Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  14-12-2014
Bruidspaar: Margreet Bakker
trouwden op 07-09-2013 in Lisse
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Zo'n dag wil je natuurlijk vast laten leggen door een goede fotograaf, want wie wil er nou niet mooie foto's hebben als die dag voorbij is? Want zo'n dag vliegt voorbij en je leeft in een roes, dus mooie foto's zijn van belang! Die laten je die dag weer opnieuw herbeleven. Wij waren op het internet opzoek naar een fotograaf naar onze smaak, die de details goed vast legt en van het aantrekken van de jurk/pak tot aan het aansnijden van de bruidstaart. Op een gegeven moment kwamen wij bij de site aan van Erwin Beckers Fotografie, en we zagen de foto's die hij had gemaakt van andere bruidsparen, in één woord WAUW! Zo mooi dat hij alles vast legt, de details van de trouwringen, het poseren tegen een muur of zittend op een bank bij een park. Ik was onderste boven van deze foto's en ik stuurde gelijk een email of Erwin op onze dag aanwezig kon zijn als trouwfotograaf. ik wlide niet meer verder kijken want hij was de persoon die ik graag wilde als trouwfotograaf! Tijdens de intake gesprek voelde ik me erg op gemak en legde alles netjes en goed uit hoe het nou op zo'n dag aan toe gaat. Tevens liet hij nog andere foto's zien van andere bruidsparen en een trouwalbum die hij gemaakt heeft. Ik was gewoon super blij dat hij op onze trouwdag aanwezig kon zijn. Op de trouwdag zelf kwam hij al erg vroeg en begon gelijk met foto's maken, tevens was er ook een asistent bij die bij me man foto's aan het maken was. Echt, Erwin is een leuke en spontane fotograaf waar ik me erg op me gemak voelde want hij vertelde precies hoe je moest staan en hoe je moest kijken om mooie pose's te creaeren! Hij heeft de hele dag vast gelegd tot het aankleden van de trouwjurk/pak tot het aansnijden van de bruidstaart. Voor een mooie prijs krijg je prachtige foto's van je trouwdag opgestuurd op een dvd, in een leuk geschenk verpakking. Het eind resultaat is echt verbluffend! Zo prachtig dat hij de foto's heeft gemaakt, ik kan ze niet in woorden omschrijven!Als je hem kiest als trouwfotograaf, gegarendeerd dat je mooie en profesionele foto's krijgt! Ze zijn uniek en speciaal! Ik vind persooniljk dat er weinig fotograven zijn die zo mooi foto's kunnen maken! Kies Erwin als trouwfotograaf en je beleefd je trouwdag later opnieuw als je later terug kijkt in je trouw album.


Gepubliceerd op:  13-12-2014
Bruidspaar: Michel & Danielle
trouwden op 03-09-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Na het zien van zijn foto's wisten we direct dat we Erwin als fotograaf wilden hebben. We hebben een loveshoot, bruidsreportage en after weddingshoot met Erwin gedaan en hebben zeker geen spijt van onze keuze voor Erwin. Hij is prettig in de omgang en is vakkundig. We voelden ons op ons gemak en hebben geen moment gemerkt dat hij tijdens het maken van de foto's aanwezig was. De foto's zijn geweldig en spreken voor zich! Een aanrader voor elk aankomend bruidspaar!


Gepubliceerd op:  12-12-2014
Bruidspaar: Martijn & Marloes
trouwden op 12-12-2014 in Lelystad
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Een top-fotograaf! Dat kun je wel zeggen als je het werk van Erwin ziet. Mede dankzij hem, en collega-fotograaf Marco (hij assisteerde Erwin op onze trouwdag), hebben we prachtige foto’s van onze trouwdag! We zijn lang op zoek geweest naar de juiste trouwfotograaf. We zochten iemand die ‘onze’ stijl vast kon leggen, goede kwaliteit foto’s levert en die op de juiste momenten zijn camera weet te gebruiken. Eerlijk is eerlijk, we zijn dus best kritisch… Bij Erwin hadden we direct een goed gevoel. De website ziet er goed verzorgd uit, de foto’s zijn prachtig en ook in het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat dit wel goed zit. Helemaal overtuigd waren we nadat we een voorbeeld-trouwalbum opensloegen: dit is ONZE fotograaf voor onze trouwdag! Erwin sluit helemaal aan bij onze smaak, stijl en zo gezegd zo gedaan. Alle voorbereidingen samen met Erwin verliepen hartstikke goed, Erwin reageert snel op vragen en vraagt zelf ook veel aan het bruidspaar, zodat hij goed voorbereid op de trouwdag klaar kan staan voor het bruidspaar. Op de dag zelf hebben wij als bruidspaar voor de volle 200% kunnen genieten van onze trouwdag, en hebben we eigenlijk geen moment gemerkt dat er continu twee fotografen rondliepen, heel prettig, want daardoor ga je je niet anders gedragen ‘voor de foto’… Nu, terugkijkend op onze bruiloft hebben we een prachtige herinnering aan onze dag en daar heeft Erwin een groot aandeel in, iedere keer als we de foto’s terug zien schieten we weer vol met emoties. Juist omdat al die emoties dan die dag zo goed vastgelegd zijn op alle foto’s, echt prachtig! Nu is het alleen nog even wachten op het album, die komt als het goed is in januari binnen (daar hebben we zelf erg lang over gedaan, dat lag niet aan Erwin :-)), maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt! Kortom, wij hebben geen moment getwijfeld en we kregen gelijk, Erwin is een topfotograaf, we zijn ontzettend blij dat we voor hem gekozen hebben.


Gepubliceerd op:  11-12-2014
Bruidspaar: Jochen en Marieke
trouwden op 19-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Bij het maken van onze trouwfoto's stond Sandy ons bij met goede ideeën. Alle onze wensen waren mogelijk en geen foto die niet gemaakt kon worden. Na een bijzondere trouwdag kunnen we na genieten van geweldig mooie foto's, ontzettend bedankt Sandy! Jochen & Marieke


Gepubliceerd op:  11-12-2014
Bruidspaar: Jochen en Marieke
trouwden op 19-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Bij het maken van onze trouwfoto's stond Sandy ons bij met goede ideeën. Alle onze wensen waren mogelijk en geen foto die niet gemaakt kon worden. Na een bijzondere trouwdag kunnen we na genieten van geweldig mooie foto's, ontzettend bedankt Sandy! Jochen & Marieke


Gepubliceerd op:  27-11-2014
Bruidspaar: Matthijs en Rozanne
trouwden op 08-08-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Emst Vakfotografie

Onze trouwdag was een hele fijne ontspannen dag. Zonder een fotograaf als Patrick was onze trouwdag niet compleet geweest. Dit merkten we op de trouwdag zelf heel goed. Hij maakte op de juiste momenten de mooiste foto's en was heel flexibel in hoe we de dag wilden indelen. Ook dacht hij goed mee om de juiste fotoshoot-locatie te vinden en het vervoer ernaartoe. Als persoon een heel relaxt en fijn persoon. We hadden 2 fotografen bezocht en Patrick was direct onze keuze. Hij dacht echt met ons mee, gaf ons zijn visie en we waren het eigenlijk altijd met hem eens. Patrick had een professionele kijk op de foto's. Je merkt ook aan iedereen die ons trouwalbum inbladert, dat ze het allemaal een heel volledige en hele mooie weergave vinden van onze trouwdag.Ook dacht Patrick aan bedankkaartjes voor de gasten (op de trouwdag zelf nog gedrukt en meegegeven aan de gasten), ouderboekjes met trouwfoto's voor onze ouders(de getuigen), de indeling van het trouwalbum etc. We hadden het zelf niet beter kunnen verzinnen.We kunnen niets anders dan Patrick aanbevelen voor een ieder die wil trouwen. Echt topfoto's en een vakfotograaf.


Gepubliceerd op:  23-11-2014
Bruidspaar: Fer & Debby
trouwden op 05-08-2014 in Bleiswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

onze fotograaf...inderdaad, onze Fotograaf !! John, van Studio Dijkgraaf hoorde vanaf het eerste gesprek bij ons! hij was er van het begin tot en met het einde bij ons, zonder dat hij er was... zijn lieve karakter, zijn begrip voor onze situatie, zijn geduld en zijn zeer uitmuntende scherpe oog - de hele dag door ! dat heeft het voor ons nog meereen prachtige dag van gemaakt, samen met John....onze fotograaf. Na lang wachten - is ons fota album geleverd en daar verdwijn je wederom in zo'n mooie dag - de foto's - de styl en de lay out is werkelijk prachtig om te zien en voor altijd te bewaren. John van Studio Dijkgraaf maakt je de mooiste bruid van de dag! en hij wordt familie, die je niet elke dag ziet! voor een ieder in Lasingland, Rotterdam en omstreken > www.studiodijkgraaf.nl Fer & Debby Kremer-Scheffer


Gepubliceerd op:  22-11-2014
Bruidspaar: Fia en Hans
trouwden op 29-12-2014 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Gepubliceerd op:  20-11-2014
Bruidspaar: Mike en Lieke
trouwden op 05-09-2014 in Zegveld
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John Dijkgraaf is een erg goede fotograaf, die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Wij zijn erg blij met een mooi fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!


Gepubliceerd op:  17-11-2014
Bruidspaar: Corine & Henrie
trouwden op 11-10-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriël heeft niet alleen oog voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten. Het is geweldig om naast de foto's waar wij op staan ook in alle andere foto's te zien, hoe al onze gasten de bruiloft hebben ervaren. Daarnaast heeft Gabriël een erg prettige persoonlijkheid. Ook de detail foto's zijn fantastisch! Een echte aanrader voor elk bruidspaar.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden