Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Fia en Hans
trouwden op 01-04-2014 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


Gepubliceerd op:  15-07-2014
Bruidspaar: Richard en Kim
trouwden op 12-06-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

12 juni 2014 was het zover, onze trouwdag! Met Remco hebben wij dan ongeveer zes maanden eerder kennisgemaakt en dat klikte meteen. Nog dezelfde avond besloten wij dat Remco de juiste fotograaf is voor onze trouwdag. Op een zonovergoten donderdag gaan wij op pad voor onze fotoshoot, wat een geweldige ervaring blijkt te zijn. Remco is een gepassioneerde fotograaf en we voelen ons direct op ons gemak. Geen idee of locatie is voor Remco te gek, hoogtevrees wordt overwonnen en ook …˜eenvoudige foto's' krijgen bij Remco het wauw-effect. Mede door Remco is onze trouwdag onvergetelijk geworden en hebben wij een blijvend, prachtig en ook bijzonder aandenken aan onze trouwdag. Remco, bedankt!


Gepubliceerd op:  14-07-2014
Bruidspaar: Robbert en Bianca
trouwden op 20-06-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Op 20 juni 2014 zijn wij getrouwd. Dankzij het perfecte foto -en videowerk van jullie kunnen we deze onvergetelijke dag steeds opnieuw beleven. Jullie waren fijne 'gasten' op onze bruiloft. Vol met passie en bijzondere ideeën zijn jullie de hele dag met ons en onze familie en vrienden bezig geweest. De videoboodschappen zijn een unieke en waardevolle toevoeging aan de film. Ook stonden jullie op...en voor onze eigen inbreng. De dag verliep top! Vanaf het moment dat jullie bij ons thuis langskwamen, om te vertellen over alle mogelijkheden, waren we verkocht en wisten we meteen dat jullie de juiste personen waren om onze trouwdag vast te leggen. Jullie betrokkenheid bij en interesse in onze trouwdag gaf ons direct vertrouwen. En voor alle toekomstige bruidsparen; Deze jongens moet je op je trouwdag erbij hebben!!! Een herinnering om een leven lang van na te genieten! Harstikke bedankt! Liefs, Robbert & Bianca


Gepubliceerd op:  14-07-2014
Bruidspaar: Patrick en Sabrina Heer
trouwden op 30-05-2014 in Alphen aan den Rijn
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Goede fotograaf die goed luisterd naar jou wensen. De foto's hebben precies de uitstraling gekregen zoals ik wilde dat ze zouden worden en sommige zelf nog mooier. Wat ik ook belangrijk vind is dat wij totaal niet gemerkt hebben dat Marinka de foto's maakte. Dit geeft een realistisch beeld en spontane foto's.


Gepubliceerd op:  07-07-2014
Bruidspaar: annika en tom
trouwden op 10-05-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Deze jongens zijn je geld dubbel en dwars waard! Het eerste gesprek gaf meteen al een goed gevoel. Er heerste een ontspannen en vrolijke sfeer en kwamen zelf ook met ideeën en je zag dat fotograferen en filmen echt hun passie is.Op de dag zelf waren ze druk bezig met fotograferen en filmen en kregen spontane creatieve ingevingen en deden heel enthousiast hun werk. Mijn schoonmoeder zei zelfs (zonder de mannen ooit eerder gezien te hebben), het leek wel alsof ze gewoon onderdeel van de familie waren, zo gingen ze op in het hele gebeuren.Tijdens het diner hebben zij nog keihard gewerkt om een same-day-weddingtrailer in elkaar te zetten om deze aan het einde van de avond te tonen. En wat was dat mooi zeg! Echt een mooie indruk van de dag, precies zoals het ook echt was. Gewoon ontroerend!Al gauw na de bruiloft ontvingen we alvast 1 hele mooie foto en de same-day-weddingtrailer en een filmpje met een aantal foto's erin verwerkt. Echt supermooi!Binnen 2 tot 4 weken zouden de film en foto's klaar zijn. En ja hoor na ongeveer 2 weken was alles klaar en wat een mooie resultaten!Deze mannen zijn echt toppie! Gezellig, harde werkers, creatief en vakkundig


Gepubliceerd op:  07-07-2014
Bruidspaar: Sander en Sabine
trouwden op 02-05-2014 in Esch
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Wij zijn 2 mei 2014 getrouwd en Isabel van Soulmates Images heeft deze bijzondere dag voor ons perfect vastgelegd. Wij hadden wat eigen ideeen en die zijn geweldig uitgevoerd. ook hebben we veel reacties gehad, dat de foto's super mooi zijn en dat vinden wij ook. Isabel is een topforograaf en wij denken nog vaak aan deze speciale dag terug!!!


Gepubliceerd op:  01-06-2014
Bruidspaar: Kai & Kim
trouwden op 16-05-2014 in Renkum
Beoordeling:   
Fotograaf: info@bartvandermark.nl

Onze grote complimenten gaan naar Bart. Een goede en professionele fotograaf. Hij geeft goede tips tijdens de trouwreportage en weet precies hoe we moesten staan in verband met licht, schaduw etc. Hij heeft oog voor details. Hij is overal om mooie foto's te maken maar toch …˜afwezig', hiermee bedoelen wij dat we niet in de gaten hebben gehad dat Bart overal foto's maakte. Dit vinden wij een groot pluspunt. De geweldige foto's geven een goed beeld van onze geweldige dag.


Gepubliceerd op:  01-06-2014
Bruidspaar: Neil&Anastasiya
trouwden op 30-04-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

We just received a beautifully filmed and craftfully edited film&trailer from Cinematic Wedding. It was super important for us to have good videographers, because once the wedding is over, the film is something that enables you to relive the day everytime you watch it. On the day itself, the guys came well on time to familiarize themselves with the location. They were dressed very smart, which is a big plus point! Nobody wants to see a videographer in jeans while you yourself are in full suit&gown! They were very professional, worked hard to get amazing shots, and at the same time, they were sociable and friendly. Most importantly, they delivered a film well above our expectations!


Gepubliceerd op:  21-05-2014
Bruidspaar: Jan en Esmeralda van de Wijngaard
trouwden op 31-05-2013 in Leerdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BG-Fotografie

Wij hebben onze trouwdag door Bianca laten fotograferen omdat we ons zeer op ons gemak bij haar voelde. Ze heeft van onze kinderen prachtige foto's gemaakt en heeft ook hun op hun gemak gesteld. Dit alles leverde een super mooi resultaat op. Zo ook met de foto's van ons zelf ze doet er alles voor om een goed resultaat te behalen. En tijdens de ceremonie hebben wijniet gemerkt dat ze er was. Dit alles heeft dit tot een super mooiresultaat gebracht.


Gepubliceerd op:  21-05-2014
Bruidspaar: Frank en Annemarthe
trouwden op 02-05-2014 in Voorst
Beoordeling:   
Fotograaf: info@bartvandermark.nl

Wij zijn uitermate tevreden over het werk van Bart van der Mark. Hij nam vooraf alle tijd om ons en de locatie te leren kennen. Op de grote dag was hij vaak 'onzichtbaar', maar aan de foto's te zien was hij op het juiste moment op de juiste plek. Onze gasten noemden hem: "rustig, vriendelijk en enthousiast". Onze jongste dochter is erg verlegen en de manier waarop Bart daarmee omging was voor haarzeer prettig. Door haar de ruimte entijd te geven kon zij zich steeds meer ontspannen en kroop zij uiteindelijk uit haar schulp.Al na enkele dagen kregen we een preview met een aantal foto's. Kort daarop volgde de rest en hebben we heerlijk na kunnen genieten met de prachtige foto's.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden