Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  11-12-2014
Bruidspaar: Jochen en Marieke
trouwden op 19-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Bij het maken van onze trouwfoto's stond Sandy ons bij met goede ideeën. Alle onze wensen waren mogelijk en geen foto die niet gemaakt kon worden. Na een bijzondere trouwdag kunnen we na genieten van geweldig mooie foto's, ontzettend bedankt Sandy! Jochen & Marieke


Gepubliceerd op:  11-12-2014
Bruidspaar: Jochen en Marieke
trouwden op 19-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sandy Peters Fotografie

Bij het maken van onze trouwfoto's stond Sandy ons bij met goede ideeën. Alle onze wensen waren mogelijk en geen foto die niet gemaakt kon worden. Na een bijzondere trouwdag kunnen we na genieten van geweldig mooie foto's, ontzettend bedankt Sandy! Jochen & Marieke


Gepubliceerd op:  27-11-2014
Bruidspaar: Matthijs en Rozanne
trouwden op 08-08-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Emst Vakfotografie

Onze trouwdag was een hele fijne ontspannen dag. Zonder een fotograaf als Patrick was onze trouwdag niet compleet geweest. Dit merkten we op de trouwdag zelf heel goed. Hij maakte op de juiste momenten de mooiste foto's en was heel flexibel in hoe we de dag wilden indelen. Ook dacht hij goed mee om de juiste fotoshoot-locatie te vinden en het vervoer ernaartoe. Als persoon een heel relaxt en fijn persoon. We hadden 2 fotografen bezocht en Patrick was direct onze keuze. Hij dacht echt met ons mee, gaf ons zijn visie en we waren het eigenlijk altijd met hem eens. Patrick had een professionele kijk op de foto's. Je merkt ook aan iedereen die ons trouwalbum inbladert, dat ze het allemaal een heel volledige en hele mooie weergave vinden van onze trouwdag.Ook dacht Patrick aan bedankkaartjes voor de gasten (op de trouwdag zelf nog gedrukt en meegegeven aan de gasten), ouderboekjes met trouwfoto's voor onze ouders(de getuigen), de indeling van het trouwalbum etc. We hadden het zelf niet beter kunnen verzinnen.We kunnen niets anders dan Patrick aanbevelen voor een ieder die wil trouwen. Echt topfoto's en een vakfotograaf.


Gepubliceerd op:  23-11-2014
Bruidspaar: Fer & Debby
trouwden op 05-08-2014 in Bleiswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

onze fotograaf...inderdaad, onze Fotograaf !! John, van Studio Dijkgraaf hoorde vanaf het eerste gesprek bij ons! hij was er van het begin tot en met het einde bij ons, zonder dat hij er was... zijn lieve karakter, zijn begrip voor onze situatie, zijn geduld en zijn zeer uitmuntende scherpe oog - de hele dag door ! dat heeft het voor ons nog meereen prachtige dag van gemaakt, samen met John....onze fotograaf. Na lang wachten - is ons fota album geleverd en daar verdwijn je wederom in zo'n mooie dag - de foto's - de styl en de lay out is werkelijk prachtig om te zien en voor altijd te bewaren. John van Studio Dijkgraaf maakt je de mooiste bruid van de dag! en hij wordt familie, die je niet elke dag ziet! voor een ieder in Lasingland, Rotterdam en omstreken > www.studiodijkgraaf.nl Fer & Debby Kremer-Scheffer


Gepubliceerd op:  22-11-2014
Bruidspaar: Fia en Hans
trouwden op 29-12-2014 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Gepubliceerd op:  20-11-2014
Bruidspaar: Mike en Lieke
trouwden op 05-09-2014 in Zegveld
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John Dijkgraaf is een erg goede fotograaf, die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Wij zijn erg blij met een mooi fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!


Gepubliceerd op:  17-11-2014
Bruidspaar: Corine & Henrie
trouwden op 11-10-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriël heeft niet alleen oog voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten. Het is geweldig om naast de foto's waar wij op staan ook in alle andere foto's te zien, hoe al onze gasten de bruiloft hebben ervaren. Daarnaast heeft Gabriël een erg prettige persoonlijkheid. Ook de detail foto's zijn fantastisch! Een echte aanrader voor elk bruidspaar.


Gepubliceerd op:  12-11-2014
Bruidspaar: Marjon & Michel
trouwden op 05-06-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Marinka! Op de trouwdag zelf merkten we bijna niet dat ze er was en ook tijdens de fotoshoot wist ze ons heel natuurlijk en ongeforceerd op de foto te zetten. Het boek dat we ontvingen was ook erg mooi en het was erg fijn dat we van tevoren nog wijzigingen konden doorgeven via een proefdruk. Ook het (gratis) kleine boekje met 10 trouwfoto's ontvingen we snel na de bruiloft, zodat we iedereen de eerste foto's alvast konden laten zien! De kwaliteit van de foto's zelf is erg goed, uitvergroten en af laten drukken op glas geeft een prachtig resultaat! Aanrader dus!


Gepubliceerd op:  12-11-2014
Bruidspaar: Jan-Willem en Bianca
trouwden op 23-05-2014 in Hilversum
Beoordeling:   
Fotograaf: Emst Vakfotografie

Op 23 mei 2014 heeft Patrick onze bruiloft gefotografeerd. Hij was subtiel aanwezig en heeft prachtige foto's gemaakt. Zeker tijdens de shoots op locatie nam hij er ook ruim de tijd voor. Wij kozen voor een album met canvas omslag. De foto's op de omslag bevatten veel wit (lucht en jurk) maar zijn super uitgekomen. Het album is ook fantastisch samengesteld. De mooiste foto's staan erin en alle belangrijke mensen zijn ruim aanwezig op de foto's. Wij bevelen Patrick van harte aan!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Arjen & Willeke
trouwden op 06-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Wij hebben een fantastische dag gehad met vele mooie herinneringen die geweldig zijn vastgelegd door Bart. We zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. De fotoshoot 's ochtend was erg ontspannen, erg leuk dat Bart veel oog heeft voor de natuur. Wij wilde dit graag terug zien op de foto's en dat is gelukt. Tijdens de ceremonie en kerkdienst heeft bijna niemand hem opgemerkt, toch heeft hij vanuit veel verschillende posities foto's gemaakt en zijn al onze gasten terug te vinden op 1 van de foto's. Dat Bart al zo snel een preview via zijn site beschikbaar stelde is echt een extra nagenieter, voor ons maar ook voor onze gasten. Mocht je nog twijfelen check zijn site!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden