Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Anne en Hay Steegs
trouwden op 30-08-2013 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Een half jaar voor onze bruiloft heeft Ivar een fotoshoot gemaakt van onze familie. Hier al hebben we kennis gemaakt met de mooie foto's die Ivar maakt. Tijdens deze fotoshoot zijn er ook foto's gemaakt welke we voor uitnodigingen wilden gebruiken. We hebben toen met Ivar uitgebreid besproken wat we met onze bruiloft wilden en al snel waren onze plannen duidelijk. Wij wilden geen "standaard"-foto's in een park, wij wilden iets anders en door het praten met Ivar kwamen we al snel uit op foto's maken in de binnenstad van Venlo. Één week van tevoren hebben we met z'n drieën een avond door de binnenstad gewandeld om mooie locaties te kiezen en hierbij een effieciente route vast te leggen zodat we op de dag zelf geen tijd zouden verliezen. Op de dag zelf hebben we 's morgens de bruidsfoto's gemaakt en deze zijn supermooi geworden. Ivar is zéér creatief en het resultaat mag er dan ook zijn! Tijdens de ceremonie op het stadhuis heeft Ivar geweldige foto's gemaakt, we hebben niet eens gemerkt dat hij er was. De sfeer en alle belangrijke momenten heeft hij geweldig vastgelegd. 'S morgens tijdens het opmaken en aankleden en na de ceremonie tijdens een diner op de feestlocatie heeft Ivar ook foto's gemaakt, hierdoor hebben we een mooie reportage van de hele dag gekregen. Ivar levert de foto's snel en op een DVD. Wij hebben er ook voor gekozen om Ivar een fotoboek te laten maken. Ook hier komt Ivar zijn creativiteit goed naar boven. Dit fotoboek is echt super geworden en laat de hele dag mooi zien!


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Maaike en Daphne
trouwden op 07-07-2014 in Kaatsheuvel
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Wij hebben voor Remco gekozen omdatvrienden van ons ookhun trouwreportage bijhem heeft laten maken.Wij waren meteenenthousiast over zijn werk aan de hand van hun onwijs gave en proffesionele trouwreportage. Onze fotoshoot was in de Eteling. Hijhadop voorhand al goed uitgezocht welke soort fotos er al waren van de Efteling, zodat hij ons zobijzonder enorigineel mogelijk op de foto kon zetten. Maar je mag je eigen inspiratie er bij hem ook op los gooien! Hij past zich heel snel aan, aan de situatie en het bruidspaar en het voelde vanaf het begin af aan al meteen vertrouwd.Een fotograaf is goed in zijn werk als hij niet zichtbaar is in een ceremonie maar wel alles op de gevoelige plaatweet teleggen. Dit was bij hem het geval! We hebben hem niet opgemerkt,terwijl hij alle bijzondere momenten heeft wetente fotograferen, chappeau!Hij is uniek in het niet "standaard" poseren en fotograferen, encreeërt hiermee niet allerdaagse, bijzondere fotos! We hebben bij hem onze mooiste trouwfoto op canvas laten drukken, hebben tevens bij hem in de studio een love-shoot gedaan en weten zeker dat de volgende shoots weer bij hem geboekt gaan worden! Kortom TOP fotograaf met een TOP kwaliteit!


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Jan-Jaap & Martine
trouwden op 22-05-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn er erg enthousiast over de foto's die wij van Marinka hebben ontvangen. Een aantal weken voor onze trouwdag hebben wij een kennismakingsgesprek gehad. Tijdens dit gesprek konden wij onze ideeen en wensen kenbaar maken. Deze wensen zijn geresulteerd in een mooie foto repportage. Op de dag zelf was Marinka op een prettige manier aanwezig. Ze wist belangrijke momenten op de juiste manier en tijd vast te leggen. de samenwerking hebben wij als positief ervaren; er werd serieus om gegaan met onze vragen of opmerkingen, en waar mogelijk, naar gehandeld. Dit geld voor de aanloop naar onze trouwdag, de trouwdag zelf en de dagen erna. Ook de wijze waarop de foto's werden verstuurd (in een mooi hoesje met een foto-afbeelding op de DVD) en een leuk inkijk exemplaar met alvast enkele foto's, was een leuke manier om te mogen ontvangen. Wij adviseren Marinka bij onze vrienden en bekenden aan. Wij zijn en waren zeer tevreden en verwachten dat anderen dit ook zo zullen ervaren.


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Daniel & Laura de Bruijn
trouwden op 07-06-2014 in Doorn
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart van der Mark was onze fotograaf voor onze huwelijksdag op 7 juni 2014. Via mijn zus, die hem kent, kwam ik (Laura) bij hem terecht. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Bart is een heel kundige fotograaf en weet precies de juiste sfeer vast te leggen. Behalve de prachtige foto's van ons als bruidspaar heeft hij ook echt goed de emotie en vreugde bij de gasten vast kunnen leggen. We hadden ook een paar speciale verzoekjes, zoals bijvoorbeeld iemand extra goed vast te leggen op de foto's, en dit heeft hij ook keurig uitgevoerd. De foto's zijn echt geweldig geworden, het zijn er heel veel geworden en ze waren ook nog eens binnen 3 weken bewerkt en klaar. Top! Wil jullie een betrouwbare, professionele en vriendelijke fotograaf die keihard werkt en perfect werk levert binnen snelle tijd? Zorg dan dat jullie Bart van der Mark vragen voor de mooiste dag van jullie leven. Bart... bedankt!Groetjes van Daniel & Laura de Bruijn


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Douwe & Rona
trouwden op 17-05-2014 in Maarssen
Beoordeling:   
Fotograaf: A - Fotosolo fotografie

We hebben een schitterende huwelijksdag gehad en we hebben Anastasia (Fotosolo) gevraagd om deze dag op foto vast te leggen. We zijn blij met onze keus voor Fotosolo. De foto's zijn mooi geworden en Anastasia heeft een talent voor het maken van spontane foto's tijdens ons avond feest. Bedankt Anastasia!


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Gualdino en Vanessa
trouwden op 01-02-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Vanaf de eerste mailwisseling hadden wij een goed gevoel bij Gabriel en bij de kennismaking werd ons duidelijk hoe goed en flexibel hij te werk gaat. Hij is creatief in elke situatie. Op ons feest hebben wij nooit het gevoel gekregen dat hij in de weg stond, het leek wel één van de gasten! Heel veel mensen hebben ons ook gevraagd van waar wij Gabriel van kennen (de professionele manier waarop hij te werk gaat). Als je op zoek bent naar een goede fotograaf, zouden wij hem van harte aanbevelen. Wij zouden iedereen aanraden om met Gabriel in zee te gaan om één van de mooiste dagen van je leven vast te laten leggen. Gabriel nogmaals bedankt! Groetjes, Gualdino & Vanessa


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Fia en Hans
trouwden op 01-04-2014 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Gepubliceerd op:  15-07-2014
Bruidspaar: Richard en Kim
trouwden op 12-06-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

12 juni 2014 was het zover, onze trouwdag! Met Remco hebben wij dan ongeveer zes maanden eerder kennisgemaakt en dat klikte meteen. Nog dezelfde avond besloten wij dat Remco de juiste fotograaf is voor onze trouwdag. Op een zonovergoten donderdag gaan wij op pad voor onze fotoshoot, wat een geweldige ervaring blijkt te zijn. Remco is een gepassioneerde fotograaf en we voelen ons direct op ons gemak. Geen idee of locatie is voor Remco te gek, hoogtevrees wordt overwonnen en ook …˜eenvoudige foto's' krijgen bij Remco het wauw-effect. Mede door Remco is onze trouwdag onvergetelijk geworden en hebben wij een blijvend, prachtig en ook bijzonder aandenken aan onze trouwdag. Remco, bedankt!


Gepubliceerd op:  14-07-2014
Bruidspaar: Robbert en Bianca
trouwden op 20-06-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Op 20 juni 2014 zijn wij getrouwd. Dankzij het perfecte foto -en videowerk van jullie kunnen we deze onvergetelijke dag steeds opnieuw beleven. Jullie waren fijne 'gasten' op onze bruiloft. Vol met passie en bijzondere ideeën zijn jullie de hele dag met ons en onze familie en vrienden bezig geweest. De videoboodschappen zijn een unieke en waardevolle toevoeging aan de film. Ook stonden jullie op...en voor onze eigen inbreng. De dag verliep top! Vanaf het moment dat jullie bij ons thuis langskwamen, om te vertellen over alle mogelijkheden, waren we verkocht en wisten we meteen dat jullie de juiste personen waren om onze trouwdag vast te leggen. Jullie betrokkenheid bij en interesse in onze trouwdag gaf ons direct vertrouwen. En voor alle toekomstige bruidsparen; Deze jongens moet je op je trouwdag erbij hebben!!! Een herinnering om een leven lang van na te genieten! Harstikke bedankt! Liefs, Robbert & Bianca


Gepubliceerd op:  14-07-2014
Bruidspaar: Patrick en Sabrina Heer
trouwden op 30-05-2014 in Alphen aan den Rijn
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Goede fotograaf die goed luisterd naar jou wensen. De foto's hebben precies de uitstraling gekregen zoals ik wilde dat ze zouden worden en sommige zelf nog mooier. Wat ik ook belangrijk vind is dat wij totaal niet gemerkt hebben dat Marinka de foto's maakte. Dit geeft een realistisch beeld en spontane foto's.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden