Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  05-03-2014
Bruidspaar: Thierry en Evelein
trouwden op 03-09-2014 in Hoek van Holland
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Zeer fijne fotograaf, zeer mooie foto's! Echt een aanrader, voor een fijne en ongedwongen reportage. Resultaat was GEWELDIG!


Gepubliceerd op:  05-03-2014
Bruidspaar: Mark en Loes
trouwden op 31-08-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John hebben wij ervaren als een zeer vakkundig fotograaf met kennis van zaken en bovenal ook als een heel fijn mens. Op onze trouwdag was het erg fijn prettig samenwerken. Ook erna bij het maken van het prachtig gemaakte album. Wij raden hem van harte aan!


Gepubliceerd op:  05-03-2014
Bruidspaar: Michel & Claudia
trouwden op 20-09-2013 in Pijnacker
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

John heeft er voor gezorgd dat onze trouwdag is vastgelegd zoals deze ook was: Fantastisch! John is betrouwbaar, op gepaste wijze aanwezig, zorgt er voor dat je je gelijk op gemak voelt en goed in de omgang met kinderen. Dit is ook terug te zien in foto's van ons en de bruidskinderen. De foto's zijn namelijk spontaan en ongedwongen. Hij heeft al deze bijzonder momenten ook nog eens heel erg mooi en zorgvuldig verwerkt in een geweldig trouwboek. John heeft er dan ook mede voor gezorgd dat onze trouwdag een super mooie dag is geworden.


Gepubliceerd op:  25-02-2014
Bruidspaar: Brigitte en Giulio
trouwden op 08-07-2013 in Overveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Tweemetervijf fotografie

Damien is able to catch emotions. He follows the stram of the party and he's able to be always at the right place to catch a smile, a commiotion, a tear. He made a great work with the photos of my wedding. They are exactly how I expected them: full of light,creative, not just a flat reportage of an event, but a real story, a natural flow of short, touching moments. I would not hesitate a moment to recommend Damien, TrouwPortret, we are very glad with his work. Giulio en Brigitte http://tweemetervijf.nl/huwelijksreportage-brigitte-en-giulio/


Gepubliceerd op:  12-02-2014
Bruidspaar: Coen & Alisa Rebel
trouwden op 26-09-2013 in Huizen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Yvonne is een hele fijne aardigefotograaf, bij de kennismaking hadden wij gelijkeen goed gevoel. Ze heeft prachtige foto's gemaakt en ze heeft alles heel mooi samengevat in de trouwalbum..!!


Gepubliceerd op:  12-02-2014
Bruidspaar: Eve & Lex
trouwden op 20-09-2014 in Almere
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Hoofdpijndossier no.3 (naast de locatie en eten) tijdens onze huwelijksvoorbereidingen was het vinden van een goede trouwfotograaf (vooral voor de bruid in spé ;-)) Al druk struinend op internet en bijna moedeloos kwamen we de website van Erwin Beckers tegen. Zijn website stond vol met mooie fotoreportages en hebben hem daardoor uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hij kwam relaxed en vriendelijk over en zijn eigen unieke stijl, romantisch en mooie haarscherpe foto's en technieken (goede apparatuur) waren doorslaggevend om hem te boeken. Het tonen van een dia presentatie, een selectie van onze trouwreportage, tijdens onze feest, ondervond veel lof en complimenten van onze gasten. Gaf nèt dat ene extra op onze feest. Met Erwin is het goed samenwerken, denkt goed mee en is ook flexibel met je eigen wensen. Wat ook fijn is dat er een aantal revisierondes inzit voordat het album definitief gedrukt wordt. Een investering is het wel maar nog steeds kijken we met een big smile en tevredenheid naar onze trouwfoto's.


Gepubliceerd op:  12-02-2014
Bruidspaar: Sjantal & Colin Groos
trouwden op 06-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Natuurlijk is je trouwdag de mooiste dag van je leven, en daar horen ook de aller-mooieste-foto`s bij!! Dit is bij ons zeker gelukt, wij hebben prachtige foto`s en een heel mooi album. Dit allen hebben wij te danken aan Yvonne


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Eline & Zachary
trouwden op 21-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Heel fijn contact in de periode voor de bruiloft gehad. Ze hebben ons echt geholpen en meegedacht. De dag zelf was zo mooi, en gelukkig kunnen wij daar nog iedere dag van genieten dankzij BruidBeeld!


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Anna en Enzo
trouwden op 03-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Wat een mooie foto's hebben we overgehouden aan onze droomdag! BruidBeeld hartstikke bedankt!


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Jan Willem en Marlotte
trouwden op 07-07-2013 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Leuk en professioneel. Karin en Leon weten op een relaxte en ontspannen manier een enorm leuke en mooie foto shoot te maken. Bij ons namen ze echt een groot deel van de spanning weg en hebben we echt kunnen genieten van de fotomomenten. Ook aanwezigen op de bruiloft waren erg enthousiast over de manier van werken van Karin en Leon. Ze denken goed mee op de dag zelF maar ook vooraf al. We laten ons prachtige album echt aan iedereen zien! Mooie bewerkingen en leuke foto's. Karin en Leon alsnog bedankt voorjullie leuke bijdrage aan deze prachtige dag. Groetjes Jan Willem en Marlotte


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden