Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Milou & Tim
trouwden op 14-06-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

" De mannen van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft van afgelopen Juni, op een prachtige, filmische manier vastgelegd. Het gevoel en de emoties van de dag hebben ze perfect weten vast te leggen in de trouewfilm. De muziek keuze is ook echt geweldig, we blijven kijken naar het eindresultaat en zijn er ontzettend blij mee. De korte film die ze ons die dag al lieten zien, was ook een ware toevoeging op onze bruiloft! Wij en alle gasten stonden versteld wat deze mannen in een korte tijd al in elkaar hadden gezet. Tim en Jef zijn heel fijne personen om om je heen te hebben, je voelt je direct op je gemak en we hebben geen enkel moment gedacht dat ze in de weg liepen. Kortom, ze doen hun werk fantastisch. We zullen Cinematic Wedding dan ook aan iedereen aanraden. Een trouwfilm van deze mannen is echt een kado om te koesteren! Nogmaals Bedankt!! "


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Peter en Marlies van den Heuvel
trouwden op 03-06-2014 in Streefkerk
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriel is een geweldige vakman. Erg leuk en spontaan in de omgang. De foto's waren betoverd en we hadden erg snel alle foto's helemaal bewerkt gekregen. Met dank aan Gabriel hebben we een geweldig aandenken aan een bijzondere dag!!


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Debbie & Herm
trouwden op 27-06-2014 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

De foto's van Ivar Janssen zijn GRANDIOOS! Na het kennismakingsgesprek hadden we meteen het gevoel dat hij de juiste fotograaf zou zijn voor ons huwelijk. In het gesprek begreep hij onze wensen en voegde daarop passende wijze zijn ideeën aan toe. Met onze trouwdag ging het allemaal vanzelf. Ivar kon het draaiboek van binnen en van buiten en met een aantal fototoestellen om zijn nek heeft hij een olympische prestatie van formaat geleverd. Steeds op het juiste moment stond hij op de juiste plaats en knipte hij de foto's. Na de bruiloft is hij de foto's komen laten zien en heeft uitleg gegeven over zijn keuze van de foto's. We zijn ZEER TEVREDEN over zijn werkwijze en foto's.


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Anne en Hay Steegs
trouwden op 30-08-2013 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Een half jaar voor onze bruiloft heeft Ivar een fotoshoot gemaakt van onze familie. Hier al hebben we kennis gemaakt met de mooie foto's die Ivar maakt. Tijdens deze fotoshoot zijn er ook foto's gemaakt welke we voor uitnodigingen wilden gebruiken. We hebben toen met Ivar uitgebreid besproken wat we met onze bruiloft wilden en al snel waren onze plannen duidelijk. Wij wilden geen "standaard"-foto's in een park, wij wilden iets anders en door het praten met Ivar kwamen we al snel uit op foto's maken in de binnenstad van Venlo. Één week van tevoren hebben we met z'n drieën een avond door de binnenstad gewandeld om mooie locaties te kiezen en hierbij een effieciente route vast te leggen zodat we op de dag zelf geen tijd zouden verliezen. Op de dag zelf hebben we 's morgens de bruidsfoto's gemaakt en deze zijn supermooi geworden. Ivar is zéér creatief en het resultaat mag er dan ook zijn! Tijdens de ceremonie op het stadhuis heeft Ivar geweldige foto's gemaakt, we hebben niet eens gemerkt dat hij er was. De sfeer en alle belangrijke momenten heeft hij geweldig vastgelegd. 'S morgens tijdens het opmaken en aankleden en na de ceremonie tijdens een diner op de feestlocatie heeft Ivar ook foto's gemaakt, hierdoor hebben we een mooie reportage van de hele dag gekregen. Ivar levert de foto's snel en op een DVD. Wij hebben er ook voor gekozen om Ivar een fotoboek te laten maken. Ook hier komt Ivar zijn creativiteit goed naar boven. Dit fotoboek is echt super geworden en laat de hele dag mooi zien!


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Maaike en Daphne
trouwden op 07-07-2014 in Kaatsheuvel
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Wij hebben voor Remco gekozen omdatvrienden van ons ookhun trouwreportage bijhem heeft laten maken.Wij waren meteenenthousiast over zijn werk aan de hand van hun onwijs gave en proffesionele trouwreportage. Onze fotoshoot was in de Eteling. Hijhadop voorhand al goed uitgezocht welke soort fotos er al waren van de Efteling, zodat hij ons zobijzonder enorigineel mogelijk op de foto kon zetten. Maar je mag je eigen inspiratie er bij hem ook op los gooien! Hij past zich heel snel aan, aan de situatie en het bruidspaar en het voelde vanaf het begin af aan al meteen vertrouwd.Een fotograaf is goed in zijn werk als hij niet zichtbaar is in een ceremonie maar wel alles op de gevoelige plaatweet teleggen. Dit was bij hem het geval! We hebben hem niet opgemerkt,terwijl hij alle bijzondere momenten heeft wetente fotograferen, chappeau!Hij is uniek in het niet "standaard" poseren en fotograferen, encreeërt hiermee niet allerdaagse, bijzondere fotos! We hebben bij hem onze mooiste trouwfoto op canvas laten drukken, hebben tevens bij hem in de studio een love-shoot gedaan en weten zeker dat de volgende shoots weer bij hem geboekt gaan worden! Kortom TOP fotograaf met een TOP kwaliteit!


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Jan-Jaap & Martine
trouwden op 22-05-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Marinka van Helvoort Fotografie

Wij zijn er erg enthousiast over de foto's die wij van Marinka hebben ontvangen. Een aantal weken voor onze trouwdag hebben wij een kennismakingsgesprek gehad. Tijdens dit gesprek konden wij onze ideeen en wensen kenbaar maken. Deze wensen zijn geresulteerd in een mooie foto repportage. Op de dag zelf was Marinka op een prettige manier aanwezig. Ze wist belangrijke momenten op de juiste manier en tijd vast te leggen. de samenwerking hebben wij als positief ervaren; er werd serieus om gegaan met onze vragen of opmerkingen, en waar mogelijk, naar gehandeld. Dit geld voor de aanloop naar onze trouwdag, de trouwdag zelf en de dagen erna. Ook de wijze waarop de foto's werden verstuurd (in een mooi hoesje met een foto-afbeelding op de DVD) en een leuk inkijk exemplaar met alvast enkele foto's, was een leuke manier om te mogen ontvangen. Wij adviseren Marinka bij onze vrienden en bekenden aan. Wij zijn en waren zeer tevreden en verwachten dat anderen dit ook zo zullen ervaren.


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Daniel & Laura de Bruijn
trouwden op 07-06-2014 in Doorn
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart van der Mark was onze fotograaf voor onze huwelijksdag op 7 juni 2014. Via mijn zus, die hem kent, kwam ik (Laura) bij hem terecht. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Bart is een heel kundige fotograaf en weet precies de juiste sfeer vast te leggen. Behalve de prachtige foto's van ons als bruidspaar heeft hij ook echt goed de emotie en vreugde bij de gasten vast kunnen leggen. We hadden ook een paar speciale verzoekjes, zoals bijvoorbeeld iemand extra goed vast te leggen op de foto's, en dit heeft hij ook keurig uitgevoerd. De foto's zijn echt geweldig geworden, het zijn er heel veel geworden en ze waren ook nog eens binnen 3 weken bewerkt en klaar. Top! Wil jullie een betrouwbare, professionele en vriendelijke fotograaf die keihard werkt en perfect werk levert binnen snelle tijd? Zorg dan dat jullie Bart van der Mark vragen voor de mooiste dag van jullie leven. Bart... bedankt!Groetjes van Daniel & Laura de Bruijn


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Douwe & Rona
trouwden op 17-05-2014 in Maarssen
Beoordeling:   
Fotograaf: A - Fotosolo fotografie

We hebben een schitterende huwelijksdag gehad en we hebben Anastasia (Fotosolo) gevraagd om deze dag op foto vast te leggen. We zijn blij met onze keus voor Fotosolo. De foto's zijn mooi geworden en Anastasia heeft een talent voor het maken van spontane foto's tijdens ons avond feest. Bedankt Anastasia!


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Gualdino en Vanessa
trouwden op 01-02-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Vanaf de eerste mailwisseling hadden wij een goed gevoel bij Gabriel en bij de kennismaking werd ons duidelijk hoe goed en flexibel hij te werk gaat. Hij is creatief in elke situatie. Op ons feest hebben wij nooit het gevoel gekregen dat hij in de weg stond, het leek wel één van de gasten! Heel veel mensen hebben ons ook gevraagd van waar wij Gabriel van kennen (de professionele manier waarop hij te werk gaat). Als je op zoek bent naar een goede fotograaf, zouden wij hem van harte aanbevelen. Wij zouden iedereen aanraden om met Gabriel in zee te gaan om één van de mooiste dagen van je leven vast te laten leggen. Gabriel nogmaals bedankt! Groetjes, Gualdino & Vanessa


Gepubliceerd op:  18-08-2014
Bruidspaar: Fia en Hans
trouwden op 01-04-2014 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon zijn2 topfotograven en spelen erg goed op elkaar in. De foto`s zijn het bewijs van deze toppers. De foto`s zijn echt supermooi geworden. Als wij ons 25 jarig jubileum vieren zijn ze van harte welkom om een nieuwe reportage van ons te maken.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden