Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Arjen & Willeke
trouwden op 06-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Wij hebben een fantastische dag gehad met vele mooie herinneringen die geweldig zijn vastgelegd door Bart. We zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. De fotoshoot 's ochtend was erg ontspannen, erg leuk dat Bart veel oog heeft voor de natuur. Wij wilde dit graag terug zien op de foto's en dat is gelukt. Tijdens de ceremonie en kerkdienst heeft bijna niemand hem opgemerkt, toch heeft hij vanuit veel verschillende posities foto's gemaakt en zijn al onze gasten terug te vinden op 1 van de foto's. Dat Bart al zo snel een preview via zijn site beschikbaar stelde is echt een extra nagenieter, voor ons maar ook voor onze gasten. Mocht je nog twijfelen check zijn site!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Paulina en Michel
trouwden op 01-07-2014 in Ede
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Na lang gezocht te hebben naar een passende fotograaf vonden we website HandS trouwfotograaf. Wat ons erg aansprak was dat de foto's die op de site stonden een duidelijke sfeer lieten zien; ontspannen, plezier en foto's waar beide personen mooi op stonden. Gezichten zijn scherp en goed te zien. Veel variatie en leuke effecten. En vooral oog voor detail! Marcel nam er de tijd voor om er achter te komen wat je wel en niet wilde. Hij is erg gedreven en maakt tijd voor je vrij. Wij hadden de wens om de bruiloft en de fotoshoot te scheiden omdat we foto's in het water wilden maken. Geen probleem, een week na de bruiloft spraken we weer af en gingen in alle rust verder met de fotoshoot. Deze is ontzettend mooi geworden!! Op de trouwdag zelf merk je amper dat Marcel aanwezig is, terwijl er wel heel veel mooie foto's gemaakt worden. Hij verwerkt de belangrijkste foto's in een mooi trouwalbum en je ziet dat hij dit met veel aandacht gedaan heeft. De reacties die wij krijgen over ons trouwboek zijn: WE HEBBEN NOG NOOIT ZO'N MOOI TROUWALBUM GEZIEN!! Trots en gelukkig zijn wij met de keuze dat we voor Marcel gekozen hebben!! Nogmaals bedankt Marcel!


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Sabrina en Martijn
trouwden op 26-06-2014 in Vlaardingen
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Op 26 juni zijn wij getrouwd in Vlaardingen. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en onze fotograaf heeft daar zeker aan mee gewerkt! Onze fotograaf John Dijkgraaf van Studio Dijkgraaf heeft onze trouw rapportage gemaakt en wij hadden geen betere fotograaf kunnen krijgen. Op onze dag was John al vroeg aanwezig en heeft ook alle voorbereidingen vastgelegd. Ook in het stadhuis zijn de foto's prachtig geworden en merkten we nauwelijks dat hij aanwezig was.. Na de ceremonie zijn wij foto's gaan maken en hebben we de grootste lol gehad, hadden een hele ontspannen sfeer en leuke dingen gedaan waar door we ontzettend mooie foto's hebben gekregen! Waar we nog steeds met een hele brede glimlach op terug kijken! Het prachtige fotoalbum werd al snel geleverd en ook de dvd met alle foto's kregen wij toen mee! We zouden het zo over doen en John opnieuw vragen voor onze foto's! Onze trouwdag is ook zeker niet de laatste keer geweest dat we hem vragen voor een rapportage, in de toekomst zoeken wij niet verder! Kortom onze waardering naar John is heel groot, een top man waarmee je een gezellige dag hebt en nog eens hele mooie professionele foto's krijgt! Met vriendelijke groet Martijn en Sabrina


Gepubliceerd op:  14-10-2014
Bruidspaar: Casper & Ava
trouwden op 29-08-2014 in Heemstede
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Trouwen was een feest! En dankzij John hebben we prachtige foto's waarmee terugkijken op 'onze' dag steeds opnieuw een feestje is. We raden John heel graag aan als je ook van eerlijke, moderne fotografie houdt. En ook niet onbelangrijk: het is erg prettig om met hem samen te werken. Op de dag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat hij er was terwijl hij wel alle grote momenten en de leuke details mooi in beeld heeft gevangen. Knap! Zeker als je weet dat we eigenlijk liever niet in de belangstelling staan, is het verrassend dat we zo op ons gemak waren en daardoor heel ontspannen op de foto's staan. Natuurlijk straalden we op onze trouwdag, maar voor de rest zijn de geweldige foto's echt een verdienste van John!


Gepubliceerd op:  23-09-2014
Bruidspaar: Rick & Hulya
trouwden op 08-08-2014 in Panningen
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Met een goede zoektocht naar een goede fotograaf voor ons huwelijk kwamen we bij Ivar uit. De eerste afspraak was daarna snel gepland. Ivar heeft duidelijk uitgelegd wat zijn werkwijze is en waar hij naar kijkt op zo'n belangrijke dag. Voor ons was ook vooral de 'klik' belangrijk. Ook deze was goed. Ivar heeft goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte locatie voor de fotoshoot en hierbij goed geluisterd naar onze wensen. De dag zelf was Ivar niet aanwezig zoals hij zelf zegt en wij hebben kunnen genieten. Zeer kort na onze trouwdag had Ivar de shoot klaar en konden we genieten van de mooie fotoreportage. We zijn zeer tevreden over de gemaakte foto's, professionaliteit en openheid van Ivar. Het was zeer prettig met hem te werken en het resultaat mag er ook naar zijn! Een aanrader!


Gepubliceerd op:  22-09-2014
Bruidspaar: Jaimie & Cynthia
trouwden op 17-05-2014 in Lisse
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriel heeft onze bruiloft samen met David prachtig vastgelegd. Vanaf de eerste kennismaking straalde Gabriel professionaliteit uit. Hij liet zien wat er allemaal mogelijk is en door die presentatie werd ik overtuigd van de toegevoegde waarde van Gabriel op de bruiloft. Achteraf gezien heb ik ook geen seconde spijt gehad van het inhuren van Gabriel. De dag zelf verliep vlekkeloos, Gabriel was ruim op tijd aanwezig en nam de tijd om samen met David de bruiloft en alles daaromheen vast te leggen op film. Het viel me op dat Gabriel veel oog voor detail heeft. Aan het eind van de avond was de schitterende same day edit klaar.Na de bruiloft hoorden we sneller dan verwacht dat de film klaar was. We kregen deze geleverd in een mooie verpakking met foto. We hebben de film al vaak gekeken en elke keer vallen ons weer nieuwe details op. Kortom, een super ervaring en ik kan Gabriel en Weddingstudios van harte aanbevelen.


Gepubliceerd op:  17-09-2014
Bruidspaar: Robert en Linda
trouwden op 30-05-2014 in De Bilt
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Voor onze trouwdag hebben we gekozen voor Kayphoto4u. Die keuze was op zich vrij makkelijk omdat we bij de trouwdag van Edwin en Lanie hebben gemerkt dat ze erg vriendelijk, hulpvaardig en professioneel zijn. Onze ervaring met Karin en Leon is dat ze niet alleen goede fotografen zijn die mooie foto's maken maar daarnaast ook alles doen om de dag tot een succes te maken. En dat alles overigens voor een zeer schappelijk prijs. Leon en Karin hebben ons echt geholpen zowel gedurende de dag als daarvoor en daarna. We konden echt merken dat ze zowel geven om het resultaat maar ook om ons als stel. Als je op zoek bent naar goede fotografen die kwaliteit leveren voor een zeer strakke prijs en daarnaast op allerlei manieren proberen te helpen dan zit je bij Kayphoto4u goed.


Gepubliceerd op:  17-09-2014
Bruidspaar: Gino en Monique Heyndrickx-Offringa
trouwden op 25-07-2014 in Bunschoten
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon hebben zich echt ingeleefd in ons en onze dag. Ze voelden exact aan wat wij wilden en ondanks dat wij er beiden niet van houden om in het middelpunt te staan, voelde het goed... vertrouwd.... en daardoor zijn er echt schitterende plaatjes ontstaan. De bewerkingen die zij daarna doen geven een uniek gevoel aan de hele reportage. Wij kunnen niet anders dan superdolblijgelukkig zijn met het eindresultaat. Wij bevelen ze aan bij iedereen die een reportage vanuit meerdere perspectieven wenst met een totaal eigen stijl.


Gepubliceerd op:  12-09-2014
Bruidspaar: Herwarth en Petra
trouwden op 31-05-2014 in Hoek van Holland
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

ik ben zelf al een jaar of 10 amateur fotograaf en ik ben in aanraking gekomen met john bij het ophalen van mijn autosleutels na inbouw van een autoalarm in mijn toenmalige auto. de inbouwer had de sleutels bij john gedropt, omdat hij weg moest. bij het ophalen van mijn sleutels kwam ik in de zijuist geopende studio in bergschenhoek. er lagen demo trouwboeken en ik vroeg of ik erin mocht kijken. natuurlijk zei john, ga je gang. ik bekeek de albums en zag direct dat hij een vakman is. john maakt goed gebruik van de meest moeilijke vormen van omgevingslicht. waar anderen al snel gaan flitsen, doet john dit niet. de platen die john maakt zijn niet alleen technisch heel goed, maar tonen ook de sfeer van dat moment. geen gemaakte poses, heel natuurlijk. ik heb john verteld: als ik ga trouwen huur ik jou in. dat was in 2009... in 2012 zijn vrienden van ons getrouwd en ik heb john aangeraden. de resultaten van hun huwelijk was zoals ik ervan verwachtte... top! in 2014 zijn wij getrouwd en we hadden heel goed weer. eigenlijk te goed voor mooie foto's. op het strand drukt felle zon alle contrast uit foto's en ik was ook benieuwd wat het resultaat zou zijn. ik had er alle vertrouwen in. en zoals verwacht is het album heel mooi! john is niet alleen een vakman, maar ook erg prettig om om je heen te hebben op een bruiloft. je hebt niet echt door dat hij er is en weet zo de natuurlijke platen te schieten die in het album in chronologische volgorde de dag op een perfecte manier na vertelt. een absolute aanrader dus!


Gepubliceerd op:  08-09-2014
Bruidspaar: Martin & Nathalie
trouwden op 23-05-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Hoi John, We willen je via deze weg nog ontzettend bedanken voor je bijdrage aan de mooiste dag van ons leven tot nu toe. We hebben via via goede berichten over je gehoord en dat heb je waargemaakt. Je houdt het allemaal in de gaten en bewaart je rust. We zijn erg blij met het album en raden je zeer zeker bij anderen aan! Nogmaals erg bedankt voor je hulp. Groet, Martin en Nathalie


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden