dat we er ook mooi opstonden natuurlijk :). Om een lang verhaal kort te maken: Studio Dijkgraaf is een aanrader!!


Gepubliceerd op:  14-12-2014
Bruidspaar: Marc en Ellen
trouwden op 12-09-2014 in Noordwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Na een prettig kennismakingsgesprek was de keuze snel gemaakt. Op onze dag zelf is niks geposeerd of 'overnieuw gedaan' voor de foto. Pieter beweegt zich op de achtergrond waardoor je meer op je gemak bent en niet druk maakt om hoe je op de foto staat. Als je wel wat geposeerde foto's wilt geef het dan van te voren aan, dat is ook geen probleem. Ook is er goed meegedacht over de buitenlocatie voor de fotoshoot. Alle mooie momenten van de dag zijn vastgelegd in prachtige foto's. Na twee weken hadden we alle foto's al op DVD in de bus liggen! Nagenieten met bijzonder mooie foto's!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden