Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Raymond en Mariska Dekker
trouwden op 26-10-2012 in Coevorden
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

t was een supergoeie fotograaf en maakt supermooie trouwreportage en de foto's zijn supermooi en trouwalbum heel mooi en netjes afgewerkt en dvdfoto's zijn ook geweldig wij zijn supertevreden


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Walter en Renee
trouwden op 17-11-2012 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Wij hebben Isabel leren kennen als een professionele fotograaf met veel inlevingsvermogen en enthousiasme. De foto's zijn prachtig en persoonlijk. De gasten hebben niet gemerkt dat Isabel foto's maakte, wat erg prettig was. Kortom: een aanrader.


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Erik & Eefje
trouwden op 09-07-2011 in Eersel
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Wij zijn heel erg blij met de foto's van onze bruiloft, ze zijn precies zo geworden als we wilden! Van mooie details tot grote gehelen...het is allemaal perfect vastgelegd. Gedurende de dag hadden we nauwelijks in de gaten dat Isabel er was, met als gevolg hele spontane, natuurlijke en mooie foto's! De slideshow van de bruiloft was een superleuk middel om de dag opnieuw te beleven en dit ook met vrienden en familie te delen. Door de muziek hieronder zit je er steeds weer even middenin!


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Diana & Frederik
trouwden op 29-06-2012 in Montfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd. Wij hadden voor onze bruiloft Stefan ingehuurd voor de foto's. Hij gaf aan dat dit zijn tweede bruiloft zou zijn, maar wij hadden het volste vertrouwen in hem. En dat was ook terecht, wij hebben prachtige foto's van onze mooiste dag! Vaak kijken wij de foto's nog terug en beleven de dag weer op nieuw, elk detail is goed vastgelegd. Stefan is een echte professional, we kunnen hem zeker aanbevelen!


Gepubliceerd op:  19-04-2013
Bruidspaar: Leendert en Simone
trouwden op 09-09-2011 in Son
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Bij Soulmates Images is van kunde een vak gemaakt. Een prachtig moment die jij niet wilt vergeten wordt vastgelegd! Er wordt geluisterd naar wat de wensen zijn en daar wordt rekening mee gehouden. Voor een mooie herinnering moet natuurlijk ook betaald worden, wat ons betreft de moeite waard! Mede omdat het vastleggen van mooie momenten gebeurd met enige betrokkenheid en in een relaxte sfeer. Een goed totaalplaatje dus!


Gepubliceerd op:  19-04-2013
Bruidspaar: Paul en Diana
trouwden op 01-07-2011 in Alphen aan den Rijn
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Stefan onze bruiloft heeft vastgelegd. Het was zijn eerste bruiloft, dat was wel spannend! Maar hij overtrof onze verwachtingen. Wij wilden geen fotoshoot op die dag en hebben gekozen voor een reportage stijl. Hij heeft prachtige foto's gemaakt, uit bijzondere hoeken. Onopgemerkt was hij vooruit gelopen en is hij een restaurant ingelopen om onze trouwstoet van bovenaf te fotograferen. Dat zijn geweldige foto's geworden! De foto's die hij maakt, ook de 'standaard' trouwfoto's maakt hij net een tikje anders. Waardoor wij een zeer mooie serie foto's hebben aan onze trouwdag. Alsnog bedankt!


Gepubliceerd op:  18-04-2013
Bruidspaar: Ronald & Linda
trouwden op 09-11-2012 in Elim
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

Wij kunnen schonewillefotografie niet anders geven dan een 10!.... Wij hebben deze dag samen met Martin als een ontspannen dag mee gemaakt. (ja je leest het goed, ontspannen! en dat op je trouwdag) Wij hebben niet veel locaties gehad waar de foto's gemaakt werden maar wat heeft Martin er een supermooi trouwalbum van gemaakt! Hij deed alles in overleg en op een hele leuke manier! Bedankt Martin! Groetjes Ronald & Linda


Gepubliceerd op:  18-04-2013
Bruidspaar: Annemarie en Koen
trouwden op 20-09-2012 in Nieuwkoop
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Afgelopen september was Stefan onze fotograaf op onze bruiloft en we zijn heel blij dat we hem gekozen hebben. Op de dag zelf was hij goed voorbereid en hadden we nauwelijks door dat hij foto's maakte. Hierdoor waren de foto's spontaan en erg mooi. Ook hadden we nog een korte shoot tussendoor en hierbij probeerde hij verschillende poses en technieken. Hij stonddaarnaast ook open voor onze idee├źn. We hebben prachtige foto's gekregen waarmee we voor de rest van ons leven terug kunnen kijken op deze fantastische dag.


Gepubliceerd op:  17-04-2013
Bruidspaar: Bernadette en Juriaan
trouwden op 01-03-2013 in Zeist
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Eindelijk was het zover. Na 13 jaar wachten was onze grote dag op01-03-2013!!! Alles was snel geregeld. En via kennissen zijn bij Marcel terecht gekomen. Tijdens het gesprek was het voor ons duidelijk. Dit wordt onze fotograaf.Op de dag zelf heeft Marcel ons begeleid en bijgestaan. Wat een geweldigefoto's zijn er gemaakt. Marcel, bedankt voor alles. We krijgen alleen maar goede en leuke reacties op ons album. Ook wij zijn er super blij mee! Je hebt ons zeer trotsgemaakt. Bedankt voor je aanwezigheid en vriendelijkheid. En voor de leuke woorden,waardoor foto's maken makkelijker ging dan gedacht, zeker voor Juriaan!!! Groetjes Bernadette en Juriaan


Gepubliceerd op:  17-04-2013
Bruidspaar: Lauri en Elise
trouwden op 20-12-2012 in Leusden
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf die ons kon helpen aan klassieke trouwfoto's kwamen we op de website van Marcel terecht. Er volgden een aantal afspraken en wat een prettige gesprekken waren dat! Marcel was heel relaxed, meedenkend en meelevend. Ook op onze grote dag zelf, 20-12-2012, was het prettig samenwerken met hem en wat heeft hij prachtige foto's gemaakt! Bedankt voor alles Marcel! Groetjes, Lauri en Elise


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden