Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  06-05-2014
Bruidspaar: André en Mariska Verhagen
trouwden op 07-06-2013 in Gorinchem
Beoordeling:   
Fotograaf: BG-Fotografie

Op onze trouwdag hadden we het geluk dat het prachtig weer was. Ondanks de hitte met de trouwkleding hebben de kids zich voorbeeldig gedragen. Bianca stelde de kinderen op hun gemak en alles is heel natuurlijk en ongedwongen verlopen. En de rest van de dag ? Zoals ze zelf zegt ; "ik ben aanwezig maar toch onzichtbaar". Dit is zeer zeker het geval. Voor alle gasten was er een mooie achtergrond neergezet en er waren kleine verkleedspulletjes, feestartikelen. We hebben dus van alle gasten schitterende portretfoto's ontvangen en wanneer we deze terugkijken krijg je een glimlach op je gezicht en een gelukkige herrinering aan onze trouwdag ! Dus ons gevoel was bij het eerste gesprek al juist en we kunnen het een ieder aanraden !


Gepubliceerd op:  06-05-2014
Bruidspaar: Ewout en Janneke
trouwden op 23-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Super fotograaf! Yvonne heeft onze trouwdag op ontspannen wijze vastgelegd. Er was een goede klik, waardoor de fotoshoot echt voelde als een momentje met z'n tweeën. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto's en het fotoboek is heel mooi geworden. We zouden Yvonne aan iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  21-04-2014
Bruidspaar: Ingeborg en Michel
trouwden op 17-09-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

john heeft zich een enthousiast en kundige fotograag getoond. We hadden al eerder zaken met hem gedaan (potretfoto's) en toen we wisten dat we gingen trouwen, was hij de eerste waar we aan dachten betreffende de trouwfoto's. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelve heeft zij zich enthousiast en met veel kennis van zaken ingezet. Op plekken met moeiljk licht heeft hij hele mooie resultaten weten te berijken.De foto's zijn moi stijlvol en origineel geworden.Het boek dat hij heeft gemaakt geeft een mooi waarheidsgetrouwe impressie van onz trouwdag.


Gepubliceerd op:  21-04-2014
Bruidspaar: Pieter Jan & Femke
trouwden op 04-10-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John is een prima fotograaf, een echte vakman. Je zult er dan ook geen spijt van krijgen als je voor hem kiest. Prettig in de omgang, betrouwbaar en het allerbelangrijkste: hij maakt mooie foto's. Daarbij zorgt John voor een goede balans tussen wat jullie als bruidsbaar graag willen en wat hij -met zijn ervaring- zelf aanraadt. We zijn dan ook heel tevreden met het eindresultaat dat John ons heeft aangeleverd: ons trouwalbum. Nogmaals hartelijk dank John.


Gepubliceerd op:  11-03-2014
Bruidspaar: Wendy & Timo
trouwden op 14-01-2013 in Hilversum
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Met veel plezier kijken wij nog regelmatig naar onze prachtige trouwfoto's. Het contact met Yvonne verliep zeer plezierig. Na eerst wat mailcontact heeft ze ons uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Ze luisterde goed naar onze wensen, heeft ons foto's laten zien om er achter te komen wat wij wel en vooral wat wij niet wilden. En met ons beperkte budget wist ze toch mogelijkheden te creeren en hebben wij heel veel fantastische foto's.


Gepubliceerd op:  11-03-2014
Bruidspaar: Johan & Joyce Oudshoorn
trouwden op 27-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Wij zijn 27-09-2013 getrouwd en Yvonne heeft onze trouwreportage verzorgd. Al tijdens de eerste kennismaking was de klik er, wat er bij andere fotograven niet was. Ook op onze grote dag was allemaal helemaal perfect! Alle mooie momenten zijn vastgelegd en we hebben amper gemerkt dat ze er was, helemaal super. Het trouwalbum was helemaal geweldig, wat mooi gemaakt! En ook de kleine albumpjes voor de moeders vielen erg in de smaak! Kortom alles was helemaal geslaagd!!


Gepubliceerd op:  11-03-2014
Bruidspaar: Arthur en Esther Swaab
trouwden op 28-09-2013 in Naaldwijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

We hebben de aanwezigheid van John Dijkgraaf bij ons huwelijk als zeer fijn ervaren.John Dijkgraaf is een vakman met ruime ervaring in de bruidsfotografie. Hij weet prachtige foto's te nemen op onopvallende en plezierige wijze. Zijn reportage vertelt jullie trouwdag van begin tot einde wat daarna zeer mooi kan worden uitgewerkt in een album. Geen moment wordt gemist. Absoluut aan te raden !!


Gepubliceerd op:  05-03-2014
Bruidspaar: Koen en Anne
trouwden op 30-08-2013 in Bergschenhoek
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Wij zijn erg blij en tevreden met de foto's die John tijdens onze trouwdag gemaakt heeft. Zowel voor, als tijdens en na de bruiloft nam hij ruim de tijd om er voor te zorgen dat alles naar wens was. Hij kende veel leuke locaties in de omgeving en had veel suggesties. Hij stond open voor onze inbreng, was niet opvallend aanwezig (maar wel gezellig) en heeft de hele dag mooi en op een persoonlijke manier weten vast te leggen. We zijn nog steeds ontzettend blij met onze foto's en fotoboek en hebben er ook veel complimentjes op gekregen. Wij zijn dan ook erg blij dat we voor John gekozen hebben en raden hem zeker aan!


Gepubliceerd op:  05-03-2014
Bruidspaar: Thierry en Evelein
trouwden op 03-09-2014 in Hoek van Holland
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Zeer fijne fotograaf, zeer mooie foto's! Echt een aanrader, voor een fijne en ongedwongen reportage. Resultaat was GEWELDIG!


Gepubliceerd op:  05-03-2014
Bruidspaar: Mark en Loes
trouwden op 31-08-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John hebben wij ervaren als een zeer vakkundig fotograaf met kennis van zaken en bovenal ook als een heel fijn mens. Op onze trouwdag was het erg fijn prettig samenwerken. Ook erna bij het maken van het prachtig gemaakte album. Wij raden hem van harte aan!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden