Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  23-11-2014
Bruidspaar: Fer & Debby
trouwden op 05-08-2014 in Bleiswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

onze fotograaf...inderdaad, onze Fotograaf !! John, van Studio Dijkgraaf hoorde vanaf het eerste gesprek bij ons! hij was er van het begin tot en met het einde bij ons, zonder dat hij er was... zijn lieve karakter, zijn begrip voor onze situatie, zijn geduld en zijn zeer uitmuntende scherpe oog - de hele dag door ! dat heeft het voor ons nog meereen prachtige dag van gemaakt, samen met John....onze fotograaf. Na lang wachten - is ons fota album geleverd en daar verdwijn je wederom in zo'n mooie dag - de foto's - de styl en de lay out is werkelijk prachtig om te zien en voor altijd te bewaren. John van Studio Dijkgraaf maakt je de mooiste bruid van de dag! en hij wordt familie, die je niet elke dag ziet! voor een ieder in Lasingland, Rotterdam en omstreken > www.studiodijkgraaf.nl Fer & Debby Kremer-Scheffer


Gepubliceerd op:  22-11-2014
Bruidspaar: Fia en Hans
trouwden op 29-12-2014 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Gepubliceerd op:  20-11-2014
Bruidspaar: Mike en Lieke
trouwden op 05-09-2014 in Zegveld
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John Dijkgraaf is een erg goede fotograaf, die niet te nadrukkelijk aanwezig is. Wij zijn erg blij met een mooi fotoboek. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!


Gepubliceerd op:  17-11-2014
Bruidspaar: Corine & Henrie
trouwden op 11-10-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriël heeft niet alleen oog voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten. Het is geweldig om naast de foto's waar wij op staan ook in alle andere foto's te zien, hoe al onze gasten de bruiloft hebben ervaren. Daarnaast heeft Gabriël een erg prettige persoonlijkheid. Ook de detail foto's zijn fantastisch! Een echte aanrader voor elk bruidspaar.


Gepubliceerd op:  12-11-2014
Bruidspaar: Marjon & Michel
trouwden op 05-06-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Marinka! Op de trouwdag zelf merkten we bijna niet dat ze er was en ook tijdens de fotoshoot wist ze ons heel natuurlijk en ongeforceerd op de foto te zetten. Het boek dat we ontvingen was ook erg mooi en het was erg fijn dat we van tevoren nog wijzigingen konden doorgeven via een proefdruk. Ook het (gratis) kleine boekje met 10 trouwfoto's ontvingen we snel na de bruiloft, zodat we iedereen de eerste foto's alvast konden laten zien! De kwaliteit van de foto's zelf is erg goed, uitvergroten en af laten drukken op glas geeft een prachtig resultaat! Aanrader dus!


Gepubliceerd op:  12-11-2014
Bruidspaar: Jan-Willem en Bianca
trouwden op 23-05-2014 in Hilversum
Beoordeling:   
Fotograaf: Emst Vakfotografie

Op 23 mei 2014 heeft Patrick onze bruiloft gefotografeerd. Hij was subtiel aanwezig en heeft prachtige foto's gemaakt. Zeker tijdens de shoots op locatie nam hij er ook ruim de tijd voor. Wij kozen voor een album met canvas omslag. De foto's op de omslag bevatten veel wit (lucht en jurk) maar zijn super uitgekomen. Het album is ook fantastisch samengesteld. De mooiste foto's staan erin en alle belangrijke mensen zijn ruim aanwezig op de foto's. Wij bevelen Patrick van harte aan!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Arjen & Willeke
trouwden op 06-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Wij hebben een fantastische dag gehad met vele mooie herinneringen die geweldig zijn vastgelegd door Bart. We zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. De fotoshoot 's ochtend was erg ontspannen, erg leuk dat Bart veel oog heeft voor de natuur. Wij wilde dit graag terug zien op de foto's en dat is gelukt. Tijdens de ceremonie en kerkdienst heeft bijna niemand hem opgemerkt, toch heeft hij vanuit veel verschillende posities foto's gemaakt en zijn al onze gasten terug te vinden op 1 van de foto's. Dat Bart al zo snel een preview via zijn site beschikbaar stelde is echt een extra nagenieter, voor ons maar ook voor onze gasten. Mocht je nog twijfelen check zijn site!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Paulina en Michel
trouwden op 01-07-2014 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Na lang gezocht te hebben naar een passende fotograaf vonden we website HandS trouwfotograaf. Wat ons erg aansprak was dat de foto's die op de site stonden een duidelijke sfeer lieten zien; ontspannen, plezier en foto's waar beide personen mooi op stonden. Gezichten zijn scherp en goed te zien. Veel variatie en leuke effecten. En vooral oog voor detail! Marcel nam er de tijd voor om er achter te komen wat je wel en niet wilde. Hij is erg gedreven en maakt tijd voor je vrij. Wij hadden de wens om de bruiloft en de fotoshoot te scheiden omdat we foto's in het water wilden maken. Geen probleem, een week na de bruiloft spraken we weer af en gingen in alle rust verder met de fotoshoot. Deze is ontzettend mooi geworden!! Op de trouwdag zelf merk je amper dat Marcel aanwezig is, terwijl er wel heel veel mooie foto's gemaakt worden. Hij verwerkt de belangrijkste foto's in een mooi trouwalbum en je ziet dat hij dit met veel aandacht gedaan heeft. De reacties die wij krijgen over ons trouwboek zijn: WE HEBBEN NOG NOOIT ZO'N MOOI TROUWALBUM GEZIEN!! Trots en gelukkig zijn wij met de keuze dat we voor Marcel gekozen hebben!! Nogmaals bedankt Marcel!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Sabrina en Martijn
trouwden op 26-06-2014 in Vlaardingen
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Op 26 juni zijn wij getrouwd in Vlaardingen. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en onze fotograaf heeft daar zeker aan mee gewerkt! Onze fotograaf John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf heeft onze trouw rapportage gemaakt en wij hadden geen betere fotograaf kunnen krijgen. Op onze dag was John al vroeg aanwezig en heeft ook alle voorbereidingen vastgelegd. Ook in het stadhuis zijn de foto's prachtig geworden en merkten we nauwelijks dat hij aanwezig was.. Na de ceremonie zijn wij foto's gaan maken en hebben we de grootste lol gehad, hadden een hele ontspannen sfeer en leuke dingen gedaan waar door we ontzettend mooie foto's hebben gekregen! Waar we nog steeds met een hele brede glimlach op terug kijken! Het prachtige fotoalbum werd al snel geleverd en ook de dvd met alle foto's kregen wij toen mee! We zouden het zo over doen en John opnieuw vragen voor onze foto's! Onze trouwdag is ook zeker niet de laatste keer geweest dat we hem vragen voor een rapportage, in de toekomst zoeken wij niet verder! Kortom onze waardering naar John is heel groot, een top man waarmee je een gezellige dag hebt en nog eens hele mooie professionele foto's krijgt! Met vriendelijke groet Martijn en Sabrina


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Casper & Ava
trouwden op 29-08-2014 in Heemstede
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Trouwen was een feest! En dankzij John hebben we prachtige foto's waarmee terugkijken op 'onze' dag steeds opnieuw een feestje is. We raden John heel graag aan als je ook van eerlijke, moderne fotografie houdt. En ook niet onbelangrijk: het is erg prettig om met hem samen te werken. Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat hij er was terwijl hij wel alle grote momenten en de leuke details mooi in beeld heeft gevangen. Knap! Zeker als je weet dat we eigenlijk liever niet in de belangstelling staan, is het verrassend dat we zo op ons gemak waren en daardoor heel ontspannen op de foto's staan. Natuurlijk straalden we op onze trouwdag, maar voor de rest zijn de geweldige foto's echt een verdienste van John!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden