Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  06-01-2015
Bruidspaar: Dennis en Judith
trouwden op 04-07-2014 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Wij zochten een fotograaf waar we ons direct goed bij voelden en onszelf konden zijn. Bij binnenkomst en het voorstellen was ons keus al gemaakt op het persoonlijke vlak en na het gesprek ook op de inhoud. Pieter is een erg prettig persoon die meegaat in het moment en niet 'aanwezig' is. We hebben een shoot gedaan wat erg mooi was, maar ook erg leuk. Erg spontane lachfoto's en goed de sfeer neergezet. Verder op de bruiloft zelf hebben we hem bijna niet opgemerkt en zijn er schitterende foto's uitgekomen. Ook alle gasten hadden alleen maar lof over 'de fotograaf'. Ook in de communicatie voor en na de bruiloft ging het allemaal goed en was het erg prettig over het snelle schakelen. Dus al met al alleen maar positieve gevoelens bij de samenwerking.


Gepubliceerd op:  22-12-2014
Bruidspaar: Erik en Chantal
trouwden op 22-11-2014 in Klaaswaal
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

We zijn erg te spreken over John van Studio Dijkgraaf. Al bij het eerste intakegesprek. Hij is oprecht geinteresseerd en probeerde een goede indruk te krijgen van wat we voor ogen hadden, met de bruiloft, de sfeer, het soort foto's. We voelden ons gelijk op ons gemak. Ik vond het erg fijn en belangrijk dat ik met iedereen die bij onze trouwerij betrokken was, een goede klik had en dat was ook bij John zeker het geval. Op de avond zelf bracht hij twee extra mensen mee, iemand voor het licht en een andere fotograaf. Het hele team was erg ontspannen, alles verliep heel soepel en spontaan. We waren echt met de bruiloft bezig en niet met een fotosessie. De foto's kwamen redelijk snel na de bruiloft binnen. Het was een geweldig mooie selectie. We herbeleefden de avond helemaal! Ook vanuit hoeken die we zelf niet eens zo bekeken hadden. En erg blij dat we er ook mooi opstonden natuurlijk :). Om een lang verhaal kort te maken: Studio Dijkgraaf is een aanrader!!


Gepubliceerd op:  14-12-2014
Bruidspaar: Marc en Ellen
trouwden op 12-09-2014 in Noordwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Na een prettig kennismakingsgesprek was de keuze snel gemaakt. Op onze dag zelf is niks geposeerd of 'overnieuw gedaan' voor de foto. Pieter beweegt zich op de achtergrond waardoor je meer op je gemak bent en niet druk maakt om hoe je op de foto staat. Als je wel wat geposeerde foto's wilt geef het dan van te voren aan, dat is ook geen probleem. Ook is er goed meegedacht over de buitenlocatie voor de fotoshoot. Alle mooie momenten van de dag zijn vastgelegd in prachtige foto's. Na twee weken hadden we alle foto's al op DVD in de bus liggen! Nagenieten met bijzonder mooie foto's!


Gepubliceerd op:  14-12-2014
Bruidspaar: Maartje & Frank
trouwden op 12-11-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Het was een topdag, waar we door de fantastische foto's nog lang van na kunnen genieten. Erwin is een relaxte fotograaf, komt zelf met veel goede ideeën, maar blijft ook zeker luisteren naar input van het bruidspaar. Echt een aanrader!


Gepubliceerd op:  14-12-2014
Bruidspaar: Margreet Bakker
trouwden op 07-09-2013 in Lisse
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Zo'n dag wil je natuurlijk vast laten leggen door een goede fotograaf, want wie wil er nou niet mooie foto's hebben als die dag voorbij is? Want zo'n dag vliegt voorbij en je leeft in een roes, dus mooie foto's zijn van belang! Die laten je die dag weer opnieuw herbeleven. Wij waren op het internet opzoek naar een fotograaf naar onze smaak, die de details goed vast legt en van het aantrekken van de jurk/pak tot aan het aansnijden van de bruidstaart. Op een gegeven moment kwamen wij bij de site aan van Erwin Beckers Fotografie, en we zagen de foto's die hij had gemaakt van andere bruidsparen, in één woord WAUW! Zo mooi dat hij alles vast legt, de details van de trouwringen, het poseren tegen een muur of zittend op een bank bij een park. Ik was onderste boven van deze foto's en ik stuurde gelijk een email of Erwin op onze dag aanwezig kon zijn als trouwfotograaf. ik wlide niet meer verder kijken want hij was de persoon die ik graag wilde als trouwfotograaf! Tijdens de intake gesprek voelde ik me erg op gemak en legde alles netjes en goed uit hoe het nou op zo'n dag aan toe gaat. Tevens liet hij nog andere foto's zien van andere bruidsparen en een trouwalbum die hij gemaakt heeft. Ik was gewoon super blij dat hij op onze trouwdag aanwezig kon zijn. Op de trouwdag zelf kwam hij al erg vroeg en begon gelijk met foto's maken, tevens was er ook een asistent bij die bij me man foto's aan het maken was. Echt, Erwin is een leuke en spontane fotograaf waar ik me erg op me gemak voelde want hij vertelde precies hoe je moest staan en hoe je moest kijken om mooie pose's te creaeren! Hij heeft de hele dag vast gelegd tot het aankleden van de trouwjurk/pak tot het aansnijden van de bruidstaart. Voor een mooie prijs krijg je prachtige foto's van je trouwdag opgestuurd op een dvd, in een leuk geschenk verpakking. Het eind resultaat is echt verbluffend! Zo prachtig dat hij de foto's heeft gemaakt, ik kan ze niet in woorden omschrijven!Als je hem kiest als trouwfotograaf, gegarendeerd dat je mooie en profesionele foto's krijgt! Ze zijn uniek en speciaal! Ik vind persooniljk dat er weinig fotograven zijn die zo mooi foto's kunnen maken! Kies Erwin als trouwfotograaf en je beleefd je trouwdag later opnieuw als je later terug kijkt in je trouw album.


Gepubliceerd op:  13-12-2014
Bruidspaar: Michel & Danielle
trouwden op 03-09-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Na het zien van zijn foto's wisten we direct dat we Erwin als fotograaf wilden hebben. We hebben een loveshoot, bruidsreportage en after weddingshoot met Erwin gedaan en hebben zeker geen spijt van onze keuze voor Erwin. Hij is prettig in de omgang en is vakkundig. We voelden ons op ons gemak en hebben geen moment gemerkt dat hij tijdens het maken van de foto's aanwezig was. De foto's zijn geweldig en spreken voor zich! Een aanrader voor elk aankomend bruidspaar!


Gepubliceerd op:  12-12-2014
Bruidspaar: Martijn & Marloes
trouwden op 12-12-2014 in Lelystad
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Een top-fotograaf! Dat kun je wel zeggen als je het werk van Erwin ziet. Mede dankzij hem, en collega-fotograaf Marco (hij assisteerde Erwin op onze trouwdag), hebben we prachtige foto’s van onze trouwdag! We zijn lang op zoek geweest naar de juiste trouwfotograaf. We zochten iemand die ‘onze’ stijl vast kon leggen, goede kwaliteit foto’s levert en die op de juiste momenten zijn camera weet te gebruiken. Eerlijk is eerlijk, we zijn dus best kritisch… Bij Erwin hadden we direct een goed gevoel. De website ziet er goed verzorgd uit, de foto’s zijn prachtig en ook in het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat dit wel goed zit. Helemaal overtuigd waren we nadat we een voorbeeld-trouwalbum opensloegen: dit is ONZE fotograaf voor onze trouwdag! Erwin sluit helemaal aan bij onze smaak, stijl en zo gezegd zo gedaan. Alle voorbereidingen samen met Erwin verliepen hartstikke goed, Erwin reageert snel op vragen en vraagt zelf ook veel aan het bruidspaar, zodat hij goed voorbereid op de trouwdag klaar kan staan voor het bruidspaar. Op de dag zelf hebben wij als bruidspaar voor de volle 200% kunnen genieten van onze trouwdag, en hebben we eigenlijk geen moment gemerkt dat er continu twee fotografen rondliepen, heel prettig, want daardoor ga je je niet anders gedragen ‘voor de foto’… Nu, terugkijkend op onze bruiloft hebben we een prachtige herinnering aan onze dag en daar heeft Erwin een groot aandeel in, iedere keer als we de foto’s terug zien schieten we weer vol met emoties. Juist omdat al die emoties dan die dag zo goed vastgelegd zijn op alle foto’s, echt prachtig! Nu is het alleen nog even wachten op het album, die komt als het goed is in januari binnen (daar hebben we zelf erg lang over gedaan, dat lag niet aan Erwin :-)), maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt! Kortom, wij hebben geen moment getwijfeld en we kregen gelijk, Erwin is een topfotograaf, we zijn ontzettend blij dat we voor hem gekozen hebben.


Gepubliceerd op:  11-12-2014
Bruidspaar: Jochen en Marieke
trouwden op 19-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Bij het maken van onze trouwfoto's stond Sandy ons bij met goede ideeën. Alle onze wensen waren mogelijk en geen foto die niet gemaakt kon worden. Na een bijzondere trouwdag kunnen we na genieten van geweldig mooie foto's, ontzettend bedankt Sandy! Jochen & Marieke


Gepubliceerd op:  11-12-2014
Bruidspaar: Jochen en Marieke
trouwden op 19-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Bij het maken van onze trouwfoto's stond Sandy ons bij met goede ideeën. Alle onze wensen waren mogelijk en geen foto die niet gemaakt kon worden. Na een bijzondere trouwdag kunnen we na genieten van geweldig mooie foto's, ontzettend bedankt Sandy! Jochen & Marieke


Gepubliceerd op:  27-11-2014
Bruidspaar: Matthijs en Rozanne
trouwden op 08-08-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Emst Vakfotografie

Onze trouwdag was een hele fijne ontspannen dag. Zonder een fotograaf als Patrick was onze trouwdag niet compleet geweest. Dit merkten we op de trouwdag zelf heel goed. Hij maakte op de juiste momenten de mooiste foto's en was heel flexibel in hoe we de dag wilden indelen. Ook dacht hij goed mee om de juiste fotoshoot-locatie te vinden en het vervoer ernaartoe. Als persoon een heel relaxt en fijn persoon. We hadden 2 fotografen bezocht en Patrick was direct onze keuze. Hij dacht echt met ons mee, gaf ons zijn visie en we waren het eigenlijk altijd met hem eens. Patrick had een professionele kijk op de foto's. Je merkt ook aan iedereen die ons trouwalbum inbladert, dat ze het allemaal een heel volledige en hele mooie weergave vinden van onze trouwdag.Ook dacht Patrick aan bedankkaartjes voor de gasten (op de trouwdag zelf nog gedrukt en meegegeven aan de gasten), ouderboekjes met trouwfoto's voor onze ouders(de getuigen), de indeling van het trouwalbum etc. We hadden het zelf niet beter kunnen verzinnen.We kunnen niets anders dan Patrick aanbevelen voor een ieder die wil trouwen. Echt topfoto's en een vakfotograaf.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden