Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  17-11-2014
Bruidspaar: Corine & Henrie
trouwden op 11-10-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriël heeft niet alleen oog voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten. Het is geweldig om naast de foto's waar wij op staan ook in alle andere foto's te zien, hoe al onze gasten de bruiloft hebben ervaren. Daarnaast heeft Gabriël een erg prettige persoonlijkheid. Ook de detail foto's zijn fantastisch! Een echte aanrader voor elk bruidspaar.


Gepubliceerd op:  12-11-2014
Bruidspaar: Marjon & Michel
trouwden op 05-06-2014 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Marinka! Op de trouwdag zelf merkten we bijna niet dat ze er was en ook tijdens de fotoshoot wist ze ons heel natuurlijk en ongeforceerd op de foto te zetten. Het boek dat we ontvingen was ook erg mooi en het was erg fijn dat we van tevoren nog wijzigingen konden doorgeven via een proefdruk. Ook het (gratis) kleine boekje met 10 trouwfoto's ontvingen we snel na de bruiloft, zodat we iedereen de eerste foto's alvast konden laten zien! De kwaliteit van de foto's zelf is erg goed, uitvergroten en af laten drukken op glas geeft een prachtig resultaat! Aanrader dus!


Gepubliceerd op:  12-11-2014
Bruidspaar: Jan-Willem en Bianca
trouwden op 23-05-2014 in Hilversum
Beoordeling:   
Fotograaf: Emst Vakfotografie

Op 23 mei 2014 heeft Patrick onze bruiloft gefotografeerd. Hij was subtiel aanwezig en heeft prachtige foto's gemaakt. Zeker tijdens de shoots op locatie nam hij er ook ruim de tijd voor. Wij kozen voor een album met canvas omslag. De foto's op de omslag bevatten veel wit (lucht en jurk) maar zijn super uitgekomen. Het album is ook fantastisch samengesteld. De mooiste foto's staan erin en alle belangrijke mensen zijn ruim aanwezig op de foto's. Wij bevelen Patrick van harte aan!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Arjen & Willeke
trouwden op 06-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Wij hebben een fantastische dag gehad met vele mooie herinneringen die geweldig zijn vastgelegd door Bart. We zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. De fotoshoot 's ochtend was erg ontspannen, erg leuk dat Bart veel oog heeft voor de natuur. Wij wilde dit graag terug zien op de foto's en dat is gelukt. Tijdens de ceremonie en kerkdienst heeft bijna niemand hem opgemerkt, toch heeft hij vanuit veel verschillende posities foto's gemaakt en zijn al onze gasten terug te vinden op 1 van de foto's. Dat Bart al zo snel een preview via zijn site beschikbaar stelde is echt een extra nagenieter, voor ons maar ook voor onze gasten. Mocht je nog twijfelen check zijn site!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Paulina en Michel
trouwden op 01-07-2014 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Na lang gezocht te hebben naar een passende fotograaf vonden we website HandS trouwfotograaf. Wat ons erg aansprak was dat de foto's die op de site stonden een duidelijke sfeer lieten zien; ontspannen, plezier en foto's waar beide personen mooi op stonden. Gezichten zijn scherp en goed te zien. Veel variatie en leuke effecten. En vooral oog voor detail! Marcel nam er de tijd voor om er achter te komen wat je wel en niet wilde. Hij is erg gedreven en maakt tijd voor je vrij. Wij hadden de wens om de bruiloft en de fotoshoot te scheiden omdat we foto's in het water wilden maken. Geen probleem, een week na de bruiloft spraken we weer af en gingen in alle rust verder met de fotoshoot. Deze is ontzettend mooi geworden!! Op de trouwdag zelf merk je amper dat Marcel aanwezig is, terwijl er wel heel veel mooie foto's gemaakt worden. Hij verwerkt de belangrijkste foto's in een mooi trouwalbum en je ziet dat hij dit met veel aandacht gedaan heeft. De reacties die wij krijgen over ons trouwboek zijn: WE HEBBEN NOG NOOIT ZO'N MOOI TROUWALBUM GEZIEN!! Trots en gelukkig zijn wij met de keuze dat we voor Marcel gekozen hebben!! Nogmaals bedankt Marcel!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Sabrina en Martijn
trouwden op 26-06-2014 in Vlaardingen
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Op 26 juni zijn wij getrouwd in Vlaardingen. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en onze fotograaf heeft daar zeker aan mee gewerkt! Onze fotograaf John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf heeft onze trouw rapportage gemaakt en wij hadden geen betere fotograaf kunnen krijgen. Op onze dag was John al vroeg aanwezig en heeft ook alle voorbereidingen vastgelegd. Ook in het stadhuis zijn de foto's prachtig geworden en merkten we nauwelijks dat hij aanwezig was.. Na de ceremonie zijn wij foto's gaan maken en hebben we de grootste lol gehad, hadden een hele ontspannen sfeer en leuke dingen gedaan waar door we ontzettend mooie foto's hebben gekregen! Waar we nog steeds met een hele brede glimlach op terug kijken! Het prachtige fotoalbum werd al snel geleverd en ook de dvd met alle foto's kregen wij toen mee! We zouden het zo over doen en John opnieuw vragen voor onze foto's! Onze trouwdag is ook zeker niet de laatste keer geweest dat we hem vragen voor een rapportage, in de toekomst zoeken wij niet verder! Kortom onze waardering naar John is heel groot, een top man waarmee je een gezellige dag hebt en nog eens hele mooie professionele foto's krijgt! Met vriendelijke groet Martijn en Sabrina


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Casper & Ava
trouwden op 29-08-2014 in Heemstede
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Trouwen was een feest! En dankzij John hebben we prachtige foto's waarmee terugkijken op 'onze' dag steeds opnieuw een feestje is. We raden John heel graag aan als je ook van eerlijke, moderne fotografie houdt. En ook niet onbelangrijk: het is erg prettig om met hem samen te werken. Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat hij er was terwijl hij wel alle grote momenten en de leuke details mooi in beeld heeft gevangen. Knap! Zeker als je weet dat we eigenlijk liever niet in de belangstelling staan, is het verrassend dat we zo op ons gemak waren en daardoor heel ontspannen op de foto's staan. Natuurlijk straalden we op onze trouwdag, maar voor de rest zijn de geweldige foto's echt een verdienste van John!


Gepubliceerd op:  23-09-2014
Bruidspaar: Rick & Hulya
trouwden op 08-08-2014 in Panningen
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Met een goede zoektocht naar een goede fotograaf voor ons huwelijk kwamen we bij Ivar uit. De eerste afspraak was daarna snel gepland. Ivar heeft duidelijk uitgelegd wat zijn werkwijze is en waar hij naar kijkt op zo'n belangrijke dag. Voor ons was ook vooral de 'klik' belangrijk. Ook deze was goed. Ivar heeft goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte locatie voor de fotoshoot en hierbij goed geluisterd naar onze wensen. De dag zelf was Ivar niet aanwezig zoals hij zelf zegt en wij hebben kunnen genieten. Zeer kort na onze trouwdag had Ivar de shoot klaar en konden we genieten van de mooie fotoreportage. We zijn zeer tevreden over de gemaakte foto's, professionaliteit en openheid van Ivar. Het was zeer prettig met hem te werken en het resultaat mag er ook naar zijn! Een aanrader!


Gepubliceerd op:  22-09-2014
Bruidspaar: Jaimie & Cynthia
trouwden op 17-05-2014 in Lisse
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriel heeft onze bruiloft samen met David prachtig vastgelegd. Vanaf de eerste kennismaking straalde Gabriel professionaliteit uit. Hij liet zien wat er allemaal mogelijk is en door die presentatie werd ik overtuigd van de toegevoegde waarde van Gabriel op de bruiloft. Achteraf gezien heb ik ook geen seconde spijt gehad van het inhuren van Gabriel. De dag zelf verliep vlekkeloos, Gabriel was ruim op tijd aanwezig en nam de tijd om samen met David de bruiloft en alles daaromheen vast te leggen op film. Het viel me op dat Gabriel veel oog voor detail heeft. Aan het eind van de avond was de schitterende same day edit klaar.Na de bruiloft hoorden we sneller dan verwacht dat de film klaar was. We kregen deze geleverd in een mooie verpakking met foto. We hebben de film al vaak gekeken en elke keer vallen ons weer nieuwe details op. Kortom, een super ervaring en ik kan Gabriel en Weddingstudios van harte aanbevelen.


Gepubliceerd op:  17-09-2014
Bruidspaar: Robert en Linda
trouwden op 30-05-2014 in De Bilt
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Voor onze trouwdag hebben we gekozen voor Kayphoto4u. Die keuze was op zich vrij makkelijk omdat we bij de trouwdag van Edwin en Lanie hebben gemerkt dat ze erg vriendelijk, hulpvaardig en professioneel zijn. Onze ervaring met Karin en Leon is dat ze niet alleen goede fotografen zijn die mooie foto's maken maar daarnaast ook alles doen om de dag tot een succes te maken. En dat alles overigens voor een zeer schappelijk prijs. Leon en Karin hebben ons echt geholpen zowel gedurende de dag als daarvoor en daarna. We konden echt merken dat ze zowel geven om het resultaat maar ook om ons als stel. Als je op zoek bent naar goede fotografen die kwaliteit leveren voor een zeer strakke prijs en daarnaast op allerlei manieren proberen te helpen dan zit je bij Kayphoto4u goed.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden