Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  07-07-2014
Bruidspaar: Sander en Sabine
trouwden op 02-05-2014 in Esch
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Wij zijn 2 mei 2014 getrouwd en Isabel van Soulmates Images heeft deze bijzondere dag voor ons perfect vastgelegd. Wij hadden wat eigen ideeen en die zijn geweldig uitgevoerd. ook hebben we veel reacties gehad, dat de foto's super mooi zijn en dat vinden wij ook. Isabel is een topforograaf en wij denken nog vaak aan deze speciale dag terug!!!


Gepubliceerd op:  01-06-2014
Bruidspaar: Kai & Kim
trouwden op 16-05-2014 in Renkum
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Onze grote complimenten gaan naar Bart. Een goede en professionele fotograaf. Hij geeft goede tips tijdens de trouwreportage en weet precies hoe we moesten staan in verband met licht, schaduw etc. Hij heeft oog voor details. Hij is overal om mooie foto's te maken maar toch …˜afwezig', hiermee bedoelen wij dat we niet in de gaten hebben gehad dat Bart overal foto's maakte. Dit vinden wij een groot pluspunt. De geweldige foto's geven een goed beeld van onze geweldige dag.


Gepubliceerd op:  01-06-2014
Bruidspaar: Neil&Anastasiya
trouwden op 30-04-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

We just received a beautifully filmed and craftfully edited film&trailer from Cinematic Wedding. It was super important for us to have good videographers, because once the wedding is over, the film is something that enables you to relive the day everytime you watch it. On the day itself, the guys came well on time to familiarize themselves with the location. They were dressed very smart, which is a big plus point! Nobody wants to see a videographer in jeans while you yourself are in full suit&gown! They were very professional, worked hard to get amazing shots, and at the same time, they were sociable and friendly. Most importantly, they delivered a film well above our expectations!


Gepubliceerd op:  21-05-2014
Bruidspaar: Jan en Esmeralda van de Wijngaard
trouwden op 31-05-2013 in Leerdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BG-Fotografie

Wij hebben onze trouwdag door Bianca laten fotograferen omdat we ons zeer op ons gemak bij haar voelde. Ze heeft van onze kinderen prachtige foto's gemaakt en heeft ook hun op hun gemak gesteld. Dit alles leverde een super mooi resultaat op. Zo ook met de foto's van ons zelf ze doet er alles voor om een goed resultaat te behalen. En tijdens de ceremonie hebben wijniet gemerkt dat ze er was. Dit alles heeft dit tot een super mooiresultaat gebracht.


Gepubliceerd op:  21-05-2014
Bruidspaar: Frank en Annemarthe
trouwden op 02-05-2014 in Voorst
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Wij zijn uitermate tevreden over het werk van Bart van der Mark. Hij nam vooraf alle tijd om ons en de locatie te leren kennen. Op de grote dag was hij vaak 'onzichtbaar', maar aan de foto's te zien was hij op het juiste moment op de juiste plek. Onze gasten noemden hem: "rustig, vriendelijk en enthousiast". Onze jongste dochter is erg verlegen en de manier waarop Bart daarmee omging was voor haarzeer prettig. Door haar de ruimte entijd te geven kon zij zich steeds meer ontspannen en kroop zij uiteindelijk uit haar schulp.Al na enkele dagen kregen we een preview met een aantal foto's. Kort daarop volgde de rest en hebben we heerlijk na kunnen genieten met de prachtige foto's.


Gepubliceerd op:  12-05-2014
Bruidspaar: Ronnie en Ranoeth
trouwden op 30-04-2014 in Wageningen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bart van der Mark Fotografie

Bart heeft tijdens onze bruiloft een geweldige en professionele bijdrage geleverd in het vastleggen van onze mooiste dag! We krijgen nog iedere dag een glimlach op ons gezicht bij het terugkijken van de foto's. Bart weet met zijn werkwijze en persoonlijk contact iedereen op hun gemak te stellen, wat tot uiting komt in de kwaliteit van repportage. Daarnaast zijn de gebruikte technieken en oog voor detail positief kenmerkend voor hem.


Gepubliceerd op:  06-05-2014
Bruidspaar: André en Mariska Verhagen
trouwden op 07-06-2013 in Gorinchem
Beoordeling:   
Fotograaf: BG-Fotografie

Op onze trouwdag hadden we het geluk dat het prachtig weer was. Ondanks de hitte met de trouwkleding hebben de kids zich voorbeeldig gedragen. Bianca stelde de kinderen op hun gemak en alles is heel natuurlijk en ongedwongen verlopen. En de rest van de dag ? Zoals ze zelf zegt ; "ik ben aanwezig maar toch onzichtbaar". Dit is zeer zeker het geval. Voor alle gasten was er een mooie achtergrond neergezet en er waren kleine verkleedspulletjes, feestartikelen. We hebben dus van alle gasten schitterende portretfoto's ontvangen en wanneer we deze terugkijken krijg je een glimlach op je gezicht en een gelukkige herrinering aan onze trouwdag ! Dus ons gevoel was bij het eerste gesprek al juist en we kunnen het een ieder aanraden !


Gepubliceerd op:  06-05-2014
Bruidspaar: Ewout en Janneke
trouwden op 23-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Super fotograaf! Yvonne heeft onze trouwdag op ontspannen wijze vastgelegd. Er was een goede klik, waardoor de fotoshoot echt voelde als een momentje met z'n tweeën. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto's en het fotoboek is heel mooi geworden. We zouden Yvonne aan iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  21-04-2014
Bruidspaar: Ingeborg en Michel
trouwden op 17-09-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

john heeft zich een enthousiast en kundige fotograag getoond. We hadden al eerder zaken met hem gedaan (potretfoto's) en toen we wisten dat we gingen trouwen, was hij de eerste waar we aan dachten betreffende de trouwfoto's. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelve heeft zij zich enthousiast en met veel kennis van zaken ingezet. Op plekken met moeiljk licht heeft hij hele mooie resultaten weten te berijken.De foto's zijn moi stijlvol en origineel geworden.Het boek dat hij heeft gemaakt geeft een mooi waarheidsgetrouwe impressie van onz trouwdag.


Gepubliceerd op:  21-04-2014
Bruidspaar: Pieter Jan & Femke
trouwden op 04-10-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John is een prima fotograaf, een echte vakman. Je zult er dan ook geen spijt van krijgen als je voor hem kiest. Prettig in de omgang, betrouwbaar en het allerbelangrijkste: hij maakt mooie foto's. Daarbij zorgt John voor een goede balans tussen wat jullie als bruidsbaar graag willen en wat hij -met zijn ervaring- zelf aanraadt. We zijn dan ook heel tevreden met het eindresultaat dat John ons heeft aangeleverd: ons trouwalbum. Nogmaals hartelijk dank John.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden